Ainana Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Kori ma piękny uśmiech. Na tym zdjęciu przy iglakach wygląda bardzo dostojnie. Tym bardziej nie rozumiem dlaczego taka cisza u Korusia: ( widać, charakter ma fajny a do tego jest piękny, ma charakterystyczne rysy "twarzy", takiego obcokrajowca ;) Quote
kiyoshi Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 2 minuty temu, Ainana napisał: Kori ma piękny uśmiech. Na tym zdjęciu przy iglakach wygląda bardzo dostojnie. Tym bardziej nie rozumiem dlaczego taka cisza u Korusia: ( widać, charakter ma fajny a do tego jest piękny, ma charakterystyczne rysy "twarzy", takiego obcokrajowca ;) to prawda, ale powiem, że dzisiaj CHYBa dzwonił ktos o niego...chyba, bo Pan nie za bardzo wiedział o jakiego psa dzwoni, ale taki czarny z białym krawatem (tylko Kori pasuje z moich) ostatecznie stanęło na tym, czy nie mam jakiś szczeniaków... eh.....dramat to mało powiedziane :( Quote
Ainana Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 11 godzin temu, kiyoshi napisał: to prawda, ale powiem, że dzisiaj CHYBa dzwonił ktos o niego...chyba, bo Pan nie za bardzo wiedział o jakiego psa dzwoni, ale taki czarny z białym krawatem (tylko Kori pasuje z moich) ostatecznie stanęło na tym, czy nie mam jakiś szczeniaków... eh.....dramat to mało powiedziane :( Grr... nie wiem dlaczego niektórzy mają klapki na oczach i myślą tylko o szczeniakach. Taki dorosły pies to nie mniejszy skarb... Kori musi się uzbroić w cierpliwość, niech tylko dostanie za to nagrodę... Jedynie co mi przychodzi na myśl to, to że częściej ruszają serca psy za kratami, schroniskowe, a Kori na zdjęciach wygląda na szczęśliwego i zadowolonego. Nie wiem, tak głośno myślę. A z drugiej strony jest opis, ze po przejściach, prawie bez ogonka ... ehh Taki wspaniały pies... Niech ta wiosna będzie dla niego szczęśliwa. Quote
kiyoshi Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 22 godziny temu, Ainana napisał: Grr... nie wiem dlaczego niektórzy mają klapki na oczach i myślą tylko o szczeniakach. Taki dorosły pies to nie mniejszy skarb... Kori musi się uzbroić w cierpliwość, niech tylko dostanie za to nagrodę... Jedynie co mi przychodzi na myśl to, to że częściej ruszają serca psy za kratami, schroniskowe, a Kori na zdjęciach wygląda na szczęśliwego i zadowolonego. Nie wiem, tak głośno myślę. A z drugiej strony jest opis, ze po przejściach, prawie bez ogonka ... ehh Taki wspaniały pies... Niech ta wiosna będzie dla niego szczęśliwa. Aniu, masz racje, że te zdjęcia zza krat najmocniej łapią za serce i zwykle ktoś się "ulituje" szybciej Ale też spora grupa osób szuka psa o którym coś wiadomo np. ze względu na sytuacje rodzinną (dzieci, praca, inne zwierzaki) chcą psa po którym wiadomo czego się spodziewać. kori ma tak bardzo bardzo dużo wyświetleń ogłoszeń na olx...eh...może to tylko marzec, jakoś mam wrażenie co roku że luty i marzec są słabe w adopcje. Może wiosna przyniesie przełom? ;) 1 Quote
Ainana Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 19 minut temu, kiyoshi napisał: Aniu, masz racje, że te zdjęcia zza krat najmocniej łapią za serce i zwykle ktoś się "ulituje" szybciej Ale też spora grupa osób szuka psa o którym coś wiadomo np. ze względu na sytuacje rodzinną (dzieci, praca, inne zwierzaki) chcą psa po którym wiadomo czego się spodziewać. kori ma tak bardzo bardzo dużo wyświetleń ogłoszeń na olx...eh...może to tylko marzec, jakoś mam wrażenie co roku że luty i marzec są słabe w adopcje. Może wiosna przyniesie przełom? ;) :) Co racja to racja ;) Trzymajmy się myśli o przełomowej wiośnie :) Quote
Karen116 Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Bądźmy dobrej myśli! Kori jest tak pięknym i wspaniałym psem, ze na pewno jego historia dobrze sie skończy. Piękne zdjęcia! Codziennie śledzę wątek Koriego i ten jego uśmiechnięty pysio jest jak najpiękniejszy prezent. 2 Quote
agat21 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Korusiu, najlepszego domu dla ciebie! Tak musi niedługo być :) 1 Quote
kiyoshi Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 Dzisiaj mialam pierwszy telefon o Korcia Dom z ogrodem z drugim psiakiem pod Opolem ale- na razie mam 2 watpliwosci. Pani chce ze swoim psem pojechac do Madzi na zapoznanie to bedzie dobra okazja zeby Madzia wypytala i moze lepiej wyczula ;) spotkanie pod koniec tygodnia Quote
