Nadziejka Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Sercem radosnym zaznaczm Wasze cudne licytacyjki zabraklo mi polubionek zapraszamy Razem zawsze przeciez gramy Quote
Nadziejka Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 1 godzinę temu, beataczl napisał: zagladam z zaproszenia a tu czesc wykupiona..kocyk wypatrzylam Beatko mam jeszcze nowszy kocys taki belkitny cudny tez ala shaggy troszke wytlaczany przesliczny i cieplutenki niedawno kupowalalm ale ale juz oczywiscie wielokrosci uzywany i prany obacze czy znajde zdjecia Quote
Nadziejka Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Znalazlam takie b podobne ale oczywiscie nasz jest bez meteczki bardzo bardzo ladny pod num 23 kocysio Quote
Nadziejka Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 7 godzin temu, Magdarynka napisał: 3 - zieloną poduchę i 31 - fioletowy koc w kup teraz poproszę :) Magdarynko Droga jeszcze ciut o fantuskach poduszka jest nwiutenka z metka ,zapinana powloczka shaggy scisgana do pranka natomiast kocys fiolecik mocno uzywany przez lapenki cudne ale ale stan bardzo dobry Quote
Nadziejka Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 Obnizyllam cene kotelka wielkiego moze sie skusi Dobradusi na niego Quote
alex260503 Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Witam poproszę nr 8 czołg w opcji które alex 1 Quote
Radek Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Obnizyllam cene kotelka wielkiego Gdyby zamiast kocidła była brzydka rzeźba to może pewna osoba by się skusiła. 1 Quote
christo_fair Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Dobry wieczór :) A ja poproszę słoniki nr 7 w opcji kup teraz. 1 Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 5 godzin temu, christo_fair napisał: Dobry wieczór :) A ja poproszę słoniki nr 7 w opcji kup teraz. 8 godzin temu, alex260503 napisał: Witam poproszę nr 8 czołg w opcji które alex Witajcie Witajcuie Iskiereczki Bardzo Pieknie Dziekuje Pozdrawiam Serdecznie Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 My juz po dzisisjeszym nadreneczkowem spacereczku juhu alez bylo cudnie ! wszedzie sniegunku po kolana i cala okolica nasza jak w sniegolandiiiii haha alez sie moja ukochana wyszalala teraz wrocilysmy i sie suszymy zapraszamy zime znowu wielka mamy Dziekuje Wszytkim Milym Gosciom Za Wszystkie Odwiedzinki Mile Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 Zapraszamy z bajkowej krainy snieguskowej Quote
Radek Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 4 godziny temu, Nadziejka napisał: My juz po dzisisjeszym nadreneczkowem spacereczku juhu alez bylo cudnie ! wszedzie sniegunku po kolana i cala okolica nasza jak w sniegolandiiiii Też tak chcę. A u nas deszcz ze śniegiem i wcale nie jest fajnie. Quote
malagos Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Mokry, cieżki śnieg pada, jest tak smutno......... 1 Quote
anica Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 25 minut temu, malagos napisał: Mokry, cieżki śnieg pada, jest tak smutno......... To tak jak we Wrocławiu! ale już blisko, coraz bliżej!... do wiosny :) Quote
Radek Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 3 godziny temu, jola&tina napisał: Poniedziałkowo zapraszamy! I nawet już popołudniowo. Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 Wiosny wiooosny juz czekamy pozdrawiamy zapraszamy Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 Ciocia malagos dziekuje pieknie 35 zl juz mam na koncie Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 6 godzin temu, anica napisał: To tak jak we Wrocławiu! ale już blisko, coraz bliżej!... do wiosny :) Rikunia Riki szuka domku najlepszego kochajacego. Po operacjach odzyla nowym zyciem u Zosienkow! Aniu mam prosbenke moze wiesz jak teraz wstwaic zdjecia? Zosienka ma problem ze zdjeciami zajrzyj prosze na watus Rikuni moze podpowiesz boc ja traba.... a wszedzie problemy od kilku dni za wstawianiem zdjatek ulepszenia jakies nadeszly ... ale jakie ? Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 Za jolantinka wieczoreczkiem serdecznem Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Author Posted February 4, 2019 11 godzin temu, Radek napisał: Też tak chcę. A u nas deszcz ze śniegiem i wcale nie jest fajnie. Wujenku u nas tez bloto straszne bylo wszedzie blotko roztopy i same .. kuuuuu naokolo ... ale w noc tyle napadalo ze sie poszalec nad rannikem cuuuudnie dallo polecam polecam a mysmy poszly na wylatanko juz po 4 rano Quote
Recommended Posts