agat21 Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 A druga para ma pojechać ze mną jak będę się do hotelu wybierać, bo oni nie zmotoryzowani. I to też dopiero w następnym tygodniu Quote
agat21 Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Nie mogę wstawić faktury, co się znowu dzieje z dogo :/ Quote
kiyoshi Posted February 3, 2019 Author Posted February 3, 2019 1 minutę temu, agat21 napisał: Nie mogę wstawić faktury, co się znowu dzieje z dogo :/ nie nie można wstawić :( niestety juz od kilku dni tak jest :( Quote
agat21 Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Przed chwilą, kiyoshi napisał: nie nie można wstawić :( niestety juz od kilku dni tak jest :( To fajnie .. Wrrrrr. Quote
agat21 Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Wiadomość z ostatniej chwili: jutro ten drugi pan, który dzwonił w sprawie Zefirka, przyjedzie z żoną do hotelu poznać psinka. Mam nadzieję, że "spotkanie na szczycie" przebiegnie dobrze. Co prawda Zefirek będzie miał trudny dziń, bo będzie kastrowany, ale mam nadzieję, że do wieczora lepiej się poczuje, bo kastracja o 9.00. Uprzedziłam zresztą pana, że Zefirek może być trochę otumaniony lub osowiały. Podwójne zatme kciuki jutro potrzebne!! :)) 2 1 Quote
Gabi79 Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 1 godzinę temu, agat21 napisał: Wiadomość z ostatniej chwili: jutro ten drugi pan, który dzwonił w sprawie Zefirka, przyjedzie z żoną do hotelu poznać psinka. Mam nadzieję, że "spotkanie na szczycie" przebiegnie dobrze. Co prawda Zefirek będzie miał trudny dziń, bo będzie kastrowany, ale mam nadzieję, że do wieczora lepiej się poczuje, bo kastracja o 9.00. Uprzedziłam zresztą pana, że Zefirek może być trochę otumaniony lub osowiały. Podwójne zatme kciuki jutro potrzebne!! :)) Zaglądam do Zefirka i zaciskam kciuki!!! Quote
Alaskan malamutte Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 1 godzinę temu, agat21 napisał: Zdjęcia też nie mogę wstawić. :( Agatko, zdjęcia można wstawić przez https://naforum.zapodaj.net/ Quote
Ainana Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 1 godzinę temu, agat21 napisał: Wiadomość z ostatniej chwili: jutro ten drugi pan, który dzwonił w sprawie Zefirka, przyjedzie z żoną do hotelu poznać psinka. Mam nadzieję, że "spotkanie na szczycie" przebiegnie dobrze. Co prawda Zefirek będzie miał trudny dziń, bo będzie kastrowany, ale mam nadzieję, że do wieczora lepiej się poczuje, bo kastracja o 9.00. Uprzedziłam zresztą pana, że Zefirek może być trochę otumaniony lub osowiały. Podwójne zatme kciuki jutro potrzebne!! :)) Ale super. Jak się dzieje, to wszystko naraz. Niech to będzie szczęśliwy dzień dla Zefirka. Kciuki ściskam mocno! Quote
Nesiowata Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Powodzenia Zefirku we wszystkich sprawach. Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 powodzenia kochaniutki niezwykly sciskamy calun czas Quote
agat21 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Jedna z dziesiejszych okoliczności (mniej fajnych dla Zefirka ;) odwołana. Państwo wszyscy w hotelu zachorowali, więc nie miał kto pojechać z psiulem na egzekucję jajec. I do tego wszystkiego Zefir lata sobie sam po ogrodzie w śniegu jakby wiedział co go ominęło ;) Bawi się jak prawidziwy szczeniak. Dostałam filimik nakręcony z domu przez okna :) Czyli z punktu widzenia Zefirka dzień na razie barzdo udany :D 1 Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 2 godziny temu, agat21 napisał: Jedna z dziesiejszych okoliczności (mniej fajnych dla Zefirka ;) odwołana. Państwo wszyscy w hotelu zachorowali, więc nie miał kto pojechać z