Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 minut temu, Jolanta08 napisał:

Witam , chciałam się zapytać czy w butach nr 25 wkładki można wyjąć i ile mają cm

Agat21 zobaczy wieczorem i sprobuje pomierzyc ;) 

Posted
Dnia 20.01.2019 o 09:11, kiyoshi napisał:

płaczyk puchowy, wym. długość 102 cm, długość rękawa 62 cm/48 cm, szerokość w ramionach 45,5 cm

Proszę bardzo :)

Dziękuję i poproszę za wywoławczą :)

Posted
8 godzin temu, Jolanta08 napisał:

Witam , chciałam się zapytać czy w butach nr 25 wkładki można wyjąć i ile mają cm

wkładki nie udało się wyciągnąć, ale Agatka pomierzyła że ma 25 cm.

Buty w razie czego są w Warszawie...może by sie udało na jakąs przymiarke umówić w razie "W"....tak sobie mysle

Posted
31 minut temu, kiyoshi napisał:

wkładki nie udało się wyciągnąć, ale Agatka pomierzyła że ma 25 cm.

Buty w razie czego są w Warszawie...może by sie udało na jakąs przymiarke umówić w razie "W"....tak sobie mysle

Bardzo szkoda ,że nie można wyjąć wkładek ( a są takie jak moje 25 cm  ) bo ja muszę z butów wyjąć wkładki i włożyć moje, ortopedyczne.

Posted
1 minutę temu, Jolanta08 napisał:

Bardzo szkoda ,że nie można wyjąć wkładek ( a są takie jak moje 25 cm  ) bo ja muszę z butów wyjąć wkładki i włożyć moje, ortopedyczne.

możesz dopytać agat21 czy są mocno przyklejone....

Posted
2 minuty temu, kiyoshi napisał:

możesz dopytać agat21 czy są mocno przyklejone....

Z doświadczenia wiem, że jeśli wkładki nie można wyjąć to nie ma sensu jej na siłę wyrywać. W sklepach jest bardzo mało firm ,które produkują obuwie z wyjmowanymi wkładkami więc pozostają sklepy z obuwiem ortopedycznym. Akurat jestem na etapie kupna butów i myślałam ,że w tym przypadku wkładki będą do wyjęcia. Naprawdę żałuję

Posted
27 minut temu, Jolanta08 napisał:

Z doświadczenia wiem, że jeśli wkładki nie można wyjąć to nie ma sensu jej na siłę wyrywać. W sklepach jest bardzo mało firm ,które produkują obuwie z wyjmowanymi wkładkami więc pozostają sklepy z obuwiem ortopedycznym. Akurat jestem na etapie kupna butów i myślałam ,że w tym przypadku wkładki będą do wyjęcia. Naprawdę żałuję

rozumiem, oczywiście

mi też się te buty bardzo podobaja, ale na mnie z kolei za duże :(

Posted

W butach Rieker ,ale wiosenno-jesiennych wkładki bardzo łatwo mi się wyjeły, inaczej może być w zimowkach. A ja wkładki  wyciągam trochę na siłę, w jednych butach część zostało, ale po wielu próbach i pomlutku i je wydrapałam;-)

wracając do licytacji - nr 14 za 26zł :-)))))

Posted
10 godzin temu, krajanka napisał:

wracając do licytacji - nr 14 za 26zł :-)))))

10 godzin temu, sunnynight napisał:

Witam :) Poproszę nr 11 za cw.

Dzien dobry

Dziekuje Wam slicznie :)

Posted
23 godziny temu, agat21 napisał:

Wkładki są grube, ocieplane, są mocno przyklejone. Wyrywając je zniszczę buty :( i nie będą już ocieplane :( 

tak robię już w swoich butach:-) w sklepie nie, a tu to tak jak w sklepie:-) zatem nie dziwie się ,że nie wyrywasz ich na siłę:-)

• Upvote 1