Havanka Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 51 minut temu, elik napisał: Bardzo dziękuję Elżuniu i proszę przeżuć na Kraków. Sama miałam zrobić jej ogłoszenie na Kraków, ale ciągle brakuje czasu, a musiałabym pozmieniać trochu tekst i jakieś inne zdjęcia, żeby nie odrzucili. Bardzo dziękuję Eluś Ogłoszenie juz jest na Kraków. Powodzenia Luneczko ! Quote
elik Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 2 minuty temu, Havanka napisał: Ogłoszenie juz jest na Kraków. Powodzenia Luneczko ! Dziękuję Eluniu Quote
elik Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 W piątek lub w sobotę rano wyróżnię wszystkie ogłoszenia, żeby podczas weekendu wyróżniały się i były na górze ogłoszeń. Quote
Tyśka) Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 U mnie jedno ogłoszenie wyróżnienie ma (do 14 marca), drugie faktycznie jest bez. :) Havanko, świetny tekst. Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 Dnia 7.03.2019 o 11:22, Tyś(ka) napisał: U mnie jedno ogłoszenie wyróżnienie ma (do 14 marca), drugie faktycznie jest bez. :) Havanko, świetny tekst. Mówiąc, że wyróżnione, masz na myśli to Twoje na Wrocław? Quote
Havanka Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Dnia 7.03.2019 o 11:22, Tyś(ka) napisał: U mnie jedno ogłoszenie wyróżnienie ma (do 14 marca), drugie faktycznie jest bez. :) Havanko, świetny tekst. Dzieki Tysia.Czasami sie uda. Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 Przed chwilą, Havanka napisał: Dzieki Tysia.Czasami sie uda. Tobie Eluś zawsze się udaje :) Quote
Havanka Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Przed chwilą, elik napisał: Tobie Eluś zawsze się udaje :) Zawsze,gdy mam wene. Quote
elik Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 1 minutę temu, Havanka napisał: Zawsze,gdy mam wene. No to znaczy, że zawsze masz wenę :) Quote
Zagrodowy pies polski Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Eluniu, zajrzałam do Luny i okazuje się, że coś jej obiecałam ale nie wpłaciłam. Zupełnie zapomniałam:( Ale już się poprawiłam i pieniążki poleciały:) Quote
elik Posted March 10, 2019 Author Posted March 10, 2019 1 minutę temu, Zagrodowy pies polski napisał: Eluniu, zajrzałam do Luny i okazuje się, że coś jej obiecałam ale nie wpłaciłam. Zupełnie zapomniałam:( Ale już się poprawiłam i pieniążki poleciały:) Mi też zdarzają cię zaćmienia więc wcale się nie dziwię :) Dzięki wielkie :) Quote
nulka07 Posted March 10, 2019 Posted March 10, 2019 Jest taka piękna. Ktoś ja wypatrzy. Musi wypatrzeć i zakochać siew tym pysiu i oczach;) 1 Quote
Tyśka) Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 elik,mimo wyróżnienia (jest do 14.marca) <<ogłoszenie na Bochnię>> ma ZEROWY odzew, raptem 52 wyświetlenia. Zmieniłabym miasto na większe... Proszę, podaj inne miasto, jeżeli ze mną się zgadzasz. Wyświetleń: 56 Tel: 0 Obserwuje: 0 Quote
elik Posted March 12, 2019 Author Posted March 12, 2019 Dnia 10.03.2019 o 20:42, Tyś(ka) napisał: Nikt nie pyta o Lunkę? No nikt z żadnego ogłoszenia :( Quote
elik Posted March 12, 2019 Author Posted March 12, 2019 28 minut temu, Tyś(ka) napisał: elik,mimo wyróżnienia (jest do 14.marca) <<ogłoszenie na Bochnię>> ma ZEROWY odzew, raptem 52 wyświetlenia. Zmieniłabym miasto na większe... Proszę, podaj inne miasto, jeżeli ze mną się zgadzasz. Wyświetleń: 56 Tel: 0 Obserwuje: 0 Może w takim razie na Wadowice? Quote
Tyśka) Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 5 minut temu, elik napisał: Może w takim razie na Wadowice? To podmieniam :) Quote
nulka07 Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Zaglądam i..nic .Ja nie wiem ,gdzie te człowieki!! Toż to psinka do przytulenia. Imię Luna pasuje do niej jak ulał.Spokojniutka . Nie jak nasze ADHD, które pokochaliśmy od pierwszego spojrzenia,i która jest i będzie z nami mimo ... mimo problemików, bo przy przeglądaniu DOGO ,grzechem byłoby nazwanie pierdołów problemami. Wystarczy szczypta zaufania , odrobina czasu, nieco więcej cierpliwości i konsekwencji..i ...najważniejsze MIŁOŚCI = mamy niezawodnego przyjaciela !!! Niezakłamanego, kochającego niezależnie od naszego wyglądu. Tylko trzeba zobaczyć to Coś!!! Patrzcie i pokochajcie! 3 1 Quote
b-b Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Lunko gdzie Twój domek? Sunia śliczna i ludzi brak . Quote
Havanka Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 5 godzin temu, nulka07 napisał: Zaglądam i..nic .Ja nie wiem ,gdzie te człowieki!! Toż to psinka do przytulenia. Imię Luna pasuje do niej jak ulał.Spokojniutka . Nie jak nasze ADHD, które pokochaliśmy od pierwszego spojrzenia,i która jest i będzie z nami mimo ... mimo problemików, bo przy przeglądaniu DOGO ,grzechem byłoby nazwanie pierdołów problemami. Wystarczy szczypta zaufania , odrobina czasu, nieco więcej cierpliwości i konsekwencji..i ...najważniejsze MIŁOŚCI = mamy niezawodnego przyjaciela !!! Niezakłamanego, kochającego niezależnie od naszego wyglądu. Tylko trzeba zobaczyć to Coś!!! Patrzcie i pokochajcie! Nulka pieknie to napisalas ! Masz rację, czesto przejmujemy się byle głupstwem a obok nas dzieją się prawdziwe, psie dramaty. 1 Quote
elik Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 Dnia 12.03.2019 o 17:33, Tyś(ka) napisał: To podmieniam :) Dzięki Czyli zamiast Wrocławia są teraz Wadowice? Quote
elik Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 Dziękuję Wam kochane, że jesteście u Luneczki Przez to spiętrzenie u Fado nie miałam czasu na swoje pieski. Dobrze, że Wy zaglądacie do suni. Fajna, kochana sunieczka znajdzie domek, tylko trochu to potrwa. Quote
Tyśka) Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 11 minut temu, elik napisał: Dzięki Czyli zamiast Wrocławia są teraz Wadowice? Wrocław i Wadowice (Wadowice zamiast Bochni) Quote
Recommended Posts