Nadziejka Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Do malagosi wyslalam 94 zl 50 gr dla Pikusia i Supelka i juz na koncie malagosi Nadziejkowo zapraszam na maly kramcik dla duzutkiego Oriona cudem uratowanego i maluczkiego ktory w polach mieszkal i wystraszony niepwny nikogo maluteczek biduni ,boi sie cienia wlasnego maluszek ... ale w malagosiowie odzyje stokrosci odzyje Na szczescie wielkie sa juz bezpieczne stokroc Malagosiowie przyjeli jak wszytkie biedunie opieka odrazu otoczyli zapraszam na wateczki psich serduszek Duzego Oriona i maluczkiego psipsiuna a oto Supelek https://www.dogomania.com/forum/topic/349266-~supeł-taki-fajny-a-bezdomny-u-nas-w-bdt/ wateczek drugiego psiego bideunia Malenki piesek z pola juz bezpieczny w bdt u malagos Malagosie zdazyli w ostatniej chwili!Wielki czarnulek juz u malagosi w bdt! Orion ma dom domus! Na miejsce Orionka malagosie wzieli malutenka starowineczka bardzo bardzo cudownego: kramcik potrwa do 18 stycznia godz 24.00 nie mam juz wielu fantuskow ale ale moze cos sie Wam spodoba Dobreduszenki Rozliczonko Cegielenka Zycia Besia11 10 zl Mam na koncie dziekuje cudnie! Cegielenka Zycia Ania christo fair 20 zl ! Mam na koncie dziekuje cudnie! Num 1 zawieszka srebrna z oczkiem Ciocia Nesiowata za 10 zl! dziekuje slicznie podaje num listu ! polecony priorytet (00)359007734664778266 Mam na koncie dziekuje cudnie!z nadplata 2 zl 50 gr czyli dla piesielkow bedzie 12 zl 50 gr! Otrzymane! Num 6 mydelka dwa Pani Walewska Ciocia Isiak kup teraz 6 zl dziekuje pieknie! Pieknie dziekuje mam na koncie 16 zl ! podaje num listu (00)359007734664778259 Otrzymane! Num 2 A marakassy afrykanskie Ania christo fair za wywolawcza 15 zl dziekuje ogromnie! Mamunka Synciowej Nadzejkowej przebija na 29 zl! dziekuje pieknie dziekuje!Otrzymane! Num 5 misio bialy duzy Maria1957 za wywolawcza 7 zl dziekuje slicznie!Mam na koncie dziekuje cudnie!Otrzymane! Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Num 1 Zawieszka srebro pr 925 troszke inna niz tutaj na zdjeciu z google kolor oczka zielony oprawa srebro zawieszka malenka piekne cena wywolawcza 8 zl Ciocia Nesiowata za 10 zl licytuje a ja klaniam dziekuje! Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Num 2 Naszyjnik uwaga! bardzo podobny do tego tutaj zdj z google sztuczne korale dosc ciezkie bardzo eleganckie cena wywol 7 zl nowa cena wywol 5 zl Nowa cena 1 zl Num 2 A Marakssy z dzownkow orzecha afrykanskie przecudna ozdoba! dosc duze stan idealny nie kupi sie wszedzie takich dzwonkow cena wywol 15 zl Ania christo fair za wywol dziekuje cudnie dziekuje! Przebija sercem na 35 zl ! Mamunka mojej Synkowej dziekuje stokrosci dziekuje! zdjecie nie oddaje urody wielkosc ok 30 cm! Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Num 3 AVON mgileka do ciala b ladny delikatny zapach 100 mll cena wywol 6 zl nowa cena wywol 4 zl Nowa cena 2 zl Num 3 A Mikolja grajacy siedzacy! stan idealny dosc duza ozdoba na baterie dwie troszke inny ladniejszy nic tu na zdj z google cena wywol 9 zl nowa cena wywol 7 zl Nowa cena 2 zl Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Num 4 ksiazka ,,Milosc za SMS,, nowa stan isdealny ciekawe opowiesci czlowieka kt pracowal w biurze smsowym opowiada o tym jak naciagaja ludzi na wielkie ogr koszta ....chwilami wstrzasajace cena wywol 7 zl nowa cena wywol 4 zl Nowa cena 2 zl Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Num 5 Maskotka Misiu bialy dosc duzy ok 40 cm uzywany przez moja ukochana lalcie moja Burzunia sie podzieli ale stan bardzo dobry mozna dla swopich lapeczek kupic jest sliczny! cena wywol 7 zl Maria1957 za wywolawcza licytuje a ja cuuuudnie dziekuje! Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Num 6 Mydelko Pani Walewska 2 sztuki po 100 gram cudny zapach cena kup teraz za 2 szt 6 zl Ciocia Isiak za wywol dziekuje pieknie! mam na koncie 16 zl ! Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Num 7 Poezje Maria Pawlikowska- Jsnorzewska moja ukochana Maria tomik poezji cudnych stan bardzo dobry stron 62 wiersze przecudne cena wywol 7 zl nowa cena wywol 5 zl Nowa cena 2 zl Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Zapraszam calem sercem pomozmy wielkuskiemu i maluczkiemu zapraszam do kazdenkich zakupow dolaczam mnostwo gratisiokow w podziekowaniu Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 33 minuty temu, Nesiowata napisał: Nr 1 za 10 zł poproszę. Ciociu Droga Najmocniej Serduchem Calem Dziekuje Pozdrawiam Ogromnie Dzxiekuje Dziekuje Za Serce Weilkie Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Witajcie Dobredzuszenki Iskierenki dzis strasznie mrozno wszedzie zal serce peka ile istotek w calem swiecie na tych mrozach .... ze nie sposob nawet mysla ogarnac .... Quote
Isiak Posted January 7, 2019 Posted January 7, 2019 Nr 6 - mydełka poproszę obie sztuki za wyw. :) 1 Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Dobreduszenki dokalam afrykanskie niespotykane maraklassy dos duze stan idealny maja ok 10 lat cudna ozdoba zdjecie nie oddaje urody Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 5 minut temu, Isiak napisał: Nr 6 - mydełka poproszę obie sztuki za wyw. :) Ciociu Ciociu dziekuje Ogromnie Ciociu na mych trzech kramcikach juz kupuje Bardzo Bardzo Sercem Dziekuje Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Dobredzuszenki dodlalam mikojaja niezwyklego Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 teraz na spacereczku znalzlam wielka kielbase niedawno rzucona napewno potwor jakis rzucil napchana w srodku czyms rozowym na srodeczku samym lezalal w ielka ogromna aby jakis glodny psinus chycil razem z pania nasza gospodynia dozorczynia dzis zebralysmy ze sniegu trzy kawaly odrazu do smieci w worku gleboko aby nikt nie wygrzebal co za potwory ssmany zafajdane niechaj takich ,,ludzi,,zacznie toczyc zgnilizna ze wszech stron cale cielsko niechaj zajmie w bolu bez pomocy niechaj gnija latami! Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 12 minut temu, Isiak napisał: Co za gnojki! My nieraz z pania nasza Beacia pilnowalysmy ukryte ale to by trzeba calemi dniami aby w koncu trafic paskuda ssmana i noc by trzeba cala gdzies w ukryciu mamy podejrzenia i jak zlapiemy moze sie uda kiedys to pisma do prpokuratury i dzw na policje odrazu ale najperwej musimy przylapac milionera starsza od lat u nas na osiedlu ze wszytko powinno byc wytrute ptaki koty i psy bo szczaja smierdza i roznosza zaraze ..... wsycko opada zycie opada jak takie rzezcy przecie Quote
Nadziejka Posted January 7, 2019 Author Posted January 7, 2019 Z nadzieja na cud wszytkim istotom czujacym z nadzieja na zycie bezpieczne zapraszam Quote
Recommended Posts