psiulem na egzekucję jajec. I do tego wszystkiego Zefir lata sobie sam po ogrodzie w śniegu jakby wiedział co go ominęło ;) Bawi się jak prawidziwy szczeniak. Dostałam filimik nakręcony z domu przez okna :) Czyli z punktu widzenia Zefirka dzień na razie barzdo udany :D Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Agacku bez Twojej wplatki mam z kramciku dla Zefcika 56 zl z groskami czy mam slac ku Tobie juz teraz ? czy czekac boc przeciez i tak wszytko do Ciebie trafi na powrot Rozliczam ! Dla Fejsika Zefirka roznosci serduchem do 25 stycznia Quote
agat21 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 34 minuty temu, Nadziejka napisał: Agacku bez Twojej wplatki mam z kramciku dla Zefcika 56 zl z groskami czy mam slac ku Tobie juz teraz ? czy czekac boc przeciez i tak wszytko do Ciebie trafi na powrot Rozliczam ! Dla Fejsika Zefirka roznosci serduchem do 25 stycznia Dziękuję Ci pięknie. Podeślij proszę, jak możesz. Quote
agat21 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 19 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Agatko, zdjęcia można wstawić przez https://naforum.zapodaj.net/ Dla mnie za wysoka szkoła jazdy :DD Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 22 minuty temu, agat21 napisał: Dziękuję Ci pięknie. Podeślij proszę, jak możesz. Agatko slij prosze num konta Quote
agat21 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Państwo byli, poznali Zefirka. Do pani Zefirek od razu się przekonał, pana tradycyjnie się bał. Ale oczywiście - jak to on - nie wykazał żadnje agresji tylko lekkie wycofanie. Państwo siedzieli z nim na podłodze, głaskali go, karmili smaczkami. W piątek rano chcą przyjechać jeszcze raz na dłużej, zabrać go na spacer. Na opiekunce Zefirka zrobili bardzo dobre wrażenie. Mają dorastającą córkę, która chyba w piątek przyjedzie z nimi. Jest w domu i babcia, która jest cały czas, więc dls Zefirka to byłoby super, bo nie musiałby zostawać sam :) Teraz tylko muszę znaleźć jak najszybciej czas na PA u nich, najwcześniej niestety w piątek wieczorem, bo jutro przylatuje mi "kwatera główna" firmy i będzie absorbować czas i energię do czwartku :( 3 Quote
agat21 Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Ciekawe tylko co sobie Zefirek o nich pomyślał.. On jest taki skryty ;)) 1 Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Agacku jak pieknie czytac Agacinku A Ty kokana tez juz kochasz jego Zefircia niezwyklego haha najlepszego najserdeczniej zasylam najcuuudowniejszego Ninkowi niezwyklemu a aha Agatko widzisz i trommbula ze mla lokropna z tym num konta dziekuje Quote
Nadziejka Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Agaciu poslalam dzisiaj dla Zefcika 56 zl jak doleca potwierdz prosze na kramiku serdecznie tulinkam pozdrawiam Zefcika i hotelik Quote
agat21 Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Kolejny fajny telefon dzisiaj był o Zefirka. Państwo jutro chcą jechać poznać Zefirka. Ogłoszenie Havanki wyróżnione przez Onaa z fajnymi zdjęciami hotelowymi okazuje się być świetną kompozycją :) No ale jak tu teraz wybrać? Będę mieć zgryz chyba ;( Quote
agat21 Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Zefirek uczył się dziś bawić piłeczką! Całkiem przyzwoicie mu szło, nawet ze dwa razy wziął ją w pyszczek, a potem oddał pani, ale potem jednak uznał, że jest za fajna na dzielenie się nią i że będzie sam się nią bawił, więc czmychnął z nią na pięterko i zaniósł oczywiście na swój kocyk :) 2 Quote
Poker Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 Ma chłopak wzięcie. Musi słodko wyglądać na kocyku ze zdobyczną piłeczką. Quote
Recommended Posts