rozi Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Proszę zagłosujcie na Znajdki - są pod pozycją Przytulisko Fundacji Znajdki koło Radzymina (260 głos(ów)) Kopiuję z fb: Kochani, wszystkie ręce na pokład i klikamy Do wygrania 300 (!!!) kg karmy dla naszych futer! Pomóżcie nam, zapraszajcie znajomych i oddajcie głosy na Znajdki Sprawa jest super prosta: 1. Wejdźcie na stronę: https://psilos.org/burek-sam-nie-poprosi-o-pomoc-ogolnopol…/ 2. Zjedźcie prawie na sam dół (pojawi się napis 500 kg karmy od Chicopee) do ankiety. 3. Wybierzcie Znajdki i przybliżcie naszą szansę na wygraną :) ! 2 Quote
UlaFeta Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 2 minuty temu, rozi napisał: Proszę zagłosujcie na Znajdki - są pod pozycją Przytulisko Fundacji Znajdki koło Radzymina (260 głos(ów)) Kopiuję z fb: Kochani, wszystkie ręce na pokład i klikamy Do wygrania 500 (!!!) kg karmy dla naszych futer! Pomóżcie nam, zapraszajcie znajomych i oddajcie głosy na Znajdki Sprawa jest super prosta: 1. Wejdźcie na stronę: https://psilos.org/burek-sam-nie-poprosi-o-pomoc-ogolnopol…/ 2. Zjedźcie prawie na sam dół (pojawi się napis 500 kg karmy od Chicopee) do ankiety. 3. Wybierzcie Znajdki i przybliżcie naszą szansę na wygraną :) ! Dzieki Kochana. Lepiej widać:) Quote
Moli@ Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Głosując na Znajdki... pomagamy zwierzętom którymi zaopiekowała się Pani Jola - dostaną jedzonko 2 Quote
rozi Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 Nic nie trzeba, ani emaila wpisywać, ani telefonu, ani się rejestrować - tylko kliknąć. Trzy sekundy. 1 Quote
kiyoshi Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 zagłosowane :) ciekawe kto prowadzi, można gdzieś podglądnąć? Quote
rozi Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 1 minutę temu, kiyoshi napisał: zagłosowane :) ciekawe kto prowadzi, można gdzieś podglądnąć? Jak już zagłosowałaś, to po wejściu tam na stronę będziesz widziała. Znajdki prowadzą, ale jeszcze 10 dni... Quote
kiyoshi Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 3 minuty temu, rozi napisał: Jak już zagłosowałaś, to po wejściu tam na stronę będziesz widziała. Znajdki prowadzą, ale jeszcze 10 dni... faktycznie:) Psi Raj na 2 m-cu. Quote
jankamałpa Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 zagłosowalam 2 razy, czyli nie ma limitu głosów? Quote
rozi Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 3 minuty temu, jankamałpa napisał: zagłosowalam 2 razy, czyli nie ma limitu głosów? Jakim cudem? Mnie po ip rozpoznaje. Quote
UlaFeta Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 1 minutę temu, jankamałpa napisał: zagłosowalam 2 razy, czyli nie ma limitu głosów? W regulaminie wyczytałam,ze można oddac 1 glos:(,ale można z lap.,komórki :) Tak zrobiłam i przeszlo:)Moi znajomi tez:) Quote
rozi Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 1 minutę temu, UlaFeta napisał: W regulaminie wyczytałam,ze można oddac 1 glos:(,ale można z lap.,komórki :) Tak zrobiłam i przeszlo:)Moi znajomi tez:) Nie mów tego głośno :) Quote
jankamałpa Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 ja zaglosowałam z kompa w pracy, czyli ....mam jeszcze pomysl :) 1 Quote
UlaFeta Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 1 minutę temu, rozi napisał: Nie mów tego głośno :) :) Masz racje. Quote
rozi Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 Z konkursów na Krakvet pamiętam, że konkurencja różne rzeczy robi. Tutaj, póki co, wygląda normalnie. Jak ktoś nagle wyskoczy 150 głosów w górę, to sobie nie poradzimy. Quote
UlaFeta Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 5 minut temu, jankamałpa napisał: ja zaglosowałam z kompa w pracy, czyli ....mam jeszcze pomysl :) A widzisz,mozna.Mozna. Quote
UlaFeta Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Przed chwilą, rozi napisał: Z konkursów na Krakvet pamiętam, że konkurencja różne rzeczy robi. Tutaj, póki co, wygląda normalnie. Jak ktoś nagle wyskoczy 150 głosów w górę, to sobie nie poradzimy. Tak,pamietam:( Ciężko było.:(i jedno glosowanie przegraliśmy:(wlasnie przez takie niewiadomoskadglosy:(Nawet reklamacja nic nie dala:( Nie wiem jak jest teraz. Quote
rozi Posted January 6, 2019 Author Posted January 6, 2019 Podniosę, może ktoś nowy zobaczy i dołączy Quote
Recommended Posts