Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Bębenek napisał:

Rozumiem, też bym gnala do futer, ale jakby co. :)..od wczoraj szklanka totalna na Podkarpaciu, wieczorem nawet na drogach w mieście..

Tak, ja wczoraj miałam długą podróż, pod wieczór zrobiło się tak ślisko, że myślałam już że nie dojadę. Liczę na porządnie dodatnie temperatury w piątek :)

Posted
4 minuty temu, kiyoshi napisał:

psiaczki z tego schroniska nie mają zbyt wielu fanów na dogomanii ( ;(

maja maja tylko Ci fani kasy na pomaganie nie maja :( 

wiec na razie zapisuje tylko 

• Like 4
Posted

Przycupnę sobie narazie cichutko u bidusia. Taki dzieciak a już doświadczony przez zły los :(. A czy on nie ma coś z oczkiem ? bo jakby to lewe jest mniejsze, mam nadzieję że to nie od jakiegoś urazu :(.

Posted
59 minut temu, Tianku napisał:

maja maja tylko Ci fani kasy na pomaganie nie maja :( 

wiec na razie zapisuje tylko 

Dzięki Tianku za zajrzenie :) Skończyły mi się lajki :(

Posted
35 minut temu, Tola napisał:

Faktycznie te oczy zapadają głęboko w pamięć i serce...

Jak będzie potrzebna pomoc w opłaceniu wizyty u weta, to proszę o kontakt.

Dziękuję kochana! :))) To bardzo duża pomoc, na pewno psinek będzie musiał być gruntownie obejrzany

Posted
24 minuty temu, Onaa napisał:

Przycupnę sobie narazie cichutko u bidusia. Taki dzieciak a już doświadczony przez zły los :(. A czy on nie ma coś z oczkiem ? bo jakby to lewe jest mniejsze, mam nadzieję że to nie od jakiegoś urazu :(.

Dzięki kochana, lajki mi się skończyły, więc tylko zacytuję. Też to zauważyłam, myślę, że to od jakiegoś pogryzienia :( Ma tam fragment bez sierści, jakby rankę.. :(

Posted
3 godziny temu, Anula napisał:

Pieniążki dzisiaj zostały przelane.

Bardzo pięknie w imieniu psinka dziękuję :)

Kolejny paskudny dzień, mam nadzieję, że biedaczek dzielnie czeka, to już niedługo..

Posted

Jestem u biedaka ale na razie finansowo nie dam rady pomóc bo jestem na minusie, wspomagam inne psy a jestem emerytką z trzema psami. Może w lutym dam radę coś podrzucić.  Ale całym sercem jestem z wami.

• Like 1