MALWA Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Śliczny psiak ! Jeszcze tylko go trzeba wykąpać, wyczesać i piękny psiak z niego będzie ! Jeszcze domki będą się o niego biły, zobaczycie.... Quote
Bogusik Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 2 godziny temu, MALWA napisał: Śliczny psiak ! Jeszcze tylko go trzeba wykąpać, wyczesać i piękny psiak z niego będzie ! Jeszcze domki będą się o niego biły, zobaczycie.... Miejmy nadzieję,że tak będzie i szybko znajdzie domek :) Quote
Anula Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 Nadeszło 20,00zł od p.Agaty od Aleksa.Ślicznie dziękuję. Quote
Bogusik Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Faktycznie on ma dosyć krótkie te łapinki.Na zdjęciach z Radys to miał dosyć długaśne i szczupłe :) Mordeczka śliczna! :) Quote
Poker Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 On nie ma krótkich łapek. Ma piękny ogon. Po oporządzeniu wypięknieje,ale najważniejszy jest charakter. Ciekawe jaki ma. Quote
b-b Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Ślicznota z niego :) Oby okazał się fajnym psiaczkiem co ułatwi mu znalezienie domu:) Quote
kiyoshi Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Zdjecie zaswiadczenia Czesterka, dzis powinno byc wyslane poczta do.mnie Quote
Bogusik Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 4 godziny temu, kiyoshi napisał: Zdjecie zaswiadczenia Czesterka, dzis powinno byc wyslane poczta do.mnie Izuniu bardzo kochana dziękujemy :) Quote
szafirka Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Czester... nie można się nie zakochać :) jest w zasadzie spory, ale jaki delikatny, grzeczny, uśmiechnięty. Do psów bardzo łagodny, nawet wręcz uległy, na koty nie zwraca uwagi, nie reaguje jak przechodzą obok niego. Cały czas uchole podniesione, ogonek merdający w górze. Na kanapę wskoczył tylko dlatego, że ja na niej siedziałam, ale zdecydowanie na razie woli podłogę. Jeszcze nie szczeknął, nie zapiszczał, jest cichutki. Widok dzieci bardzo go ucieszył, od razu podstawił się do głaskania. Piszę teraz, a Czester leży koło mnie i patrzy mi w oczy ehhh Słodziak :) Czester był dzisiaj u fryzjera, zapłaciłam 60 zł., fakturę dostanę na początku tygodnia, ponieważ fryzjerka zapomniała wziąć z domu pieczątkę. Do weta pojedziemy jutro, albo w poniedziałek. 2 Quote
Ainana Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 1 godzinę temu, Sara2011 napisał: Prześliczny <3. To chyba nie ten pies ;) Co za uśmiech! Co za uszy! Co za iskry w oczkach! A przy tym taki mądry, fju fju ... Quote
kiyoshi Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Faktycznie, on jest chyba jednym z najpiękniejszych psów z radys :) chociaż...mi tam moje parówy tez się podobaja ;) 2 Quote
Bogusik Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 3 godziny temu, szafirka napisał: Czester... nie można się nie zakochać :) jest w zasadzie spory, ale jaki delikatny, grzeczny, uśmiechnięty. Do psów bardzo łagodny, nawet wręcz uległy, na koty nie zwraca uwagi, nie reaguje jak przechodzą obok niego. Cały czas uchole podniesione, ogonek merdający w górze. Na kanapę wskoczył tylko dlatego, że ja na niej siedziałam, ale zdecydowanie na razie woli podłogę. Jeszcze nie szczeknął, nie zapiszczał, jest cichutki. Widok dzieci bardzo go ucieszył, od razu podstawił się do głaskania. Piszę teraz, a Czester leży koło mnie i patrzy mi w oczy ehhh Słodziak :) Czester był dzisiaj u fryzjera, zapłaciłam 60 zł., fakturę dostanę na początku tygodnia, ponieważ fryzjerka zapomniała wziąć z domu pieczątkę. Do weta pojedziemy jutro, albo w poniedziałek. Dziękujemy Haniu za informacje i zdjęcia ślicznego Czesterka :) On wygląda jak by od zawsze z Wami był :) Pysio zadowolony i zero strachu w oczach....:) Quote
Bogusik Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Faktycznie, on jest chyba jednym z najpiękniejszych psów z radys :) chociaż...mi tam moje parówy tez się podobaja ;) Oj Izuniu jedna osoba nie zupełnie się z tym zgadza :) Pani Agata od Aleksa mi napisała....:) Czester jest przepiękny ale absolutnie nie zgadzam się z Panią Kiyoshi Najpiękniejszym psem z Radys jest oczywiście Aleks ! :) I tu dla potwierdzenia swoich słów wysłała dowód :) 3 1 Quote
Bogusik Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 2 godziny temu, Sara2011 napisał: Prześliczny <3. 1 godzinę temu, Ainana napisał: To chyba nie ten pies ;) Co za uśmiech! Co za uszy! Co za iskry w oczkach! A przy tym taki mądry, fju fju ... Fajny nasz Czesterek i na to wygląda,że ma fajny charakter :) Quote
kiyoshi Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 3 minuty temu, Bogusik napisał: Oj Izuniu jedna osoba nie zupełnie się z tym zgadza :) Pani Agata od Aleksa mi napisała....:) Czester jest przepiękny ale absolutnie nie zgadzam się z Panią Kiyoshi Najpiękniejszym psem z Radys jest oczywiście Aleks ! :) I tu dla potwierdzenia swoich słów wysłała dowód :) haha ! no tak to się możemy nie zgadzać ;) :D Quote
Bogusik Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 1 minutę temu, kiyoshi napisał: haha ! no tak to się możemy nie zgadzać ;) :D Pani Agata jest super! :) Aleks ma wielkie szczęście,że doczekał się takiego domku :) Quote
Anula Posted January 25, 2019 Author Posted January 25, 2019 A ja tylko tyle napiszę,że wszystkie psiaki jak trafiają do swoich już na zawsze domków,przechodzą metamorfozę i są śliczne.Są zadbane,kochane i szczęśliwe. Niespodzianka: Czesterek od sybil dostał pomoc finansową w postaci 20,00zł.Ślicznie dziękuję. Także nadeszła wpłata od MALWA.Ślicznie dziękuję. SPA - zapłacone. 1 Quote
Poker Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Cudny jest, normalnie ktoś psa podmienił.Różowa szyneczka do zjedzenia. Quote
Bogusik Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Tu jeszcze Hania mi podesłała zdjęcie,jak właśnie Czesterek wpatrywał się w Hanie jak tu pisała...:) 1 Quote
szafirka Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Czestuś na dworze nie jest zainteresowany sesją, a raczej wieloma nowymi zapachami, ale przynajmniej widać jego ogon :) 2 1 Quote
Tyśka) Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Czesterek - unikat :) Wyjątkową urodę ma. Quote
Recommended Posts