alma591 Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Też głosowałam.Tak się cieszę ,że się udało. Quote
rozi Posted January 16, 2019 Author Posted January 16, 2019 11 godzin temu, uxmal napisał: Fajnie, że drugie i trzecie miejsce też dostaje karmę. Pewnie że fajnie. Inaczej się walczy, kiedy wiadomo, że ten drugi ktoś nie zostanie z niczym :) Quote
dwbem Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Super, ze się udalo. Widzę, że jest tu jeszcze parę osób kochających rottki. Ja je mam ponad 37 lat, uwielbiam tę rasę, są cudowne, madre, opiekuńcze, zrównoważone. Niestety już dożywa mi ostatnia rekordzistksa bo żyje mi najdłużej ze wszystkich moich psów, nawet ONek bo ma już 13 lat i 8 m-cy i robię wszystko, żeby żyła jak najdłużej ale już jest coraz słabsza bo starczo chudnie i mięśnie coraz slabsze. łapki jej się plączą, zaczyna się przewracać ale póki daje radę chodzić to się cieszę. Bo poza tym nic ją nie boli, ma apetyt i nawet daje radę wejść na kanapę. Niestety to już ostatnia rottka bo ja też już leciwa i do towarzystwa rottce wzięłam średnie pinczery, które w razie czego dam jeszcze radę wziąć na ręce. Quote
Pies i ja Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 3 godziny temu, dwbem napisał: Super, ze się udalo. Widzę, że jest tu jeszcze parę osób kochających rottki. Ja je mam ponad 37 lat, uwielbiam tę rasę, są cudowne, madre, opiekuńcze, zrównoważone. Niestety już dożywa mi ostatnia rekordzistksa bo żyje mi najdłużej ze wszystkich moich psów, nawet ONek bo ma już 13 lat i 8 m-cy i robię wszystko, żeby żyła jak najdłużej ale już jest coraz słabsza bo starczo chudnie i mięśnie coraz slabsze. łapki jej się plączą, zaczyna się przewracać ale póki daje radę chodzić to się cieszę. Bo poza tym nic ją nie boli, ma apetyt i nawet daje radę wejść na kanapę. Niestety to już ostatnia rottka bo ja też już leciwa i do towarzystwa rottce wzięłam średnie pinczery, które w razie czego dam jeszcze radę wziąć na ręce. Rottweiler to złoty pies. Każdy kto go miał to doceni. Dużo zdrowia dla piesków i Pani. Quote
UlaFeta Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Jak karma doleci do przytuliska,mam obiecana zdjęcia.:-) P.Prezes bardzo wszystkim dziękuję.Bardzo,najbardziej♡♡♡♡♡♡. Quote
dwbem Posted January 17, 2019 Posted January 17, 2019 Dziękuję za miłe zyczenia. Robię co mogę, żeby moja starucha jeszcze trochę pożyła bo jest wyjątkowo słodka, kocha cały świat, zero agresji, nawet na agresję innych nie reaguje agresją a małe psy mogą ją zjeść. 1 Quote
rozi Posted February 21, 2019 Author Posted February 21, 2019 Dnia 2019-01-16 o 20:19, UlaFeta napisał: Jak karma doleci do przytuliska,mam obiecana zdjęcia.:-) Doleciała? Nie chodzi mi o zdjęcia, tylko czy wszystko w porządku :) Quote
UlaFeta Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 47 minut temu, rozi napisał: Doleciała? Nie chodzi mi o zdjęcia, tylko czy wszystko w porządku :) zapytam,bo jakoś mi ucieklo:( Quote
UlaFeta Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Rozmawialam przed chwilą z Jola i karma jeszcze nie doleciala.:(. Miała zaraz dzwonić do tej fundacji co organizowało konkurs. Jakieś wieści jutro jak się dodzwonie do Joli. Quote
rozi Posted May 11, 2019 Author Posted May 11, 2019 Przypomniałam sobie o tym głosowaniu - czy Pani Jola dostała karmę? Quote
Moli@ Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Dnia 11.05.2019 o 22:35, rozi napisał: Przypomniałam sobie o tym głosowaniu - czy Pani Jola dostała karmę? Nie ładnie...pytać :D Quote
rozi Posted May 14, 2019 Author Posted May 14, 2019 13 godzin temu, Moli@ napisał: Nie ładnie...pytać :D :D Dla psów znaczy. Quote
Recommended Posts