jankamałpa Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 2 godziny temu, kiyoshi napisał: KORUŚ WYJEDZIE JEDNAK 23go :) Transport przyspieszony :) Czasem dzieją się rzeczy zadziwjające i niezależne od nas. Takie coś mnie dziś soptkalo i musze się tym podzielić. Dowiedziałam się dziś, że dziecko, którego ja osobiście nie znam z 5 klasy szkoły podstawowej zorganizowało w swojej klasie oczywiście za zgodą wychowawczyni i rodziców i dziadków zbiórkę dla "moich psów" i uzbierała 100 zł na karme. Bo ja po rodzinnej tragedi mam pod opieką dodatkowo dwa psy. Ta dziewczynka przyjeżdżała z dziadkami na wieś, mają działkę po sąsiedzku i bardzo polubiła te psy. Jestem pod wrażeniem tej "akcji", muszę pomyśleć nad podzieńkowaniem dla niej i dla całej klasy. Przepraszam kiyoshi, że na watku Kormorana, ale musiałam się tym podzielić. Cuda się zdarzają. 6 1 Quote
Nadziejka Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 12 minut temu, jankamałpa napisał: Czasem dzieją się rzeczy zadziwjające i niezależne od nas. Takie coś mnie dziś soptkalo i musze się tym podzielić. Dowiedziałam się dziś, że dziecko, którego ja osobiście nie znam z 5 klasy szkoły podstawowej zorganizowało w swojej klasie oczywiście za zgodą wychowawczyni i rodziców i dziadków zbiórkę dla "moich psów" i uzbierała 100 zł na karme. Bo ja po rodzinnej tragedi mam pod opieką dodatkowo dwa psy. Ta dziewczynka przyjeżdżała z dziadkami na wieś, mają działkę po sąsiedzku i bardzo polubiła te psy. Jestem pod wrażeniem tej "akcji", muszę pomyśleć nad podzieńkowaniem dla niej i dla całej klasy. Przepraszam kiyoshi, że na watku Kormorana, ale musiałam się tym podzielić. Cuda się zdarzają. Z radoscia sercem rosnacym czytam czytam i ciesze ogromnie Ciociu jak bediesz miec mozlowosc podziekuj tez od Dogomaniakow Quote
agat21 Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 4 godziny temu, kiyoshi napisał: KORUŚ WYJEDZIE JEDNAK 23go :) Transport przyspieszony :) Ale dobre wieści! :) Kolejny psiak z R. zacznie nowe życie :)) 1 Quote
kiyoshi Posted January 20, 2019 Author Posted January 20, 2019 12 minut temu, Karen116 napisał: Bardzo się cieszę i dziękuję:) już tylko 3 dni:) Quote
agat21 Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Oby kolejne zimne noce nie dały mu się zbyt mocno we znaki :( Quote
Nadziejka Posted January 20, 2019 Posted January 20, 2019 Oby oby sciskamy ogromnie serduchem za wszystko Quote
Nadziejka Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Sciskamy calun czas sciskamy ogromnie Quote
Anula Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Jutro będziemy odliczać godziny Korusiowe do nowego życia. Quote
Nadziejka Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Czarnuszku jeszcze ciutenke jeszcze chwilenke Quote
Olena84 Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Zapisuje z zaproszenia cudnego psiaczka Quote
Nadziejka Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Kormoranku sciskamy sciskamy caluni czas Quote
christo_fair Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Mój kalendarz podpowiada, że już jest 23.01 :) Trzymam kciuki za szczęśliwy dzień Kormoranka! Quote
kiyoshi Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Dzieki dziewczyny Psiak wyjezdza, wczoraj z Patrycja wszystko potwierdzilam, zrobi zdjecie po zapakowaniu Trzymajcie kciuki Quote
Karen116 Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 To juz dzisiaj, nie mogłam się doczekać:) Trzymamy kciuki, zeby wszystko się udało! Quote
kiyoshi Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 4 minuty temu, Karen116 napisał: To juz dzisiaj, nie mogłam się doczekać:) Trzymamy kciuki, zeby wszystko się udało! Wysle Ci sms jak tylko dostane potwierdzenie od Patrycji ze wyjezdzaja Dzis ma jechac kilka schroniskowych weteranow oby wszystkim.sie udalo Po ostatnim.transporcie...juz mam.jakies zwichrowanie :( ale trzeba jeszcze wytrzymac jakos te kilka godzin Quote
Anula Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Musimy trzymać się myśli aby było wszystko dobrze,aby sprawnie psiaki były zapakowane do samochodu i wyjechały ze schronu wszystkie.Też się denerwuję bo psiaki czeka długa droga,aby szczęśliwie dotarły do celu. Quote
Karen116 Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Dzięki Iza:) Będzie dobrze! jadą po nowe życie, niech sie im wszystkim poszczęści:) Quote
Recommended Posts