Radek Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 6 godzin temu, christo_fair napisał: Przyznam, że nie nadążam za Nadziejkowymi kramkami, troszku zabłądziłam ;) Pewnie dlatego, że mnogość bazarków i fantów na nich. Quote
Nadziejka Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 18 godzin temu, Bębenek napisał: Fajnie, że udało się dołożyć jeszcze pluszaki, może któryś z nowych wpadnie w oko, albo na poprzednim bazarku jeszcze nie zauważył :) na krawatach, to ja się nie znam, nie są szczególnie wymiętolone, ale tak złożone leżały, czasem ktoś dziwne rzeczy u mnie zostawia, a po roku dochodzi do wniosku że ich nie potrzebuje haha no tak Anusiu Bardzo Pieknie Dziekuje Za Dary Cuuudne Pozdrawiam Lapenki Tulinkam I Ciebie Aniu Mocniutko Aniu christo Dziekuje Serce Wielkie Dziekuje Postokrosci Oj bedzie wielka wysyleczka ku Tobie z kilku kramikow Bardzo Pieknie Dziekuje ja sama czasem nie nadazam hihi .... 17 godzin temu, christo_fair napisał: Dobry wieczór :) Przyznam, że nie nadążam za Nadziejkowymi kramkami, troszku zabłądziłam ;) Poproszę nr 10 patyczki i 17 mydełko w opcji KT. Quote
Nadziejka Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 Dziekuje Dziekuje Dziekuje Anusiu christo Quote
Radek Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Wszyscy zapraszają to i ja zaproszę na dobranoc. Quote
Nadziejka Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 Jak wszyscy to i babcia wedrujemy z nadzieja na ciepelko wszystkim lapenkom Quote
Nadziejka Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 2 godziny temu, christo_fair napisał: Zaglądamy i zapraszamy :) Aniu juz robie juz czaruje rozliczonko dla Ciebie z kilku bazareczkow Quote
beataczl Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 prosze nr 11 i 20 w cw :) czy fanty ida od Ciebie Nadziejko? zrobilam dzis zakupy na innym Twoim bazarku bedzie wysylka jedna? 1 Quote
Radek Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 6 godzin temu, Tianku napisał: oj zmroziło dzisiaj Ale w ciągu dnia cieplej. Quote
Nadziejka Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 5 godzin temu, beataczl napisał: prosze nr 11 i 20 w cw :) czy fanty ida od Ciebie Nadziejko? zrobilam dzis zakupy na innym Twoim bazarku bedzie wysylka jedna? Cudnie Najmocniej Dziekuje fantuski z tamtego i z tego ktore kupujesz serce sa z Nadziejkowa i wszytka wysyleczka tez z Nadziejkowa Fantuski sercem darowane przez Bebeneczkowa sa od num 1 do 8 i wysyleczka tych num 1-8 jest z Bebeneczkowa Quote
Nadziejka Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 martwimy sie martwimy tymi mroziskami ech .... Quote
Radek Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 59 minut temu, Nadziejka napisał: martwimy sie martwimy tymi mroziskami ech .... Może chociaż kleszcze wymrozi i inne paskudy? Quote
Nadziejka Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 Niechaj wymrozi ale przeciez te wszystkie paskudy robale brrr.... wroca w ilosci wiekszej wiosna ech ... no tak to na naszem siwecie wiecie ludeczkowie mili wiecie Quote
Nadziejka Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 18 minut temu, jola&tina napisał: Nocne marki zapraszamy!! Quote
Nadziejka Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 Ciociu Nesiowata Dziekuje Dziekuje Klaiam Serduchem Cegielnka Zycia 15 zl mam na koncie Quote
christo_fair Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 3 godziny temu, Nadziejka napisał: Niechaj wymrozi ale przeciez te wszystkie paskudy robale brrr.... wroca w ilosci wiekszej wiosna ech ... no tak to na naszem siwecie wiecie ludeczkowie mili wiecie ...daj spokój, pchła to też istota... ;) Quote
Radek Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 4 godziny temu, christo_fair napisał: ...daj spokój, pchła to też istota... ;) Pchła może i tak, ale takie kleszcze to chyba zbyt potrzebne nie są;) A piosenkę lubię. Dawno jej nie nadawali. 1 Quote
Recommended Posts