Nadziejka Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Cudna malineczko i za Ciebie sciskam tulinkam 1 Quote
elik Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 Dawno nie gościliśmy tu bohaterki tego wątku Luneczki. Kasiu podrzuć trochu wiadomości o suni i jeśli można kilka nowych zdjęć :) Luneczka ma wyróżnione ogłoszenie na 4 miasta lecz dotychczas nie miałam ani jednego telefonu o nią. Może więc czas zmienić zdjęcia, może przeredagować nieco tekst? Quote
b-b Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 I ja zaglądam do dziewczyny, Dziw bierze ,ze jeszcze nie w swoim domku 1 Quote
MALWA Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Z ogromnym opóźnieniem wpłacam dzisiaj dla Lunki moją deklarację za kwiecień i maj. Quote
elik Posted May 19, 2019 Author Posted May 19, 2019 21 godzin temu, MALWA napisał: Z ogromnym opóźnieniem wpłacam dzisiaj dla Lunki moją deklarację za kwiecień i maj. Dziękuję, bardzo dziękuję :) Quote
Havanka Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Zerkam na wątek Luneczki z nadzieją na nowe zdjecia do ogłoszeń... Quote
elik Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 5 godzin temu, Havanka napisał: Zerkam na wątek Luneczki z nadzieją na nowe zdjecia do ogłoszeń... Przed chwila rozmawiałam z Kasią, obiecała zdjęcia Luneczki w tym tygodniu :) Też czekam :) Quote
Havanka Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 8 minut temu, elik napisał: Przed chwila rozmawiałam z Kasią, obiecała zdjęcia Luneczki w tym tygodniu :) Też czekam :) To świetnie Elus ! Quote
elik Posted May 20, 2019 Author Posted May 20, 2019 4 minuty temu, Havanka napisał: To świetnie Elus ! Z Luneczką wszystko w porządku. Jest bardzo grzeczna, bardzo lubi spacery. Ostatnio zaczęła trochu gonić kotka, ale na razie wszystko pod kontrolą :) 1 Quote
elik Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 20.05. na konto Luneczki wpłynęła kwota 60,00 zł od MALWA - deklaracja IV-V. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 Schronisko w Wadowicach Dolnych pod wodą. Potrzebna pomoc, domy tymczasowe, koce, karma. Rozsyłajcie. https://www.ratujemyzwierzaki.pl/czekadelko?ts=mail Udostępniajcie zbiórkę na fb Quote
kasiainat Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 U nas w końcu pogoda dopisuję więc nadrabiamy zaległości zdjęciowe. 1 Quote
Havanka Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Są już nowe zdjecia Luny ( Lenki) ! Zmieniłam tytuł i większość zdjeć w ogłoszeniu na OLX. Może teraz coś drgnie.... https://www.olx.pl/oferta/lenka-zauroczy-cie-charakterem-tylko-wez-ja-do-domu-CID103-IDyV42h.html Quote
Tyśka) Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Ptaszki we Wrocławiu ćwierkają, że są nowe zdjęcia Luny :) Weszłam na wątek i się nie pomyliły. Podmieniłam zdjęcia: Na Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/pies-idealny-kto-pokocha-rodzinna-luneczke-CID103-IDyQh6q.html I Warszawę:https://www.olx.pl/oferta/najslodsze-na-swiecie-serduszko-do-pokochania-cudowna-sunia-CID103-IDrKi81.html Quote
b-b Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 I moje na Katowice dostąło nowe zdjęcia:) https://www.olx.pl/oferta/wez-nie-pytaj-wez-mnie-przytul-razem-ze-mna-idz-krok-w-krok-CID103-IDyKz31.html Quote
elik Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 Dziękuję Wam kochane Dziewczynki za te piękne ogłoszenia Tyle wyróżnionych ogłoszeń, tyle pięknych zdjęć i zero telefonów :( Wyróżnienia się zakończyły, muszę znowu wyróżnić. EDIT Wszystkie wyróżnione do 27 czerwca. Quote
Havanka Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 29 minut temu, elik napisał: Dziękuję Wam kochane Dziewczynki za te piękne ogłoszenia Tyle wyróżnionych ogłoszeń, tyle pięknych zdjęć i zero telefonów :( Wyróżnienia się zakończyły, muszę znowu wyróżnić. EDIT Wszystkie wyróżnione do 27 czerwca. Dziękujemy za piękne tulipany ! Eluś, moze z ogłoszeniami Luneczki wejść w inne województwa, np Kraków, Poznań, Łódź? Moje ogłoszenie juz też wyróżnione. Dziękuję ! 1 Quote
elik Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 Wyróżnienie ogłoszenia na Katowice Wyróżnienie ogłoszenia na Wrocław Wyróżnienie ogłoszenia na Wadowice Wyróżnienie ogłoszenia na Kraków Quote
elik Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 6 minut temu, b-b napisał: Ogłoszenie na Katowice wyróżnione :) Dziękuję Boguniu :) Piękny, wzruszający tytuł Quote
elik Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 Przed chwilą miałam telefon od Pani z Nysy. W listopadzie odeszła sunia, którą mieszkała z Panią kilkanaście lat. Pani nie chce kupować, chce adoptować, żeby pomóc jakiemuś pieskowi. Dałam nr telefonu do Kasi. Mam podesłać jeszcze kilka zdjęć na adres e-mail. Może to TEN domek dla Luneczki? :) 1 Quote
elik Posted May 28, 2019 Author Posted May 28, 2019 39 minut temu, Havanka napisał: Dziękujemy za piękne tulipany ! Eluś, moze z ogłoszeniami Luneczki wejść w inne województwa, np Kraków, Poznań, Łódź? Moje ogłoszenie juz też wyróżnione. Dziękuję ! Bardzo dziękuję Eliuniu za ogłoszenie. Miałam telefon od Pani z Nysy. Dość obiecujący :) Poczekajmy może kilka dni co się z tego wykłuje :) Jeśli Pani się nie zdecyduje lub po wizycie PA nie zostanie zaakceptowana, to poproszę Cię Eluś o zmianę na Kraków :) Quote
kikou Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 Hej Dzwonila do mnie pani chyba w sprawie tej suni ale ta sunia NIE jest u mnie. Trzeba oddzwonic do Pani i wyjaśnić bo domek przepadnie :-) Quote
Havanka Posted May 28, 2019 Posted May 28, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Bardzo dziękuję Eliuniu za ogłoszenie. Miałam telefon od Pani z Nysy. Dość obiecujący :) Poczekajmy może kilka dni co się z tego wykłuje :) Jeśli Pani się nie zdecyduje lub po wizycie PA nie zostanie zaakceptowana, to poproszę Cię Eluś o zmianę na Kraków :) No jasne. W takiej sytuacji poczekamy. A nuż widelec.... Quote
Recommended Posts