nulka07 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Zaglądam do dziewczynki. Czeka,czeka na Swego człowieka. Musi gdzieś być, musi ją wypatrzyć!! Quote
elik Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Wrocław i Wadowice (Wadowice zamiast Bochni) Luna ma takie ogłoszenia Od b-b - na Katowice. Nie wyróżnione. https://www.olx.pl/oferta/wez-nie-pytaj-wez-mnie-przytul-razem-ze-mna-idz-krok-w-krok-CID103-IDyKz31.html Od Tyś(ka) - na Wrocław. Wyróżnione do 14 marca. https://www.olx.pl/oferta/pies-idealny-wierne-serduszko-do-przygarniecia-CID103-IDyQh6q.html Od Havanka - na Kraków. Nie wyróżnione. https://www.olx.pl/oferta/czekam-na-dom-i-kochajacego-pana-lenka-CID103-IDyV42h.html To jeszcze na Wadowice? Nie mam linku do tego ogłoszenia. Quote
Tyśka) Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 2 minuty temu, elik napisał: To jeszcze na Wadowice? Nie mam linku do tego ogłoszenia. Podsyłałam na wątek - to ogłoszenie po Gwiazdce :)https://www.olx.pl/oferta/slodki-mis-kochany-mis-na-rodzine-czeka-dzis-cudowna-sunia-CID103-IDrKi81.html Cytat z 17. strony (właśnie tu był podany link): Dnia 5.03.2019 o 20:24, Tyś(ka) napisał: elik poprosiła mnie, abym ogłoszenie Gwiazdki zastąpiła Lunką. W drugim ogłoszeniu (po-gwiazdkowym) jest Lusią. Dałam ogłoszenie na Poznań. Opis na razie roboczy, ale nie chciałam aby wyróżnienie przepadło.<<tutaj ogłoszenie po-gwiazdkowe>> Quote
elik Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 7 minut temu, Tyś(ka) napisał: Podsyłałam na wątek - to ogłoszenie po Gwiazdce :)https://www.olx.pl/oferta/slodki-mis-kochany-mis-na-rodzine-czeka-dzis-cudowna-sunia-CID103-IDrKi81.html Cytat z 17. strony (właśnie tu był podany link): Tysiu dzięki wielkie :) Czyli Lunka ma od Ciebie 2 ogłoszenia :) Przez ostatnie dni tylko sprawy Fado były dla mnie namber łan :) :) Teraz staram się trochu ogarnąć moje wątki :) Już przenoszę do pierwszego postu. Quote
elik Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 Czy to ogłoszenie jest wyróżnione? Tysieczkuuuu dobrze byłoby zmienić ten tytuł, bo jaki z Luny Miś?? Quote
Tyśka) Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Tak, ma dwa ogłoszenia ode mnie :) Ogłoszenie na Wrocław nie jest wyróżnione. Przepraszam,elik - ale ja z sympatii do Misia Uszatka z dobranocki napisałam tekst dla Lunki... bo ona mi się z nim kojarzy :) Ale mogę zmienić, jeśli chcesz. Rozumiem, że ciężko nadrobić na reszcie wątków, bo Fado pochłaniał sporo czasu :) Quote
elik Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Tak, ma dwa ogłoszenia ode mnie :) Ogłoszenie na Wrocław nie jest wyróżnione. Przepraszam,elik - ale ja z sympatii do Misia Uszatka z dobranocki napisałam tekst dla Lunki... bo ona mi się z nim kojarzy :) Ale mogę zmienić, jeśli chcesz. Rozumiem, że ciężko nadrobić na reszcie wątków, bo Fado pochłaniał sporo czasu :) W I wątku napisałam, że na Wrocław wqyróżnio0ne do jutra. A to na Wadowice jest wyróżnione? Bo cos kojarzę, może źle, że do ogłoszenia któregoś psiaka podstawiłaś Lunę, bo było wyróżnione. Quote
