kasiainat Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Sunia czuje się bardzo dobrze. Jest aktywna, chętnie wychodzi na ogród- na razie darowałam jej spacery. Pięknie utrzymuje czystość w domu. Z psiakami się dogadała chociaż zdarzają się jeszcze warknięcia i próby rządzenia się. Do domowników podchodzi sama i domaga się pieszczot. Zniszczyła kołnierz i była wczorajszy dzień tylko w ubranku, niestety cały czas dobierała się do szwów więc po południu założyłam jej drugi kołnierz. Wczoraj bez kołnierza była bardziej bojowo nastawiona do psiaków i ciężka w obsłudze ( oglądanie szwów). Dalej dostaje antybiotyk w masełku bo parówki zjadała a tabletkami pluła. Przeniosła się z kocyka na legowisko:-) 1 2 Quote
guccio Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 19 minut temu, kasiainat napisał: Sunia czuje się bardzo dobrze. Jest aktywna, chętnie wychodzi na ogród- na razie darowałam jej spacery. Pięknie utrzymuje czystość w domu. Z psiakami się dogadała chociaż zdarzają się jeszcze warknięcia i próby rządzenia się. Do domowników podchodzi sama i domaga się pieszczot. Zniszczyła kołnierz i była wczorajszy dzień tylko w ubranku, niestety cały czas dobierała się do szwów więc po południu założyłam jej drugi kołnierz. Wczoraj bez kołnierza była bardziej bojowo nastawiona do psiaków i ciężka w obsłudze ( oglądanie szwów). Dalej dostaje antybiotyk w masełku bo parówki zjadała a tabletkami pluła. Przeniosła się z kocyka na legowisko:-) Według mnie jest naprawdę super.Sunia narażona na wiele stresów,drastycznych zmian,ból..A opisane,że robi pozytywne postępy w kontaktach w obecnym położeniu/otoczeniu.Przecież dalej coś bidulkę boli lub pobolewa a jednak postępy w zachowaniu są i to spore.WIELKIE TRZYMANIE KCIUKÓW u mnie nadal trwa. Quote
elik Posted January 17, 2019 Author Posted January 17, 2019 Tak wiadomości odnośnie zdrowia bardzo dobre :) Dziękuje za info i za foteczki :) Tu wygląda na zadowoloną Ale tu widać, że nadal coś jej dolega Pewnie są takie i takie momenty. Póki rana nie całkiem zagojona i póki abażur na karku, to ma prawo tak być. Jak pomyślę, że jeszcze czeka ją cięcie, to skóra mi cierpnie :( Już teraz były problemy z naciągnięciem skóry, a co będzie przy sterylizacji? Dobrze, że nie jest świadoma tego co ją czeka. Może dobrze byłoby pomiędzy jedną, a drugą operacją zaszczepić sunię p/wściekliźnie, a potem p/chorobom wirusowymi? Kasiu przy najbliższej bytności w lecznicy bardzo proszę dopytaj kiedy będą możliwe szczepienia i ewentualnie kiedy sterylizacja. Quote
b-b Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Cieszą wieści ,ze z sunią coraz lepiej a i kontakty z czasem się polepszą , Za to trzymam kciuki! :) Elu proszę o nr konta suni . Z tego bazarku będzie kilka złotych dla suni :) 1 Quote
elik Posted January 17, 2019 Author Posted January 17, 2019 1 godzinę temu, b-b napisał: Cieszą wieści ,ze z sunią coraz lepiej a i kontakty z czasem się polepszą , Za to trzymam kciuki! :) Elu proszę o nr konta suni . Z tego bazarku będzie kilka złotych dla suni :) Boguniu bardzo serdecznie dziękujemy :) Nr leci na PW :) Quote
Bogusik Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Zaglądam do suni i nadal kciuków nie puszczam! Dzielna dziewczynka! :) Quote
anica Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Zaglądam do suni i nadal kciuków nie puszczam! Dzielna dziewczynka! :) To podobnie jak ja! mocno zaciśnięte ,nadal nie puszczamy Quote
anica Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Kochani przypomnę o bazarku imiennym dla suni, zabawmy się razem i wybierzmy imię dla niej https://www.dogomania.com/forum/topic/349195-bazarek-imenny-dla-suni-z-guzem-wielkości-melona2001g20/ 2 Quote
