Tyśka) Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 elik poprosiła mnie, abym ogłoszenie Gwiazdki zastąpiła Lunką. W drugim ogłoszeniu (po-gwiazdkowym) jest Lusią. Dałam ogłoszenie na Poznań. Opis na razie roboczy, ale nie chciałam aby wyróżnienie przepadło.<<tutaj ogłoszenie po-gwiazdkowe>> Quote
elik Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 10 minut temu, Tyś(ka) napisał: elik poprosiła mnie, abym ogłoszenie Gwiazdki zastąpiła Lunką. W drugim ogłoszeniu (po-gwiazdkowym) jest Lusią. Dałam ogłoszenie na Poznań. Opis na razie roboczy, ale nie chciałam aby wyróżnienie przepadło.<<tutaj ogłoszenie po-gwiazdkowe>> Tysiu słodka, kochana nie wyzywaj mnie, ale poproszę Cię nie na Poznań Luna jest na Południu Polski i chcę, żeby tak zostało. Quote
Tyśka) Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 1 minutę temu, elik napisał: Tysiu słodka, kochana nie wyzywaj mnie, ale poproszę Cię nie na Poznań Luna jest na Południu Polski i chcę, żeby tak zostało. Nie wyzywam, nie mam za co i nie mam zamiaru - ja z reguły nie wyzywam ludzi nawet jak powinnam :) Powiedz proszę na jakie miasto to zmienię. Nie wiem, gdzie konkretnie jest Luna, więc strzelałam w ciemno z miastem. Quote
elik Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Nie wyzywam, nie mam za co i nie mam zamiaru - ja z reguły nie wyzywam ludzi nawet jak powinnam :) Powiedz proszę na jakie miasto to zmienię. Nie wiem, gdzie konkretnie jest Luna, więc strzelałam w ciemno z miastem. No przeca wiem, żeś subtelna kobitka. Ja tak tylko :) Może na Bochnię? To miasto, w którym spędzam drugą, tą cieplejszą, połowę roku Quote
Tyśka) Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Przed chwilą, elik napisał: No przeca wiem, żeś subtelna kobitka. Ja tak tylko :) Może na Bochnię? To miasto, w którym spędzam drugą, tą cieplejszą, połowę roku :) Oj elik, bo jeszcze pomyślę, że jestem straszna... :) To zmieniam na Bochnię. 1 Quote
nulka07 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ogłaszajcie!!! Ona jest cudna...te oczy piękne i ufne, a te uszki;) No mega pikna dziewuszka! 1 Quote
elik Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: :) Oj elik, bo jeszcze pomyślę, że jestem straszna... :) To zmieniam na Bochnię. Quote
elik Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 1 godzinę temu, nulka07 napisał: Ogłaszajcie!!! Ona jest cudna...te oczy piękne i ufne, a te uszki;) No mega pikna dziewuszka! Dzięki :) :) Mamuśka jest dumna :) Quote
Nadziejka Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 6 godzin temu, Nadziejka napisał: Czlowieku ktory nie wiesz jeszcze ze Najpiekniejszy Usmiech Swiata Cudowna istotka czeka na Ciebie Najcudowniejsze serdunko psie zajrzyj pokochaj pokochaj jak nidgy Ciociu a dajcie tez moze iskierki teki teksciunio w ogloszonku .. Quote
elik Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 1 minutę temu, Nadziejka napisał: Ciociu a dajcie tez moze iskierki teki teksciunio w ogloszonku .. Nadziejeczko, taka myśl właśnie w mojej głowiźnie powstała i miałam Cię pytać, czy mogęż Twoje piękne słowa wykorzystać :) Dziękuję, że sama to zaproponowałaś :) Quote
Nadziejka Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Ciociu ogromnie mi milo na sercu ze tak pomyslalas iskierko 1 Quote
elik Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Ja już padam na pisk więc lecę w kimono i Wam tegoż samego życzę :) Quote
nulka07 Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Do pracy lecę ,ąle zglądam i powodzenia sunieczko piekna!!! Złam czyjeś serce od pierwszego spojrzenia;) 1 Quote