Tyśka) Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 3 minuty temu, elik napisał: W I wątku napisałam, że na Wrocław wqyróżnio0ne do jutra. A to na Wadowice jest wyróżnione? Bo cos kojarzę, może źle, że do ogłoszenia któregoś psiaka podstawiłaś Lunę, bo było wyróżnione. Wyróżnione jest na Wadowice - bo je podmieniałam po innym psiaku. I to wyróżnienie jest do jutra. Na Wrocław nie było i nie jest wyróżnione. O tak się ma stan ogłoszeń: Quote
elik Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 Dzięki Tycieczku :) Już zmieniłam. Miałam wyróżnić wszystkie na weekend i zabyłam :( Przypomnijcie mi proszę, żebym wyróżniła w sobotę rano. Plissss Quote
Tyśka) Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Dnia 13.03.2019 o 19:47, elik napisał: Przypomnijcie mi proszę, żebym wyróżniła w sobotę rano. Plissss elik, przypominam :) Quote
Havanka Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 Wyróżniłam ogłoszenie Luny ( u mnie Lenki) na tydzień. Ogłoszenie jest na Kraków. Moze w końcu sie poszczęści? Od: dzisiaj Do: 6 kwi Lenka czeka na swoją nową, ludzką Rodzin... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 26 mar Statystyki Wyświetleń: 91 Tel: 2 Obserwuje: 1 Quote
Tyśka) Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 U mnie ogłoszenia nie mają wyróżnienia, więc pewnie spadły. Quote
elik Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Dnia 16.03.2019 o 13:17, Tyś(ka) napisał: elik, przypominam :) Tysiu wielkie dzięki Niestety nawet nie zaglądnęłam :( Już nawet nie będę się tłumaczyć :( Wyróżniłam ogłoszenia Twoje i b-b. Nie czekam na weekend, bo znowu zapomnę :( Quote
elik Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: U mnie ogłoszenia nie mają wyróżnienia, więc pewnie spadły. Na szczęście jeszcze nie spadły :) Quote
elik Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 4 godziny temu, Havanka napisał: Wyróżniłam ogłoszenie Luny ( u mnie Lenki) na tydzień. Ogłoszenie jest na Kraków. Moze w końcu sie poszczęści? Od: dzisiaj Do: 6 kwi Lenka czeka na swoją nową, ludzką Rodzin... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 26 mar Statystyki Wyświetleń: 91 Tel: 2 Obserwuje: 1 Eluniu bardzo serdecznie dziękuję za wyróżnienie Twoje wyróżnienie przypomniało mi, że miałam wyróżnić ogłoszenia przed weekendem. Zapomniałam. Wyróżniłam teraz, a gdy wyróżnienie Twojego się skończy, także wyróżnię na miesiąc. Quote
elik Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Ogłoszenie na Wadowice. Ogłoszenie na Wrocław Ogłoszenie na Katowice. Quote
elik Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Kasiu, co u Luneczki? Jak się czuje ? Byłaś z nią na szczepieniu? Quote
b-b Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 8 godzin temu, elik napisał: Tysiu wielkie dzięki Niestety nawet nie zaglądnęłam :( Już nawet nie będę się tłumaczyć :( Wyróżniłam ogłoszenia Twoje i b-b. Nie czekam na weekend, bo znowu zapomnę :( Quote
elik Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Dnia 7.01.2019 o 10:37, elik napisał: Od Havanka - na Kraków. Havanka wyróżniła do 26.03. Dziękuję https://www.olx.pl/oferta/czekam-na-dom-i-kochajacego-pana-lenka-CID103-IDyV42h.html Wyróżniłam dzisiaj to ogłoszenia na miesiąc czyli do 27.04. Quote
elik Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 Luneczka była dzisiaj zaszczepiona p/wściekliźnie, a z początkiem marca na choroby wirusowe. Dzisiaj dostanę łączną fakturę za oba szczepienia. Quote
Recommended Posts