malagos Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 Orion ma się dobrze, a nawet lepiej, że się spodziewałyśmy z panią Sylwią. Ćwiczy z nim posłuszeństwo, komendy na długiej lince treningowej, pies jest pojętny i chętny do nauki i zabawy. W domu dociera się z Kajtusiem, i śpi w łóżku z córką. Pani Sylwia mówi, ze jej teściowa zazdrości jej psa, he, he, i że chce też takiego samego. Ale to jedyny i wyjątkowy egzemplarz :) 1 1 Quote
IlonaS Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Miło czyta się takie wiadomości. Pies taki musi coś robić, dobrze, że ćwiczą z nim komendy i posłuszeństwo, że chodzi na długiej lince, no i że stosunki z Kajtusiem jakoś się układają. Teraz jak wiosna tuż, tuż i pogoda lepsze, to będzie można dalej gdzieś i bardziej aktywnie czas spędzać z psem. 1 Quote
malagos Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 W kojcu gminnym nie jeden, a 3 psy! W tym suka ze szczeniakiem............ Quote
konfirm31 Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 To jest nie do ogarnięcia :(((. A szczeniak sam już je? Może ktoś z miejscowych go weźmie? Szczeniaki łatwiej znajdują domy, niż dorosłe psiaki. Może byli opiekunowie Oriona? Bo to chyba w sumie ludzie w porządku. Bo strach malucha wysyłać do schroniska..... Quote
Tyśka) Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Orionowi się udało, fajnie :-) Oby tylko z Kajtusiem się dotarli. 1 Quote
auraa Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Byłam dzisiaj w pobliżu bloku Oriona, wypatrywałam go ale bezskutecznie :( Quote
malagos Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 13 godzin temu, auraa napisał: Byłam dzisiaj w pobliżu bloku Oriona, wypatrywałam go ale bezskutecznie :( he, he, ale mamy wtyczkę w Ursusie :) Auraa, ta Twoja pogrubiona czcionka przyprawi mnie o zawał :) :) Quote
Nesiowata Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 14 godzin temu, auraa napisał: Byłam dzisiaj w pobliżu bloku Oriona, wypatrywałam go ale bezskutecznie :( Przepraszam - a jaka to ulica? Może akurat czasem i ja tam zaglądam? Quote
malagos Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 26 minut temu, Nesiowata napisał: Przepraszam - a jaka to ulica? Może akurat czasem i ja tam zaglądam? Zapytaj proszę auryy, bo spisałam adres na umowie adopcyjnej i oddałam wójtowi :( Quote
Poker Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Dobrze trafił Orion. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Quote
Nadziejka Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Przepraszam - a jaka to ulica? Może akurat czasem i ja tam zaglądam? 20 godzin temu, auraa napisał: Byłam dzisiaj w pobliżu bloku Oriona, wypatrywałam go ale bezskutecznie :( haha iskierki nasze pozdrawiam Orionku tulinkam za wszytko smoku i za braciszka Kajtunia Quote
auraa Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 To na Skoroszach. Ul. Skoroszewska przy Dzieci Warszawy... Quote
Nadziejka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 2 minuty temu, auraa napisał: To na Skoroszach. Ul. Skoroszewska przy Dzieci Warszawy... Quote
Nesiowata Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 godzinę temu, auraa napisał: To na Skoroszach. Ul. Skoroszewska przy Dzieci Warszawy... Tam akurat jestem bardzo rzadko. Quote
malagos Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 Wczoraj dzwoniła pani w sprawie Pikusia, też z Ursusa :) Ale, jak to najczęściej bywa, "zadzwoni jutro, jak umówi transport", i tyle ją widzieli :) Quote
Recommended Posts