Nadziejka Posted December 21, 2018 Author Posted December 21, 2018 Tak jolantinko oj tak ...poszlam spac na chwilke o 4 rankiem potem o 7 wsytalam na pacerusio na zakupki malunie i spcerusio znow i do pracki pojechalam jak wrocilam to dopiero teraz odpoczywam sobie ale ale choineczke przytargalalm nawet i ubralalm przeprzecudnie hohoooooo Quote
Figunia Posted December 21, 2018 Posted December 21, 2018 Dnia 20 december 2018 o 17:48, Nadziejka napisał: Ciociu Aniu Pozdrawiamy Bardzo Pieknie Dziekujemy Wysyleczka bedzie z Nadziejkowa czy moze byc po Swietach? czy moze jeszcze pozniej ? jak juz Ciocia bedzie w kraju naszem Oczywiście, wysylka może być po świętach. Ewuniu, wracam z końcem marca, więc trochę długo paczka musiałaby u Ciebie czekać, ale dziękuje za taka propozycje. Na szczęście Opiekun Lonusi, czyli Pan Jurek, zgodził się przejmować moje przesyłki, więc nie ma problemu. Quote
christo_fair Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Chyba cieplej się zrobiło - śnieg gdzieś wcięło. Zapraszamy już prawie nad ranem :) Quote
Radek Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 5 godzin temu, christo_fair napisał: Chyba cieplej się zrobiło - śnieg gdzieś wcięło. Właśnie się zastanawiałem kto zabrał śnieg. Quote
anica Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 W związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego narodzenia, zostawiam najserdeczniejsze życzenia Zdrowia, Szczęścia, dużo pieniędzy oraz jak najwięcej czasu spędzonego w gronie najbliższych!!! Quote
Radek Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Podrzucę teraz, bo później nie wiem kiedy obowiązki pozwolą. Quote
Nadziejka Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 15 godzin temu, Figunia napisał: Oczywiście, wysylka może być po świętach. Ewuniu, wracam z końcem marca, więc trochę długo paczka musiałaby u Ciebie czekać, ale dziękuje za taka propozycje. Na szczęście Opiekun Lonusi, czyli Pan Jurek, zgodził się przejmować moje przesyłki, więc nie ma problemu. Dziekujemy wobec tego posle Cioci rozliczenie Ciocia przekaze Panu Jurkowi moj num konta do wplaty i poprosze o adres do wysylki Quote
Nadziejka Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 2 godziny temu, Radek napisał: Podrzucę teraz, bo później nie wiem kiedy obowiązki pozwolą. Wujenek zapracowany zabiegusiany Dziekujemy cudnie za wszytkie odwiedzinka i dla Wujenka na dzis Misiowy Magnetofonkowy Mis 1 Quote
Figunia Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Dziekujemy wobec tego posle Cioci rozliczenie Ciocia przekaze Panu Jurkowi moj num konta do wplaty i poprosze o adres do wysylki Jeszcze poprosimy nr 3A dla Corci w opcji KT :) 1 Quote
Nadziejka Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 58 minut temu, Figunia napisał: Jeszcze poprosimy nr 3A dla Corci w opcji KT :) Z przyjemnoscia zaznaczam Ogromnie Pieknie Dziekujemy Quote
Nadziejka Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 serdecznie dziekuje wujenku zapraszamy z nadzieja 1 Quote
Nadziejka Posted December 23, 2018 Author Posted December 23, 2018 3 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Może jeszcze ktoś coś??? Czarujemy obnizeczki zapraszamy Dobreduszeczki 1 Quote
Figunia Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Nadziejko, jesli to mozliwe, to list niechby byl zwykly, najzwyklejszy (bedzie wiecej grosikow dla psiakow), a wysylka na spokojnie, nawet po Nowym Roku, bo i tak trafi w moje rece dopiero po powrocie. Zaraz robie przelew. Dobrego dnia WSZYSTKIM :) 1 Quote
jola&tina Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Radosnych Świąt I na bazarek też zapraszamy :) 1 Quote
Radek Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 2 godziny temu, jola&tina napisał: I na bazarek też zapraszamy :) I ja zaproszę (już w wigilijny dzień) Quote
Nadziejka Posted December 24, 2018 Author Posted December 24, 2018 Najlepszego Cudownego Wam Iskierki zapraszamy z nadzieja Quote
Radek Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Bazarek wciąż czynny. Nawet w świąteczny czas. Quote
Nadziejka Posted December 24, 2018 Author Posted December 24, 2018 Najlepszego Wszystkim Istotkom Quote
Nadziejka Posted December 24, 2018 Author Posted December 24, 2018 Najlepszego Swiateczkowego Babcia Ania dziekuje pieknie pieniazki mam na koncie Quote
Radek Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Udało mi się dotrzeć na bazarek, pomimo przejedzenia. Quote
Dusia-Duszka Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 6 minut temu, Radek napisał: Udało mi się dotrzeć na bazarek, pomimo przejedzenia. Wszystkim chyba krew z mózgów i obwodu zjechał do żołądka i jelit :) Popadali, bo cisza jak makiem zasiał. 1 Quote
Radek Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 11 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Wszystkim chyba krew z mózgów i obwodu zjechał do żołądka i jelit :) Popadali, bo cisza jak makiem zasiał. Dzisiaj chyba też wszyscy odpoczywają po sutym posiłku. Quote
Recommended Posts