kiyoshi Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 30 zł od Pani Basi P. z watku Śliwki przeniesione zostają tutaj (na prośbę darczyńcy) Quote
kiyoshi Posted January 14, 2019 Author Posted January 14, 2019 1 godzinę temu, Kamila Proc napisał: niestety moge tylko podbijac dziękuje, że zajrzałaś Quote
agat21 Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 To ja "obfocę" butki :) Postaram się jutro :) Quote
christo_fair Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Dobry wieczór :) Za Nadziejką zaglądam do chłopaka, któremu tak się poszczęściło. Jeśli na Dogo deklaracją stałą jest stała kwota wpłacana co miesiąc, to mogę zaoferować 20 zł. Przepraszam, mam krótki staż, do tej pory wspierałam tylko jednorazowo, więc jeśli coś źle zrozumiałam, poprawcie, proszę :) Mocno ściskam kciuki za Kormorana i niech już stamtąd ucieka! 1 Quote
Nadziejka Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Dobrego spokojnego cieplutkiego dnia Kormorankowi i lapenkom wszytkim ♥♥ niechaj bede kochane rozpieszczane do granic niemozliwosci niechaj szaleja niechaj lobuzuja niechaj los najjpiekniejszy bedzie im spelniony Anuniu christo♥♥ Anuniu calem sercem dziekuje dziekuje dziekuje Quote
Nadziejka Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Dla Kormoranka z Radys i dla Belli -Ania christo Calem Sercem Zapraszamy na kramcik! Quote
kiyoshi Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 6 godzin temu, christo_fair napisał: Dobry wieczór :) Za Nadziejką zaglądam do chłopaka, któremu tak się poszczęściło. Jeśli na Dogo deklaracją stałą jest stała kwota wpłacana co miesiąc, to mogę zaoferować 20 zł. Przepraszam, mam krótki staż, do tej pory wspierałam tylko jednorazowo, więc jeśli coś źle zrozumiałam, poprawcie, proszę :) Mocno ściskam kciuki za Kormorana i niech już stamtąd ucieka! Witaj serdecznie :) wpaniale ze przybylas na watek tak - deklaracja stala to dana kwota wplacana co miesiac. Bardzo Ci dziekuje! dzis postaram sie cos podzialam w sprawie transportu :) moja znajoma z Niemiec obiecala tez wplacic Korciowi pare groszy a przede wszystkim promowac go na swojej stronie adopcyjnej - szukajac mu takze domu za granica :) oby wszystko bylo dobrze Quote
kiyoshi Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Dla Kormoranka z Radys i dla Belli -Ania christo Calem Sercem Zapraszamy na kramcik! Dziekuje Wam z calego serca :) Quote
Tianku Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 i ja przybywam :) na razie tylko duchem .... Quote
kiyoshi Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 2 godziny temu, Tianku napisał: i ja przybywam :) na razie tylko duchem .... Witaj Tianku :) dziekuje ze jestes Quote
kiyoshi Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 Przed chwila ZAREZERWOWALAM psiaczka w Radysach :) teraz tylko kwestia transportu 3 Quote
kiyoshi Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 Dziś Kori dostał 20 zł od Nesiowata :D DZIĘKUJE <3 <3 całym serduszkiem <3 Zaraz będe rozsyłac numer konta do deklarowiczów :) Quote
Kamila Proc Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 6 godzin temu, kiyoshi napisał: Witaj Tianku :) dziekuje ze jestes to duch Tianka Quote
Nadziejka Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Juz wplacamy Izun juz zarutenko niechaj sie uda wszytko najpiekniej w spokojnosci Quote
Nadziejka Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Polecialo dla Kormorcia na nowa droge Zycia♥♥ Quote
Karen116 Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Witam serdecznie, mam dobre wiadomości: mam dwie dodatkowe deklaracje stałe na 20 PLN każda dla Kormorana 2 Quote
kiyoshi Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 40 minut temu, Karen116 napisał: Witam serdecznie, mam dobre wiadomości: mam dwie dodatkowe deklaracje stałe na 20 PLN każda dla Kormorana dziekuje :) to są cuuudowne wiadomości. Musi ten Koruś być wyjątkowym psiakiem, że tak przyciąga szczęście i oby taki los juz mu sprzyjał! Nie wiem tylko jak mam wpisać te deklaracje (od kogo), ale to dojde - nie ma problemu:) podziękuj ogromnie tym dobrym ludziom :D Quote
Anula Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 I ja witam się z przepięknym Kormoranem.Już zostało przelane 30,00zł. Quote
Recommended Posts