elik Posted January 18, 2019 Author Posted January 18, 2019 2 godziny temu, anica napisał: Kochani przypomnę o bazarku imiennym dla suni, zabawmy się razem i wybierzmy imię dla niej https://www.dogomania.com/forum/topic/349195-bazarek-imenny-dla-suni-z-guzem-wielkości-melona2001g20/ Byłam, podrzuciłam :) 1 Quote
elik Posted January 18, 2019 Author Posted January 18, 2019 2 godziny temu, anica napisał: Kochani przypomnę o bazarku imiennym dla suni, zabawmy się razem i wybierzmy imię dla niej https://www.dogomania.com/forum/topic/349195-bazarek-imenny-dla-suni-z-guzem-wielkości-melona2001g20/ Zapraszam razem z Anią Quote
Isiak Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Poproszę o konto, z mojego bazarku będzie parę złotych dla suni za fanty, które podarowała themagda. Quote
elik Posted January 18, 2019 Author Posted January 18, 2019 7 minut temu, Isiak napisał: Poproszę o konto, z mojego bazarku będzie parę złotych dla suni za fanty, które podarowała themagda. Bardzo serdecznie Wam obu dziękuję Zaraz podrzucę nr banku na PW :) Gdybyś mogła wstawić link do tego bazarku, bo nie ma go w Twoim podpisie, to jak kasiorka wpłynie na konto suni, potwierdzę na bazarku. Quote
anica Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Byłam, podrzuciłam :) Grzeczna ,dziewczynka Quote
elik Posted January 18, 2019 Author Posted January 18, 2019 1 godzinę temu, anica napisał: Grzeczna ,dziewczynka Dziękuję :) Quote
Tyśka) Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Ileż sunia ma dobrych dusz wokół siebie :) Cieszę się, że warkolenie jej przechodzi. Roxi na początku była gryzeldą, z tego co pisała Moli :) Jednak to boli, nowe miejsce, nowe zapachy... pies broni się jak tylko może. Quote
elik Posted January 18, 2019 Author Posted January 18, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Ileż sunia ma dobrych dusz wokół siebie :) Cieszę się, że warkolenie jej przechodzi. Roxi na początku była gryzeldą, z tego co pisała Moli :) Jednak to boli, nowe miejsce, nowe zapachy... pies broni się jak tylko może. Tak, tak właśnie myślę, że to jeszcze wynik tego, że czuje się słaba i nadrabia warczeniem, żeby psiaki się jej bały. Gdy całkiem dojdzie do siebie to z pewnością się zmieni jej nastawianie do współmieszkańców. Quote
Isiak Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 130 złociszy z bazarku czeka na numer konta :) Jeszcze nie dostałam PW :) Quote
elik Posted January 18, 2019 Author Posted January 18, 2019 10 minut temu, Isiak napisał: 130 złociszy z bazarku czeka na numer konta :) Jeszcze nie dostałam PW :) Wielkie dziękuję już biegnę na PW Dopiszę Cię do tych, już powiadomionych :) EDIT Już poleciało :) Quote
Isiak Posted January 18, 2019 Posted January 18, 2019 Poleciał przelew na 130 zł za fanty themagdy z tego bazarku - proszę o potwierdzenie, jak dojdą. Quote
anica Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Kochani, wygląda na to , że chyba ,będziemy mieli Ineczkę?? jeśli ,któraś chciałaby ,żeby sunia miała inne imię, to zapraszam na bazarek imienny https://www.dogomania.com/forum/topic/349195-bazarek-imenny-dla-suni-z-guzem-wielkości-melona2001g20/ Quote
elik Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 Dnia 18.01.2019 o 21:20, Isiak napisał: Poleciał przelew na 130 zł za fanty themagdy z tego bazarku - proszę o potwierdzenie, jak dojdą. Dziękuję bardzo Oczywiście powiadomię o dotarciu kasiorki na wątku :) A lajków jak zwykle brakuje, gdy są potrzebne :( Quote
Nadziejka Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 zdrowiej lalcia zdrowiej piekny usmiech Quote
Recommended Posts