agat21 Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Dzisiaj mialam pierwszy telefon o Korcia Dom z ogrodem z drugim psiakiem pod Opolem ale- na razie mam 2 watpliwosci. Pani chce ze swoim psem pojechac do Madzi na zapoznanie to bedzie dobra okazja zeby Madzia wypytala i moze lepiej wyczula ;) spotkanie pod koniec tygodnia Świetnie, że chce przyjechać. Quote
kiyoshi Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 Dzięki dziewczyny, ja raczej nie czuje, że to będzie TEN dom, ale skoro Pani tak bardzo zależało na zapoznaniu to trzeba dać szanse A tu Korciu w pełni okazałości i spójrzcie jak pięknieje jego ogonek :D 2 2 Quote
Ainana Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Dnia 15.03.2019 o 07:32, kiyoshi napisał: 52 minuty temu, kiyoshi napisał: Dzięki dziewczyny, ja raczej nie czuje, że to będzie TEN dom, ale skoro Pani tak bardzo zależało na zapoznaniu to trzeba dać szanse A tu Korciu w pełni okazałości i spójrzcie jak pięknieje jego ogonek :D Bardzo się cieszę, że coś drgnęło. A jeszcze bardziej widząc szczęśliwego Korusia ze swoją świtą. Piękne zdjęcia: ) Quote
Bogusik Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Zaglądam do przystojniaka Korusia i będę trzymać kciuki! :) Quote
kiyoshi Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 wpłynęła deklarcja od Livki dla Korcia :) DZIĘKUJE Quote
kiyoshi Posted March 19, 2019 Author Posted March 19, 2019 koruś dostał 20 zł od Zorka5 :) DZIEKUJE Dzis przyszedł kolejny mail w sprawie pieska, ale...nie ma póki co ciągu dalszego. Ciekawe za to, czy ta Pani spod Opola odezwie się na zapoznanie,, miała umawiać się z Madzią jutro... 1 Quote
Karen116 Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Dobre wieści: mam zgodę na ogłoszenie Korcia na stronie fundacji Północniaki:) Jutro wyślę ogłoszenie i zdjęcia. 1 Quote
Ainana Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 11 minut temu, Karen116 napisał: Dobre wieści: mam zgodę na ogłoszenie Korcia na stronie fundacji Północniaki:) Jutro wyślę ogłoszenie i zdjęcia. Wspaniale! :)) Quote
kiyoshi Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Dziś wpłynęly pieniązki od Karren, mamy karren i Madzi od Karren:) dziękuje :) mamy juz na hotelik za marzec. Pani z wekendu gotowa na odwiedziny juz sie nie odezwała. Może to i lepiej, bo nie byłyśmy przekonane do tego domu. czekamy dalej Quote
Karen116 Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Koruś juz jest widoczny na stronie Północniaków:) https://pl-pl.facebook.com/Fundacja.Polnocniaki/ Quote
kiyoshi Posted March 22, 2019 Author Posted March 22, 2019 37 minut temu, Karen116 napisał: Koruś juz jest widoczny na stronie Północniaków:) https://pl-pl.facebook.com/Fundacja.Polnocniaki/ Super :) oby ktos sie zakochal Quote
zorka5 Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Ale on się tam pięknie wpisał. Jestem zachwycona. Po prostu północniak jak nic. Postawa, uszka, spojrzenie. Dumny i piękny pies, który według mnie jest o wiele ładniejszy od pozostałych ogłaszanych "braci", bo ma dobroć w oczach i łagodność. 1 godzinę temu, Karen116 napisał: Koruś juz jest widoczny na stronie Północniaków:) https://pl-pl.facebook.com/Fundacja.Polnocniaki 1 Quote
Karen116 Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 To prawda, jest piękny. Z wyglądu bardzo przypomina północniaka, ale jest taką lepszą wersją, bo nie ma wad tej rasy. Kochany Koruś:) 1 Quote
kiyoshi Posted March 24, 2019 Author Posted March 24, 2019 Dnia 22.03.2019 o 11:22, Karen116 napisał: To prawda, jest piękny. Z wyglądu bardzo przypomina północniaka, ale jest taką lepszą wersją, bo nie ma wad tej rasy. Kochany Koruś:) Koruś pewnie ten piękny wekend spędza w lasach i na łąkach :) i nic się nie martwi, że domku nie ma . ;) w sumie jak tam przeliczyłam, to było już 4 czy 5 zapytań o psiaka, więc przynajmniej nie ma totalnej ciszy. Ktoś na pewno zadzwoni Quote
kiyoshi Posted March 24, 2019 Author Posted March 24, 2019 4 godziny temu, jankamałpa napisał: Poszła stała za marzec i kwiecień. dziękuje :) Quote
Recommended Posts