anica Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Serdecznie zapraszam na bazarek IMIENNY, którego celem jest zebranie funduszy na diagnostykę, operację tego guza ,który zagraża życiu suni ,kochani proszę pomóżcie, koszty mogą być spore a Ona nie ma nic,... ma tylko nas! mam nadzieję ,że wspólnie nam się uda, jak już Niejeden raz na dogo Propozycja nowego imienia, to koszt - 5 zł. Każdy oddany głos na imię, to wydatek - 2 zł. (Jeśli po podsumowaniu głosów dwa imiona zdobędą taką samą liczbę głosów, wygrywa spośród nich to imię na które zagłosowało najwięcej użytkowników. ) Historię suni można poznać na wątku, zapraszam https://www.dogomania.com/forum/topic/349166-sunia-z-guzem-wielkości-melona-w-schronie-taki-guz-to-zagrożenie-życia-w-każdej-chwili-może-pęknąć-i/ Czy uda nam się zebrać potrzebną kwotę? Spróbujmy! Bazarek potrwa do 20,01,2019 g20 (19,59czasu dogo) 1 Quote
anica Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 PROPOZYCJA IMION FABIA - Malwa INKA - Nesiowata LUNA - Elik BELLA - agat21 GŁOSOWANIE; FABIA - 20pkt ( Malwa) INKA - 10pkt (Nesiowata) + 5pkt (Aldrumka) + 5pkt (Onaa) + 2pkt ( Aldrumka) LUNA - 10pkt ( Elik ) + 10pkt (Uxmal) + 15pkt (Dusia-Duszka) Quote
anica Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 Tu... ma być rozliczenie! ;) Malwa (Imię + 20głosów) = 45,oozł - zapłacono Elik (Imię + 10głosów) = 25,oozł - zapłacono Nesiowata (Imię + 10głosów ) = 25,oozł - zapłacono Agat21 (imię ) = 5,oozł - zapłacono Aldrumka (7głosów) = 14,oozł - - zapłacono Onaa (5głosów) = 10,oozł - - zapłacono Uxmal (10głosów ) = 20,oozł - - zapłacono Dusia- Duszka ( 15głosów) = 30,oozł - - zapłacono --------------------------------------------------------------------- 174,oozł to dobry wynik! Quote
MALWA Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Aniu - dziekuje pieknie za zorganizowanie bazarku dla suni ! Quote
MALWA Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 To ja zaczne i proponuje imie Fabia. Niedawno takie uslyszalam i bardzo mi sie spodobalo :) Quote
MALWA Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 13 minut temu, Nesiowata napisał: Inka i 10 głosów Brawo !!!!! Quote
anica Posted January 9, 2019 Author Posted January 9, 2019 2 godziny temu, MALWA napisał: Aniu - dziekuje pieknie za zorganizowanie bazarku dla suni ! Cała przyjemność po mojej stronie 2 godziny temu, MALWA napisał: To ja zaczne i proponuje imie Fabia. Niedawno takie uslyszalam i bardzo mi sie spodobalo :) Bravo dla pierwszej głosującej, Fabia ,Dziękuję , Malwo i biegnę zapisać :) 2 godziny temu, MALWA napisał: Na Fabie daje 20 glosow. zaznaczam! dwadzieścia głosików, Dziękuję ,Malwo :) 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Inka i 10 głosów jest i drugie imię i kolejne głosiki, Dziękuję ,Nesiu :) Quote
MALWA Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 3 minuty temu, anica napisał: I jeszcze raz! Fajny obrazek :) Akurat adekwatny do dzisiejszej pogody, przynajmniej w moim rejonie. Quote
elik Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 Nareszcie dogo się pojawiło. Od wczoraj nie mogłam wejść na dogo. Aniu piękne dzieki za bazarek dla biednej suni Ja proponuję dla niej imię Luna i oddaje na to imie 10 głosów. 1 Quote
MALWA Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 5 minut temu, elik napisał: Nareszcie dogo się pojawiło. Od wczoraj nie mogłam wejść na dogo. Aniu piękne dzieki za bazarek dla biednej suni Ja proponuję dla niej imię Luna i oddaje na to imie 10 głosów. BRAWO !!!!!!! Quote
elik Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Ludkowie przybywajcie! Biedna sunia, choć już bez guza, bardzo potrzebuje Waszej pomocy. Imie suni trzeba dać :) Quote
anica Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 19 godzin temu, elik napisał: Nareszcie dogo się pojawiło. Od wczoraj nie mogłam wejść na dogo. Aniu piękne dzieki za bazarek dla biednej suni Ja proponuję dla niej imię Luna i oddaje na to imie 10 głosów. Suuuper, Elu, mamy następne imię Dziękuję ,Elu :) Quote
anica Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 19 godzin temu, MALWA napisał: BRAWO !!!!!!! i ja się ,przyklasnę robimy hałas! rozkręcamy bazarek!!!!! 19 godzin temu, MALWA napisał: Miłego popołudnia :) Dla każdego 9 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Podrzucę :) Dziękujemy! ... i oby jak najczęściej 12 minut temu, elik napisał: Ludkowie przybywajcie! Biedna sunia, choć już bez guza, bardzo potrzebuje Waszej pomocy. Imie suni trzeba dać :) Koniecznie!... robimy hałas! rozkręcamy bazarek!!!!! Quote
anica Posted January 11, 2019 Author Posted January 11, 2019 Dobrze ,że dogo działa, mam nadzieję ,że cioteczki przybiegną ,będą głosować, składać propozycje ,podrzucać, zaglądać Quote
Recommended Posts