elik Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 1 godzinę temu, MALWA napisał: Zapraszam na bazarek cegiełkowy z nagrodą, na którym zbieram tzw. "Cegiełki Życia" - link w moim podpisie. Super pomysł Agnieszko :) Gratuluję Quote
Isiak Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Cioteczka themagda podarowała dwa fanty na bazarek z przeznaczeniem dla suni, dołożyłam do swojego bazarku dla psów ewu (poz. 19 i 20). Oby ktoś zakupił i wspomógł sunieczkę! Bazarek jest tutaj. Quote
anica Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Jestem u suni, na razie nic nie mogę obiecać ale będziemy Elu razem bazarkować, może uda nam się nazbierać trochę pieniążków , lecę na bazarek, chociaż skromnie wspomogę ;) Quote
ewu Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Elu mam 30 zł od Niesiowatej . Podaj proszę konto:) Quote
MALWA Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 1 godzinę temu, Isiak napisał: Cioteczka themagda podarowała dwa fanty na bazarek z przeznaczeniem dla suni, dołożyłam do swojego bazarku dla psów ewu (poz. 19 i 20). Oby ktoś zakupił i wspomógł sunieczkę! Bazarek jest tutaj. Juz bylam i pochwalilam ! Quote
elik Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 1 godzinę temu, Isiak napisał: Cioteczka themagda podarowała dwa fanty na bazarek z przeznaczeniem dla suni, dołożyłam do swojego bazarku dla psów ewu (poz. 19 i 20). Oby ktoś zakupił i wspomógł sunieczkę! Bazarek jest tutaj. Pięknie dziękujemy Obiecuję podrzucać bazarek :) Zrobię link do tego bazarku:) Quote
ania75 Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Pisałam już na wątku Teosia, że pozostawiam moją deklarację (20 zł) dla suni. 1 Quote
elik Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 9 godzin temu, b-b napisał: Bazarek dla małej :) No i banerek Jak zwykle pomysłowe, czytelne i śliczne banerki. Boguniu bardzo Ci dziękuję i za bazarek także. Należysz do Tych, na których zawsze można liczyć :) Quote
MALWA Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Bazarek dla małej :) No i banerek Pieknie dziekuje za bazarek i pomyslowy banerek ! Quote
MALWA Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 1 godzinę temu, ania75 napisał: Pisałam już na wątku Teosia, że pozostawiam moją deklarację (20 zł) dla suni. Dziekujemy sa deklaracje stala dla suni :) Quote
anica Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 9 godzin temu, b-b napisał: Bazarek dla małej :) No i banerek Bogdusiu masz talent! jestem pod wrażeniem, nie pierwszy już raz zresztą Witamy dzisiaj z sunią ,jej wspaniały dzień w Nowym życiu ;) czy ona ma już ,imię? Quote
elik Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 9 godzin temu, ania75 napisał: Pisałam już na wątku Teosia, że pozostawiam moją deklarację (20 zł) dla suni. Aniu kochana, a ja dziękowałam Ci już na wątku Teosia, ale i tu powiem, że serdecznie dziękuję Ci za życzliwość i wytrwałość z jaką od lat wspierasz psiaczki, którym staram się pomóc. Bardzo serdecznie dziękuję Aniu. Już wczoraj odpisałam na Twój post, ale jak mi się to zdarza (coraz częściej :) ) miałam otwarte kilka wątków i w kilku pisałam posty. Potem jednym kliknięciem zamknęłam wszystkie okna i poszłam spać, a że było już dobrze po północy, to i umysł nie pracował już jak należy. Przed zamknięciem nie sprawdziłam czy wszystkie posty zapisałam :( Dlatego moja odpowiedź dopiero dzisiaj. Soreczki Quote
MALWA Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 54 minuty temu, anica napisał: czy ona ma już ,imię? Nie ma zadnego :( To co tylko jej, to ten paskudny guz na brzusiu....... Quote
elik Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 48 minut temu, anica napisał: Bogdusiu masz talent! jestem pod wrażeniem, nie pierwszy już raz zresztą Witamy dzisiaj z sunią ,jej wspaniały dzień w Nowym życiu ;) czy ona ma już ,imię? Też jestem pełna podziwu dla talentu Boguni :) Sunia jest bezimienna :( Bardzo przydałby się jej bazarek imienny, ale ciągle mam więcej zajęć niż czasu. Liczę na to, że jakaś dobra duszyczka zorganizuje taki bazarek. Przygotowałabym nagrodę. Quote
elik Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 15 minut temu, MALWA napisał: Nie ma zadnego :( To co tylko jej, to ten paskudny guz na brzusiu....... Witaj Agnieszko :) Pisałyśmy równocześnie o braku imienia :) Quote
elik Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 Sunia odziedziczyła konto bankowe po mojej podopiecznej Zuzi (która wyleguje się już we własnym domku), a wraz z nim resztę finansów, jakie po Zuzi pozostały t.j. 128,20 zł. Jeśli ktoś wpłacał jakieś pieniążki dla Zuzi, to teraz może tylko zmienić tytuł przelewu, reszta pozostaje bez zmian. Quote
anica Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 7 minut temu, MALWA napisał: Nie ma zadnego :( To co tylko jej, to ten paskudny guz na brzusiu....... To szukamy kogoś ,kto mógłby zrobić ,bazarek imienny? 1 Quote
MALWA Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Przed chwilą, anica napisał: To szukamy kogoś ,kto mógłby zrobić ,bazarek imienny? Tak Aniu, bazarek bardzo potrzebny ! Quote
elik Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 2 minuty temu, anica napisał: To szukamy kogoś ,kto mógłby zrobić ,bazarek imienny? 1 minutę temu, MALWA napisał: Tak Aniu, bazarek bardzo potrzebny ! TAK, TAK, TAK Quote
anica Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 Ja ze swojej strony mogę zaproponować, że jeśli nie znajdziemy nikogo do końca tygodnia... mogę spróbować. ale to byłby mój ,pierwszy i nie wiadomo z jakim skutkiem?? 1 Quote
elik Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: Ja ze swojej strony mogę zaproponować, że jeśli nie znajdziemy nikogo do końca tygodnia... mogę spróbować. ale to byłby mój ,pierwszy i nie wiadomo z jakim skutkiem?? Aniu, serduszko, kiedyś trzeba spróbować :) Bardzo dziękujemy. Będziemy pomagać, reklamować. Musi się udać. Dziewczynka zasługuje na piękne imie :) Tyle smutku w jej pięknych oczach :( Mam nadzieję, że dzięki naszym staraniom wkrótce na tym ślicznym pycholku zagości uśmiech. Może to trochu potrwać, bo sunia wczoraj była bardzo wystraszona, ale w końcu i dla niej przyjdą tylko radosne dni. 1 Quote
elik Posted January 8, 2019 Author Posted January 8, 2019 Pani Renatka, która adoptowała moją podopieczną Lalunię, wraz z Mężem przelała na konto mojej tymczasowiczki Tinusi, kwotę 200,00 zł z przeznaczeniem na psiaki, którym pomagam. Postanowiłam całą tę kwotę przeznaczyć na potrzeby tej biednej suni z olbrzymim guzem. Sunia dzisiaj opuści schronisko i pojedzie do domowego tymczasu kasiainat. Pani Renatko, ogromnie dziękuję. Dla tej suni to wielka pomoc. 3 Quote
Recommended Posts