Tyśka) Posted January 27, 2019 Posted January 27, 2019 Zaciskam kciuki... czy Cola dostała w wyprawce coś, co pachnie znajomo? Quote
auraa Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 13 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zaciskam kciuki... czy Cola dostała w wyprawce coś, co pachnie znajomo? Tak , dostała swój kocyk i ulubiona zabawkę. Dziś dostałam zdjęcie jak leży już w kuchni więc jest trochę lepiej. U Ani też na początku była przerażona ale tam była Lady, która mogła obserwować i ja naśladować tu jest już sama. Quote
Nadziejka Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Cudnie malenka cudnie sciskam mocno za wszystko zmienilam wiec ciociu beneficjentow na kramiku zamaist Coluni beda starowineczki od Toli ktore umieraja samotne w schr ... trzeba ratowac jak tylko sie da Quote
Tyśka) Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 4 godziny temu, auraa napisał: Tak , dostała swój kocyk i ulubiona zabawkę. Dziś dostałam zdjęcie jak leży już w kuchni więc jest trochę lepiej. U Ani też na początku była przerażona ale tam była Lady, która mogła obserwować i ja naśladować tu jest już sama. To dobrze, zmiana domu razem ze znajomym czymś jest łatwiejsza... Trzymam kciuki za aklimatyzację i wytrwałość Opiekunów. Quote
auraa Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 Cola już zdecydowanie lepiej :) Do Pani się przyzwyczaja i już za nią chodzi. Nawet zaczęła się bawić zabawkami i biega po mieszkaniu. Ma apetyt. W stosunku do obcych w dalszym ciągu jest bardzo nieufna i chyba już tak zostanie... 1 2 Quote
Nadziejka Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Sciskuniam pozdrawiam malenka i rodzinke Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Pozdrawiam malenkosci pozdrawiam goraco Quote
auraa Posted April 5, 2019 Author Posted April 5, 2019 Królewna Cola :) . Rozmawiałam z Panią Coli i wszystko jest w porządku. Cola już jest po pierwszej cieczce i za trzy miesiące będzie wysterylizowana. Jeszcze zdarza jej się nasiusiać na podkład w domu ale już coraz rzadziej .Pani mówi, że to wielka pieszczocha! W stosunku do obcych w dalszym ciągu jest nieufna i boi się małych psów. Nie lubi mopsów i yorków :) ogólnie pani bardzo się cieszy z posiadania tego maluszka! 3 1 Quote
auraa Posted April 6, 2019 Author Posted April 6, 2019 Zdjecia szczęśliwego psa napawają dużą radością :).Dziękuję Ani, ze dala malej tymczas, chodzila z nia do lekarza i uczyla wiejskiego strachulca zachowania w mieście . Quote
Nadziejka Posted May 31, 2019 Posted May 31, 2019 Dnia 6.04.2019 o 15:27, auraa napisał: Zdjecia szczęśliwego psa napawają dużą radością :).Dziękuję Ani, ze dala malej tymczas, chodzila z nia do lekarza i uczyla wiejskiego strachulca zachowania w mieście . Stookrosci pozdrawiam raduje przecudna krusztyneczka Szczescia szczescia zdrowenka ogromnie zasylam caluniej Rodzince Quote
Nadziejka Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Spokojnych Zdrowych Nadzieje Niosacych Swiateczek Quote
Recommended Posts