kiyoshi Posted January 23, 2020 Author Posted January 23, 2020 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Mam chętny domek na niedużego psiaka. Dom z ogrodem, w Poznaniu. Pracujący pan i jego mama (pies nie zostawałby sam zbyt długo, starsza pani siedzi całe dnie w domu). Koniecznie samiec, średniej wielkości, ok. 3-4letni, spokojny i zrównoważony, nauczony podstaw (czystość, chodzenie na smyczy). W domu nie ma innych zwierząt ani małych dzieci, tylko w weekendy bywają goście. Pomyślałam o Czokusiu... że może by podsunąć? kiyoshi, co o tym myślisz? Nasz CZOKUŚ z przytuliska? Możesz pokazać Tysiu ale CZOKUŚ jest ostrym psem do obcych. Bardziej KUBUŚ 24 kg wagi, bardzo fajny pies i marzy o domu z ogrodem. Jest łagodny do ludzi a groźnie wygląda :) Quote
kiyoshi Posted January 26, 2020 Author Posted January 26, 2020 Przelałam Monice 300 zł za pobyt korcia w styczniu. Musze poprosić Karren o zakup karmy, bo chyba już 3 m-ce minęły od ostatnich zakupów Quote
Karen116 Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Iza, zamówiłam karmę i smaczki tak jak poprzednio, dostawa kurierem DPD do Makulandii. Dam znać, jak tylko dostanę numer przesyłki. Quote
kiyoshi Posted January 26, 2020 Author Posted January 26, 2020 1 godzinę temu, Karen116 napisał: Iza, zamówiłam karmę i smaczki tak jak poprzednio, dostawa kurierem DPD do Makulandii. Dam znać, jak tylko dostanę numer przesyłki. bardzo dziękuje. Na pewno się Kori ucieszy na te pyszne paszteciki :) Quote
Tyśka) Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 Dnia 23.01.2020 o 07:53, kiyoshi napisał: Nasz CZOKUŚ z przytuliska? Możesz pokazać Tysiu ale CZOKUŚ jest ostrym psem do obcych. Bardziej KUBUŚ 24 kg wagi, bardzo fajny pies i marzy o domu z ogrodem. Jest łagodny do ludzi a groźnie wygląda :) Tak, przeczytałam jego ogłoszenie, co oznacza że jest ostry? Państwo wcześniej mieli jamnika, więc stąd pomyślałam o Czokusiu, ale skoro tak... ;) Kubuś niestety za duży, na razie podesłałam Państwu Fundację Animalia. Quote
kiyoshi Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 Oo jak mieli jamnika to podeślij proszę Czoka!! On ma jamniczy charakterek Jest ostry tzn starszego pijanego obcego faceta raczej ugryzie na pewno jak pojawi się w otoczeniu Quote
Poker Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Oo jak mieli jamnika to podeślij proszę Czoka!! On ma jamniczy charakterek Jest ostry tzn starszego pijanego obcego faceta raczej ugryzie na pewno jak pojawi się w otoczeniu Ale na tej podstawie nie przypinaj mu łatki ostrego. Można napisać , że może ugryźć osobę , od której czuć alkohol. Quote
kiyoshi Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Ale na tej podstawie nie przypinaj mu łatki ostrego. Można napisać , że może ugryźć osobę , od której czuć alkohol. tzn...mimo wszystko on może się wydawać ostry w pierwszym kontakcie. Bardzo szczeka na obcych, ugryśc raczej nie ugryzie, ale obszczeka, obskacze...a facetów naprawde może dziabnąć...Jak juz kogoś pozna (wystarczy 2-3 spacery) to jest super psiaczkiem, przekochanym, ale do obcych jest niestety nieciekawy, ludzie sie go po prostu boją Quote
Tyśka) Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 To jeszcze podeślę Panu... fajnie brzmi, szkoda tracić taki dom :) Czokuś trochę na obcych reaguje jak Orion. On też taki szczekacz. Quote
