Polek Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Dnia 4.02.2019 o 12:12, UlaFeta napisał: Witaj;) Jaka aura nad morzem. Czuję się już wiosnę. Trochę wieje, ale akurat lubię taka pogodę. Niestety taka aura wywiała mi wszystkie włosy z głowy. 1 Quote
UlaFeta Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 26 minut temu, Polek napisał: Czuję się już wiosnę. Trochę wieje, ale akurat lubię taka pogodę. Niestety taka aura wywiała mi wszystkie włosy z głowy. Czapeczka się kłania:-D Quote
jola&tina Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 Dziękuję za podrzucanie bazarku i ja też hop hop! 1 Quote
jola&tina Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 4 godziny temu, Polek napisał: Czuję się już wiosnę. Trochę wieje, ale akurat lubię taka pogodę. Niestety taka aura wywiała mi wszystkie włosy z głowy. U nas też wiosennie - ciepło, słonecznie, trochę wiatru, ale bez przesady :) Ale oglądam zdjęcia ze Ślaska i wierzyć mi się nie chce, że tam tyle śniegu. 1 Quote
jola&tina Posted February 6, 2019 Author Posted February 6, 2019 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: nie ma sprawy, hop hop Lajki mi się skończyły, ale mam 1 Quote
Nadziejka Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 ojoj w nocy i nad rankiemm bylo po kolana Quote
Kamila Proc Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 6 minut temu, jola&tina napisał: Lajki mi się skończyły, ale mam nie ma sprawy. kiedys powiedzialam chlopakowi, ze nie chce seksu, ale mozemy sie przytulic. tez zrozumial. juz nie jestesmy razem 1 Quote
Nadziejka Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 43 minuty temu, Kamila Proc napisał: nie ma sprawy. kiedys powiedzialam chlopakowi, ze nie chce seksu, ale mozemy sie przytulic. tez zrozumial. juz nie jestesmy razem 16 minut temu, Kamila Proc napisał: podnosze bezwiednie Quote
Recommended Posts