Anula Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 11 godzin temu, Bogusik napisał: Pani Agata od naszego Aleksa wpłaci jednorazowo 20zł dla Czesterka,a jej wspaniała córka-Klara postanowiła zrobić zbiórkę w klasie :) Tym bardziej,każdy najmniejszy zebrany grosik, będzie się tu liczył w naszym w podziękowaniu podwójnie:) Co tu dużo pisać...Cudowna rodzina,pełna empatii i miłości do zwierząt :) Aleksa nie oddadzą za żadne skarby i zostanie z nimi do końca świata,a jak się da to nawet dłużej....:) Zostało trochę pieniążków u niego,to przenieś Anulko dla Czesterka :) Aleksiowa rodzinka jest niesamowita,o ogromnym sercu dla zwierząt.Dziękuję p.Agato i p.Klaro. Quote
beataczl Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 dzieje sie duzo dobrego u Czesterka :) wplacilam dzis 15 zl na transport Quote
MALWA Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 I ja zagladam do farciarza. Prosze o konto, podesle dla malca 50 zl. 1 Quote
Anula Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 6 minut temu, beataczl napisał: dzieje sie duzo dobrego u Czesterka :) wplacilam dzis 15 zl na transport Bardzo,bardzo dziękuję.Jak wpłata nadejdzie,potwierdzę. 3 minuty temu, MALWA napisał: I ja zagladam do farciarza. Prosze o konto, podesle dla malca 50 zl. Stokrotne dzięki za pomoc.Zaraz podeślę dane do przelewu.Jesteś Kochana. Quote
Nesiowata Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Dołożę 20 zł na transport (do przelewu za bazarek Bogusik). 1 Quote
Anula Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 2 minuty temu, Nesiowata napisał: Dołożę 20 zł na transport (do przelewu za bazarek Bogusik). Bardzo,bardzo dziękuję.Jesteś cudowna. Quote
Bogusik Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Oczy przecieram z niedowierzania,że tyle wspaniałych osób tu zaglądnęło z chęcią pomocy Czesterkowi :) Dziewczyny jesteście kochane! :) Quote
kiyoshi Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Pani Irenka jeszcze dołozy 20 zł dla psiaka;) Juz jej posłałam numer konta Anulki ;) 1 Quote
szafirka Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Czekamy na Czesterka. A w piątek na Czesterka czeka też SPA :) Quote
Anula Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 2 godziny temu, kiyoshi napisał: Pani Irenka jeszcze dołozy 20 zł dla psiaka;) Juz jej posłałam numer konta Anulki ;) O rany,ile cudownych ludzi chce pomóc Czesterowi,jestem w szoku.Kiyoshi podziękuj bardzo p.Irence za wspaniałe serduszko. 2 godziny temu, szafirka napisał: Czekamy na Czesterka. A w piątek na Czesterka czeka też SPA :) Haniu,dziękuję za wszystko,za ogarnięcie podstawowych spraw. Quote
Anula Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 Nadeszły 22.01.19 pieniążki dla Czesterka od: beataczl;Kejciu;kiyoshi.Ślicznie dziękuję. Quote
Bogusik Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Dzisiaj ważny dzień dla Czestera i innych psiaczków! Oby tylko wszystko poszło dobrze, bez problemów w schronisku i Patrycja dojechała szczęśliwie z psiakami do celu.Trzymam mocno kciuki! 1 Quote
Anula Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Ja też mocno trzymam kciuki aby Czester dzisiaj dotarł do Dexterki.Pogoda nie bardzo jest przyjazna dla podróżujących. Nie wiem jak jutro będzie z odbiorem Czesterka przez szafirka.Muszę dopytać Hani. Nadeszła wpłata od Poker.Ślicznie dziękuję za pomoc. Quote
Kejciu Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 jeśli będzie jakiś bazarek dla Czesterka chętnie dołożę fanty w postaci ciasteczek wątróbkowych gdyby ktoś był zainteresowany zakupem :) https://www.facebook.com/ciasteczkadlapsow/ Quote
Joanienka Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Jestem strasznie ciekawa jak Czester będzie wyglądał po kąpieli i ogarnięciu kłaczków :) to śliczny pies! Quote
beataczl Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 trzymamy kciuki za dobra trase,szerokiej drogi! Quote
Anula Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 3 godziny temu, Kejciu napisał: jeśli będzie jakiś bazarek dla Czesterka chętnie dołożę fanty w postaci ciasteczek wątróbkowych gdyby ktoś był zainteresowany zakupem :) https://www.facebook.com/ciasteczkadlapsow/ Dzięki Kejciu za pomoc,gdyby co to damy znać. 3 godziny temu, Joanienka napisał: Jestem strasznie ciekawa jak Czester będzie wyglądał po kąpieli i ogarnięciu kłaczków :) to śliczny pies! Jutro SPA a więc pozbędzie się przede wszystkim brudu,który dla psiaków z dłuższą sierścią jest uciążliwy.Hania powiadomiona,żeby raczej nie obcinać Czesterka ze względu na zimę ale czy się uda,zobaczymy. 2 godziny temu, beataczl napisał: trzymamy kciuki za dobra trase,szerokiej drogi! Tak mocno trzymamy.Na razie nic nie wiemy,czy Patrycja wyjechała z Radys. Quote
Anula Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Zapewne Czester wyjedzie z Radys goły i wesoły.Zakupiłam obrożę i szelki(zakup gratis ode mnie i od Bogusik).Szafirek ma zajechać jutro do mnie po14 to podam i ureguluję zaraz transport. Quote
kiyoshi Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Patrycja pisala do.mnie ok godziny temu byla przed Radysami. Troche dlugo sie pakuja. Wie, ze ma dac znac jak.odjada Quote
Anula Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 8 minut temu, kiyoshi napisał: Patrycja pisala do.mnie ok godziny temu byla przed Radysami. Troche dlugo sie pakuja. Wie, ze ma dac znac jak.odjada Dzięki za informację.Czekamy. Quote
Bogusik Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Wlasnie WYJECHALI Ufffff to jeden etap zakończył się pomyślnie :) Dziękujemy Izuniu bo my tu jak na szpilkach.....:) Quote
Anula Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Mój malutki kudłaczek Czesterek już rozpoczął swój nowy rozdział życia.Szerokiej drogi.Iza dzięki za info i foteczkę. Quote
Recommended Posts