elik Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 7 godzin temu, nulka07 napisał: Do pracy lecę ,ąle zglądam i powodzenia sunieczko piekna!!! Złam czyjeś serce od pierwszego spojrzenia;) Piękna nasza sunieczka zadomowiła się u Kasi i zdaje się, że niezbyt ma ochotę rozstać się z Nią :) Dzisiaj Luna zostanie zaszczepiona przeciwko chorobom wirusowym. Quote
elik Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Na koncie Luny pojawiły się poniższe wpłaty: 20,00 zł - Markofix1 deklaracja III - 4.03. 25,00 zł - Anna G-R deklaracja III - 5.03. 25,00 zł - Nuncek deklaracja III - 5.03. 5,00 zł - milagros19853201 - 6.03. 30,00 zł - elik III - 6.03. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
Havanka Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Dziś zrobiłam przelew mojej deklaracji dla Luny za marzec i zrobiłam jej OLX na Katowice: https://www.olx.pl/oferta/czekam-na-dom-i-kochajacego-pana-lenka-CID103-IDyV42h.html Quote
b-b Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 48 minut temu, Havanka napisał: Dziś zrobiłam przelew mojej deklaracji dla Luny za marzec i zrobiłam jej OLX na Katowice: https://www.olx.pl/oferta/czekam-na-dom-i-kochajacego-pana-lenka-CID103-IDyV42h.html Na Katowice zrobiłam jej jakiś czas temu:)https://www.olx.pl/oferta/wez-nie-pytaj-wez-mnie-przytul-razem-ze-mna-idz-krok-w-krok-CID103-IDyKz31.html ale widzę ,ze już Twojego nie ma. Quote
elik Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 2 godziny temu, nulka07 napisał: Zaglądam do ślicznotki;) Witamy i na zaś zapraszamy Quote
elik Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 2 godziny temu, b-b napisał: Eluniu pyta ktoś o Luneczkę? Niestety :( Jak dotychczas nie było ani pół zapytania :( A ona przecież taka słodka :( Quote
elik Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 1 godzinę temu, Havanka napisał: Dziś zrobiłam przelew mojej deklaracji dla Luny za marzec i zrobiłam jej OLX na Katowice: https://www.olx.pl/oferta/czekam-na-dom-i-kochajacego-pana-lenka-CID103-IDyV42h.html Witaj Eluś witaj, po długim niebycie i bardzo dziękuję za kasiorkę dla Luny :) Dam znać jak pojawi się na wątku, Eluniu, pod tym linkiem na ma ogłoszenia :( Spadam, bo jestem potwornie zmęczona i senna. Powieki mam z ołowiu :( Quote
Havanka Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 10 godzin temu, b-b napisał: Na Katowice zrobiłam jej jakiś czas temu:)https://www.olx.pl/oferta/wez-nie-pytaj-wez-mnie-przytul-razem-ze-mna-idz-krok-w-krok-CID103-IDyKz31.html ale widzę ,ze już Twojego nie ma. 10 godzin temu, elik napisał: Witaj Eluś witaj, po długim niebycie i bardzo dziękuję za kasiorkę dla Luny :) Dam znać jak pojawi się na wątku, Eluniu, pod tym linkiem na ma ogłoszenia :( Spadam, bo jestem potwornie zmęczona i senna. Powieki mam z ołowiu :( Ogłoszenie Luny (Lenki) już jest aktywne. Ponownie musieli sprawdzić, bo dokonałam małej korekty tekstu. B-B zrobiła na Katowice, to może przerzucę na Kraków? Quote
elik Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 58 minut temu, Havanka napisał: Ogłoszenie Luny (Lenki) już jest aktywne. Ponownie musieli sprawdzić, bo dokonałam małej korekty tekstu. B-B zrobiła na Katowice, to może przerzucę na Kraków? Bardzo dziękuję Elżuniu i proszę przeżuć na Kraków. Sama miałam zrobić jej ogłoszenie na Kraków, ale ciągle brakuje czasu, a musiałabym pozmieniać trochu tekst i jakieś inne zdjęcia, żeby nie odrzucili. Bardzo dziękuję Eluś Quote
elik Posted March 7, 2019 Author Posted March 7, 2019 Boguniu, Eluniu, Tysiu bardzo serdecznie Wam dziękuję za troskę o domek stały dla sunieczki Quote
Recommended Posts