uxmal Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Przed chwilą, Isiak napisał: I nie ma? :( nie :( Quote
Isiak Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: nie :( O jasny gwint! To już tydzień... Quote
uxmal Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 Przed chwilą, Isiak napisał: O jasny gwint! To już tydzień... Może dojdzie ale za jakiś czas można złożyć reklamację. Ostatnio poczta mi uznała reklamację i była na pieseczki dodatkowa kasa.Potem paczka doszła :) Quote
Isiak Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 Czy składając reklamację trzeba określić wartość przesyłki czy poczta sama ma jakieś ustalone stawki? Quote
uxmal Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 1 minutę temu, Isiak napisał: Czy składając reklamację trzeba określić wartość przesyłki czy poczta sama ma jakieś ustalone stawki? trzeba określić wpisałam 100 zł - to chyba była wartość domyślna na formularzu. Składałam przez www żeby sie przy okienku nie denerwować :) Quote
Isiak Posted January 21, 2019 Author Posted January 21, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: trzeba określić wpisałam 100 zł - to chyba była wartość domyślna na formularzu. Składałam przez www żeby sie przy okienku nie denerwować :) Dzięki :) Quote
uxmal Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 18 godzin temu, Isiak napisał: Dzięki :) Isiaczku. Doszedł list. Wszystko ok. Kalendarz jest piękny. Dziękuję Quote
ona03 Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: Isiaczku. Doszedł list. Wszystko ok. Kalendarz jest piękny. Dziękuję Nasza PP jest zdolna niesłychanie...... Quote
Isiak Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 4 godziny temu, uxmal napisał: Isiaczku. Doszedł list. Wszystko ok. Kalendarz jest piękny. Dziękuję Ufff, co za ulga!!!! Bardzo się cieszę :D Quote
Isiak Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 3 godziny temu, Aga76 napisał: Isiak, a co to jest grzybowy papier? "Grzybowy", bo ta konkretna kolekcja papierów firmy UHK Gallery nazywa się "Mushrooms", czyli "Grzyby". Mnie osobiście kojarzy się z pieczarkami - ot, taki kolorek :))) Quote
elik Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 21.01. na konto mojej podopiecznej Luny – suni z guzem wielkim jak melon – wpłynęła z tego bazarku kwota 130,00 zł. Wszystkim biorącym udział w bazarku, organizatorce bazarku Isiak oraz themagda, ofiarodawczyni fantów przeznaczonych dla Luny, bardzo serdecznie dziękuję :) Quote
Isiak Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: 21.01. na konto mojej podopiecznej Luny – suni z guzem wielkim jak melon – wpłynęła z tego bazarku kwota 130,00 zł. Wszystkim biorącym udział w bazarku, organizatorce bazarku Isiak oraz themagda, ofiarodawczyni fantów przeznaczonych dla Luny, bardzo serdecznie dziękuję :) Dziękuję za potwierdzenie :) Quote
Isiak Posted January 25, 2019 Author Posted January 25, 2019 Dotarł też do alex cudny wisior od themagda. Ależ on jest piękny! Masz talent, Ciociu :) Quote
Nadziejka Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Pomocy!! cztery maluszki i dwie dorosle sunie ...bardzo wystraszone sponiewierane ...prosimy o cud...prosimy o dt ..zajrzyjcie SercA! pozwol Ciociu ze wstawie wolanie pomocy dla biedunkow o matuniu Quote
Recommended Posts