Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, Isiak napisał:

O jasny gwint! To już tydzień...

Może dojdzie ale za jakiś czas można złożyć reklamację. Ostatnio poczta mi uznała reklamację i była na pieseczki dodatkowa kasa.Potem paczka doszła :)

Posted
1 minutę temu, Isiak napisał:

Czy składając reklamację trzeba określić wartość przesyłki czy poczta sama ma jakieś ustalone stawki?

trzeba określić wpisałam 100 zł - to chyba była wartość domyślna na formularzu. Składałam przez www żeby sie przy okienku nie denerwować :)

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

trzeba określić wpisałam 100 zł - to chyba była wartość domyślna na formularzu. Składałam przez www żeby sie przy okienku nie denerwować :)

Dzięki :)

Posted
3 godziny temu, Aga76 napisał:

Isiak, a co to jest grzybowy papier? 

"Grzybowy", bo ta konkretna kolekcja papierów firmy UHK Gallery nazywa się "Mushrooms", czyli "Grzyby". Mnie osobiście kojarzy się z pieczarkami - ot, taki kolorek :)))

Posted

21.01. na konto mojej podopiecznej Luny – suni z guzem wielkim jak melon – wpłynęła z tego bazarku kwota 130,00 zł.

Wszystkim biorącym udział w bazarku, organizatorce bazarku Isiak oraz themagda, ofiarodawczyni fantów przeznaczonych dla Luny, bardzo serdecznie dziękuję :)

146646929_serce1.gif.cb4ebf710946381dcdb06d0066d904bf.gif

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

21.01. na konto mojej podopiecznej Luny – suni z guzem wielkim jak melon – wpłynęła z tego bazarku kwota 130,00 zł.

Wszystkim biorącym udział w bazarku, organizatorce bazarku Isiak oraz themagda, ofiarodawczyni fantów przeznaczonych dla Luny, bardzo serdecznie dziękuję :)

Dziękuję za potwierdzenie :)