kiyoshi Posted January 27, 2020 Author Posted January 27, 2020 9 minut temu, Tyś(ka) napisał: To jeszcze podeślę Panu... fajnie brzmi, szkoda tracić taki dom :) Czokuś trochę na obcych reaguje jak Orion. On też taki szczekacz. z Poznania mają do nas blisko, zawsze moga przyjechać, a jak mieli jamnika to mysle, że będą potrafili do niego podejść...to jest cuuuudowny pies ale trzeba dać mu ten czas na poznanie :) DZIEKUJE Tysiu. Na koncie Korcia 20 zł od jankamałpa :) <3 i 20 zł od uxmal dla radysiaków to rozlicze też tym razem tutaj ;) DZIĘKUJE <3 Quote
kiyoshi Posted January 28, 2020 Author Posted January 28, 2020 Kori dostał 20 zł od Zorka5 :) :) DZIEKUJE ,3 Quote
kiyoshi Posted February 1, 2020 Author Posted February 1, 2020 Dnia 26.01.2020 o 17:14, Karen116 napisał: Iza, zamówiłam karmę i smaczki tak jak poprzednio, dostawa kurierem DPD do Makulandii. Dam znać, jak tylko dostanę numer przesyłki. Kori dziękuje za jedzonko :) Quote
Karen116 Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Bardzo się ciesze, ze Korciowi smakuje:) Na zdrowie:) Widzę, ze Pedigree Markies także dla Koriego są pokusą! 1 Quote
kiyoshi Posted February 4, 2020 Author Posted February 4, 2020 Zrobiłam dla kori nowe ogłoszenie na Bielsko i wyrózniłam ode mnie https://www.olx.pl/oferta/piekny-kori-czeka-na-super-rodzine-CID103-IDDv2JP.html Zauważyłam, że wszystkie poprzednie wyróznienia znowu się skończyły...trzeba wydac kase....musze później czy jutro pomyśleć na jakie miasta, czy zmieniać znów ogłoszenia, czy jak...a moze Bielsko będzie szczęsliwe? Quote
kiyoshi Posted February 6, 2020 Author Posted February 6, 2020 Wyrózniłam 3 olxy na Katowice, Warszawe i Wrocław: wyszło 17 x2= 34 zł i jedno w promocji po 12 czyli 46 zł....eh....czy tym razem cos to da? Tu te wyrónione: https://www.olx.pl/oferta/oryginalny-inteligentny-pies-mix-szpic-kori-szuka-aktywnego-domu-CID103-IDALR9X.html https://www.olx.pl/oferta/kori-psi-przyjaciel-na-dobre-i-zle-na-zawsze-adoptuj-CID103-IDBnEyC.html https://www.olx.pl/oferta/fantastyczny-oryginalny-psiak-dla-aktywych-kori-adopcja-CID103-IDAO72H.html Quote
kiyoshi Posted February 18, 2020 Author Posted February 18, 2020 Dla Korcia wpłynęlo 20 zł od Livki i 20 zł od Magdy. DZIĘKUJE niestety niekt nie pytał o Korcia Za to na fb znalazłam kilka nowych zdjęć towarzystwa hotelikowego :) a tutaj biegnie Kori :) https://www.facebook.com/marta.zaniewska.7/videos/pcb.2974415502626164/2974414515959596/?type=3&theater 1 Quote
kiyoshi Posted February 18, 2020 Author Posted February 18, 2020 Rozliczam u Kori 114 zł spadku po Spulce, bo a chwilke będziemy tu na minusie.... Quote
Karen116 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Kori pięknie wygląda, błyszczący, śliczny:) I wszędzie w centrum wydarzeń - tam gdzie coś się dzieje, tam jest Kori! 1 Quote
kiyoshi Posted February 18, 2020 Author Posted February 18, 2020 11 godzin temu, Karen116 napisał: Iza, zaraz będą pieniądze ode mnie. tak tak, pamiętam :) dziękuje :) Quote
kiyoshi Posted February 20, 2020 Author Posted February 20, 2020 Dnia 18.02.2020 o 08:43, Karen116 napisał: Iza, zaraz będą pieniądze ode mnie. pieniażki od Ciebie juz sa na koncie :) i Kori jest znów na plusie :) dziękuje Quote
kiyoshi Posted February 21, 2020 Author Posted February 21, 2020 Przelałam Monice 300 zł za pobyt korcia w lutym :) Quote
kiyoshi Posted February 22, 2020 Author Posted February 22, 2020 Wczoraj do hoteliku przyjechała bardzo chora bernardynka.... Kori jest przy niej. Ma w tym hoteliku misje....może to własnie misja jego zycia- wspiarać inne bidy 6 Quote
IlonaS Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Toż to Saba z Kielc, z bezwładem tylnych łap, odebrana interwencyjnie właścicielowi, tzn. zgodził się ją oddać. Dzięki ogromnemu nagłośnieniu sprawy. Dobrze, że już w bezpiecznym miejscu, i że zyskała przyjaciela. Quote
Recommended Posts