Jump to content
Dogomania

Po wielu perypetiach- KORI ma dom w Bielsko-Biała <3 <3 Do odważnych świat należy...po 3 latach w Radysach i 3 miesiącach u Dexterki ....nieudana adopcja i zwrot...znów w hoteliku czeka na DOM

Recommended Posts

Posted
59 minut temu, jankamałpa napisał:

Poszła stała za luty.

Dziękuje :) dla Kori wpłynęlo 20 zł deklaracji od Livki :) od 50 zł deklaracji od Monika F :) <3

Madzia pisała do mnie przed chwila, jest wszystko ok, Kori ma siłe, normalnie funkcjonuje jakby nigdy nic ;)

Posted

20 godzin temu, Ainana napisał:

I ja się cieszę:) Koruś, Ty twardzielu ładnie Ci w kołnierzu ;)

Właśnie chciałam to napisać, po tylu latach w Radysach, takie coś dla Koriego, to bułka z masłem. Tam musiał sobie z gorszymi rzeczami radzić. Twardziel z niego jak się patrzy i w dodatku przystojniak :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, zorka5 napisał:

Właśnie chciałam to napisać, po tylu latach w Radysach, takie coś dla Koriego, to bułka z masłem. Tam musiał sobie z gorszymi rzeczami radzić. Twardziel z niego jak się patrzy i w dodatku przystojniak :)

to prawda:)

Dziś zapytałam Magdy czy nic się złego nie dzieje, a ona mi odpisała:

No problem jest taki ,że nie chce odpoczywać

I zaczyna się nudzić i piszczeć

To chyba oznacza ,że nic mu nie dolega hihi
Posted
17 godzin temu, kiyoshi napisał:

to prawda:)

Dziś zapytałam Magdy czy nic się złego nie dzieje, a ona mi odpisała:

No problem jest taki ,że nie chce odpoczywać

I zaczyna się nudzić i piszczeć

To chyba oznacza ,że nic mu nie dolega hihi

Hi hi :) dobre :))

Posted

Koruś czuje się wysmienicie:) dziś był juz z Magda i stadem na długim spacerze:) kołnież trzeba było mu zmienić na masywniejszy ;) bo spryciarz wcześniejszy rozbroił, jeszcze 4 dni musi nosić. Dziś dzwoniłam do Madzi i duzo mi o Korciu opowiedziała, to fantastyczny psiak, nie do wiary, że po 3 latach w piekle, jest tak dobry, madry, wpatrzony w ludzi, łagodny....eh,....domku przybywaj! domku aktywny- bo to jedyny warunke :)

Pozwole sobie wyróznić 2 olxy dla Korusia

https://www.olx.pl/oferta/korus-fantastyczny-psiak-kochajacy-ludzi-ponad-wszystko-adoptuj-CID103-IDyEj0P.html

https://www.olx.pl/oferta/kori-ladny-mlody-sredni-radosny-psiak-szuka-domu-CID103-IDx7MzS.html

17,8 x 2= 35,60 zł

• Like 1
Posted
10 godzin temu, kiyoshi napisał:

dwa nowe śliczne zdjęcia. Od jutra Koruś juz na stałe bedzie bez kołnieża :D

kori1.thumb.jpg.e4271337e33187cbd2488bdd924678a6.jpg

kori2.thumb.jpg.b24c37df4c490a15f99d976320d80658.jpg

Wow! Szczęśliwy i piękny na "maxa"" :))

• Upvote 1
Posted
12 godzin temu, kiyoshi napisał:

To prawda, tylko dlaczego nikt nie dzwoni.??? Domku Korusia gdzie jestes ??

No właśnie. Domku Korusia odezwij się! Koruś czeka...

Posted

Dawno nie pisalam u Korinka

A psiatko czuje sie wysmienicie. Niestety nawet 1 osoba nie zadzwonila o jego adopcje co troche mnie doluje ale staram sie czekac cierpliwie :)

psiaczek spaceruje!

received_318525702354485.jpeg

received_2324002667630168.jpeg

received_393087208138466.jpeg

received_2332818353668614.jpeg

• Like 2
Posted

A teraz finanse. Rozliczenie Korusia za luty :) Do 450 zł doszły też transportu do weta - 1.02 kontrola ogonka - transport 10 zł , 8.02 krew - transport 5 zł bo wiozłam dwa psy , 12.02 kastracja 10 zl )

L.p.

Nazwa towaru lub usługi

J.m.

Ilość

Cena

Wartość

Kori - pobyt i wyżywienie

w hotelu „ U Dexterki”

od 01.02.19 do 28.02.19

kpl

1

493,00 zł

493,00 zł

RAZEM

493,00 zł

Posted
1 minutę temu, kiyoshi napisał:

szpicuś?? masz na myśli, że przypomina jakąś rase???

Kojarzy mi się z japońskimi (azjatyckimi) szpicami :) Shikoku (black and tan), kishu, jindo... Myślę, że jakiś szpic mógł trochę namieszać. Najprędzej akita (ewentualnie pies grenlandzki). Może w 2 czy 3 pokoleniu, ale w oczach ma coś z niezależnego, kochającego swobodę szpica. Ciekawe czy w sposobie poruszania się też :)