Jump to content
Dogomania

30.12.2020 r. Luna powędrowała za Tęczowy Most [*] Luna już w DS :) Luna - sunia z guzem wielkości melona w schronie :( Taki guz to zagrożenie życia. W każdej chwili może pęknąć i ... :( Guz usunięty, teraz szukamy domu. Proszę pomóżcie ogłaszać :)

Recommended Posts

Posted

Korzystanie z fotosika to gehenna :( Wklejam zawsze te same kody, a jednak jedne zdjęcia pojawiają się w poście, a inne nie. Czy Wy też macie taki problem, czy tylko mi to nie wychodzi?

Posted

I ostatni przelew za pobyt Luny w hotelu 1.05. do 3.06.2019 r.

Zwlekałam z wklejeniem tego przelewu, bo miałam nadzieję, że ten wygodny sposób wklejania zdjęć szybko wróci, ale niestety. Muszę skorzystać z fotosika.

a3e9172c5a2a8b54.png

Posted
20 godzin temu, elik napisał:

Relacja oczywiście była, ale ja nie miałam czasu napisać. Tak w kilku słowach. Luneczka jest bardzo spokojna, sama zajęła miejsce, które Pani Teresa dla niej wymościła :) Chętnie chodzi na spacerki. Wczoraj coś znalazła w trawie i jak Pani Terenia chciała jej to zabrać,  hapnęła rękę. Nie ugryzła, ale złapała. Pani Teresa nie ma jej t ego za złe. Musi powoli nauczyć ją pozwalania na wszystkie gesty, ruchy, czynności. Czip Luny będzie zarejestrowany w bazie Safe Animal i Pani kupi adresówkę do zanitowania w obroży Luny.  Wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Luneczka ma już dom i widać na zdjęciach i z opisu, ze jej tam dobrze a przecież była w opłakanym stanie. Czyż nie warto pomagać?

Eluś, tak na szybko; przeniosę swoją deklaracje na tego biedaczka a na nowy wątek zajrzę dopiero wieczorem. Dobrego dnia i dziekuję, ze dałaś mu szansę na lepszy komfort życia.

• Like 1
Posted

Dostalam na pw zapytanie o przeniesienie deklaracji z Luny na Dziadeczka oraz informacje o decyzji w zakresie przeniesienia finansow Luny na staruszka.

Jako wspolodpowiedzialna za Lune popieram decyzje i wyrazam zgode na przeniesienie pieniedzy na inego psiaka w potrzebie. 

Co do przeniesienia deklaracji na razie wstrzymuje sie z decyzja. U mojej Fabii bieda i musze jej sprawy ogarnac, bo nie bede miala kasy w czerwcu na hotel. Byc moze moja deklaracja powedruje wlasnie do niej. Ta czerwcowa po Lunie na pewno. 

• Like 1
Posted
6 godzin temu, Havanka napisał:

Luneczka ma już dom i widać na zdjęciach i z opisu, ze jej tam dobrze a przecież była w opłakanym stanie. Czyż nie warto pomagać?

Eluś, tak na szybko; przeniosę swoją deklaracje na tego biedaczka a na nowy wątek zajrzę dopiero wieczorem. Dobrego dnia i dziekuję, ze dałaś mu szansę na lepszy komfort życia.

My to wiemy Eluniu, że warto pomagać i dlatego pomagamy :)

Dziadeczkowi damy szansę my wszyscy, którzy pomożemy mu finansowo stanąć pewnie na nogach/łapkach   :)

Bardzo serdecznie dziękuje Eluś za pomoc dla biedaczka   01db193d17c2a1e9med.gif

Posted

Boguniu czy znalazłabyś czas, żeby zrobić banerek mojemu nowemu podopiecznemu ? Starutki, niewidomy, głuchawy i na dokładkę, jakby było mało tego co już ma, ma jeszcze paskudnego guza :(

e263ce53a24b4711.jpg

Wątek bidulka

Posted
11 godzin temu, elik napisał:

Bardzo trafny wybór :)  Sama nie wybrałabym lepiej :)

EDIT

Boguniu czy przypadkiem nie usunęli Twojego ogłoszenia Tigruni?

Chyba nie Eluś :)

https://www.olx.pl/oferta/wez-nie-pytaj-wez-mnie-przytul-razem-ze-mna-idz-krok-w-krok-CID103-IDyKz31.html

https://www.olx.pl/oferta/ja-czekam-wlasnie-na-CID103-IDx7UPe.html

Dzięki Tobie oba ma promowane :D

11 godzin temu, elik napisał:

Boguniu czy znalazłabyś czas, żeby zrobić banerek mojemu nowemu podopiecznemu ? Starutki, niewidomy, głuchawy i na dokładkę, jakby było mało tego co już ma, ma jeszcze paskudnego guza :(

e263ce53a24b4711.jpg

Wątek bidulka

Oj ale bidulek.

Jasne Elu tylko co na nim napisać?

Posted
3 minuty temu, b-b napisał:

oba ma promowane :D

To bardzo sie cieszę.

Jak wczoraj zaglądnęłam na to ogłoszenie po Luneczce to było napisane, że to ogłoszenie archiwalne. Dobrze, że się udało. Niech się Tigruni powiedzie jak i Lunie :)   Super tytuł wymyśliłaś :)

Posted
5 minut temu, b-b napisał:

Oj ale bidulek.

Jasne Elu tylko co na nim napisać?

Pomóżcie mi :( Tak bardzo mnie boli :(

Albo c oś w tym stylu, ale krótsze.

Serdecznie dziękuję Boguniu    398714738_kwiatki8.jpg.54e08e1550a199d50452d8fa6aa18878.jpg

Posted
3 godziny temu, b-b napisał:

Tytuł to słowa piosenki,którą lubię :)

Też ją lubię  :) W ogóle lubię ten serial "O mnie się nie martw".    Miałam na myśli, że wymyśliłaś, że będzie to dobry tytuł dla ogłoszenia, że go zapożyczyłaś :)  Świetnie pasuje do ogłoszenia o adopcji psa.

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Też ją lubię  :) W ogóle lubię ten serial "O mnie się nie martw".    Miałam na myśli, że wymyśliłaś, że będzie to dobry tytuł dla ogłoszenia, że go zapożyczyłaś :)

:)

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...