Nadziejka Posted March 7, 2019 Posted March 7, 2019 Spokojnej nocy lapucinkom wszytkim jeszcze rolziczam malagosiu ten z Pikusiem kramcik Quote
Nadziejka Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 40 procencikow dla Rikuni 30 procencikow dla Bębeneczkow 30 procencikow dla Pikusia Rozliczam dla Riki, Pikusia i Bebeneczkow ! Roznosci Ani christo z przyjaciolmi ,Magadrynki i Nadziejkow-do 23 lutego. Fantuskowo beataczl 2 zl nulka07 17 zl malagos 29 zl 80 gr Magdarynka 24 zl alex 20 zl z nadplata! Isiak 17 zl 50 gr a z nadplata ! 30 zl! dalsza ndaplat policzona zaliczono ostala do kolejnych kramkow na kt kupowalal ciocia Isiak iwna5702 9 zl IlonaS 30 zl christo fair 10 zl Babcia Ania 7 zl razem suma do podzialu 148 zl80 gr! zaokraglam do 149 zl dla Riki Rikuni jest 59 zl 60 gr dla Pikusia jest 44 zl 70 gr dla Bosmanka szczebrzeszyniaczka jest 44 zl 70 gr Ciociu dla Pikusia jest 44 zl 70 gr posylam ku Tobie sercem przepraszam za tak wielki dlugi poscik Quote
malagos Posted March 8, 2019 Author Posted March 8, 2019 Kolejne telefony, kolejne rozmowy... Jeden wato sprawdzić - Warszawa Targówek. Kto może przeprowadzić wizytę przedadopcyjną na Łojewskiej? Quote
Poker Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Z Warszawy jest dużo forumowiczek. Może spytaj Jo37 czy wie kto jest z Targówka albo z pobliża. mdk8 , EwaMarta , Aldrumka są z Warszawy, Quote
UlaFeta Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 11 godzin temu, malagos napisał: Kolejne telefony, kolejne rozmowy... Jeden wato sprawdzić - Warszawa Targówek. Kto może przeprowadzić wizytę przedadopcyjną na Łojewskiej? 11 godzin temu, malagos napisał: Kolejne telefony, kolejne rozmowy... Jeden wato sprawdzić - Warszawa Targówek. Kto może przeprowadzić wizytę przedadopcyjną na Łojewskiej? Jeszcze uxmal i ja:)Jak się Marta zgodzi to możemy iść obie:) 2 Quote
malagos Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Jeszcze uxmal i ja:)Jak się Marta zgodzi to możemy iść obie:) Byłoby super! Będę wdzięczna! Ula, to porozmawiasz z uxmal? Proszę :) Quote
UlaFeta Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 1 godzinę temu, malagos napisał: Byłoby super! Będę wdzięczna! Ula, to porozmawiasz z uxmal? Proszę :) Napisałam do Marty pw bo gdzieś mi jej numer wcielo:( Quote
malagos Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 5 godzin temu, UlaFeta napisał: Jeszcze uxmal i ja:)Jak się Marta zgodzi to możemy iść obie:) Już się umawiamy na wizytę :) Quote
Nadziejka Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 5 godzin temu, UlaFeta napisał: Jeszcze uxmal i ja:)Jak się Marta zgodzi to możemy iść obie:) Quote
mdk8 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Napisałam do Marty pw bo gdzieś mi jej numer wcielo:( Jak się nie odezwie to mam jej nr. Daj znać czy chcesz . Quote
Poker Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Znacznie łatwiej by nam było szukać kogoś do wizyt i nie tylko , gdyby wszystkie forumowiczki i forumowicze umieścili na miejscu Advanced Member tak ja i kilka osób zrobiło. Quote
uxmal Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 8 godzin temu, UlaFeta napisał: Jeszcze uxmal i ja:)Jak się Marta zgodzi to możemy iść obie:) Ula, zostawiłam tel prywatny w robocie- nie dodzwonisz się :(. Dam Ci inny nr :) 1 Quote
malagos Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 Ula Feta daje zielone światło! Bardzo sympatyczna rodzina, czekają już na psa z niecierpliwością :) Umówieni jesteśmy na przyszłą niedziele, na przyjazd państwa do nas. Córka, lat 20, weźmie kilka dni wolnego, by pobyć z Pikuniem ten najgorszy czas, te kilka dni. No to tak... 2 2 Quote
Nadziejka Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 No to sciskamy sciskamy kciuki trzymamy za wszuytko mocnooooo Quote
UlaFeta Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 57 minut temu, malagos napisał: Ula Feta daje zielone światło! Bardzo sympatyczna rodzina, czekają już na psa z niecierpliwością :) Umówieni jesteśmy na przyszłą niedziele, na przyjazd państwa do nas. Córka, lat 20, weźmie kilka dni wolnego, by pobyć z Pikuniem ten najgorszy czas, te kilka dni. No to tak... No nie wiem jak oni to wytrzymaja:-D,ale jakoś muszą. Quote
uxmal Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 15 minut temu, UlaFeta napisał: No nie wiem jak oni to wytrzymaja:-D,ale jakoś muszą. Ale jesteś szybka :) Quote
Poker Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Ale błyskawiczna wizyta. I wspaniały jej rezultat. Bardzo się cieszę , mimo że malagoska będzie płakać. 1 Quote
konfirm31 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Będzie płakać, ale łzy Jej będą ocierać pozostałe pieski do adopcji, w liczbie.... 6 sztuk. 1 Quote
Poker Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 4 minuty temu, konfirm31 napisał: Będzie płakać, ale łzy Jej będą ocierać pozostałe pieski do adopcji, w liczbie.... 6 sztuk. Ma kto ocierać , po 3 sztuki na jedno oko. Quote
konfirm31 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 3 minuty temu, Poker napisał: Ma kto ocierać , po 3 sztuki na jedno oko. Oj, tak :(. Quote
malagos Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 Śmiejcie się, śmiejcie, ale rzeczywiście z Pikusiem jestem bardzo mocno związana.... Jutro konfirm zobaczy tego "maleńkiego pieska w typie szpica" jak go ogłaszam :) I Reksia w kojcu, i Maminkę i jej 3 dzieci. Biała sunia Bezia nadal w kojcu gminnym, codziennie do niej jeździmy i wyprowadzam ją na krótki spacerek. 1 Quote
Nadziejka Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Tuuulnkamy za wszytkie i wszytkie przytulamy i ciocie pocieszamy tez Quote
Poker Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 23 minuty temu, malagos napisał: Śmiejcie się, śmiejcie, ale rzeczywiście z Pikusiem jestem bardzo mocno związana.... Ależ my sie nie śmiejemy. Doskonale rozumiemy rozdarte serduszko. 2 Quote
UlaFeta Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 1 godzinę temu, malagos napisał: Śmiejcie się, śmiejcie, ale rzeczywiście z Pikusiem jestem bardzo mocno związana.... Jutro konfirm zobaczy tego "maleńkiego pieska w typie szpica" jak go ogłaszam :) I Reksia w kojcu, i Maminkę i jej 3 dzieci. Biała sunia Bezia nadal w kojcu gminnym, codziennie do niej jeździmy i wyprowadzam ją na krótki spacerek. To będziesz musiala się rozwiazac.:) Wedlug mojej oceny Pikus będzie miał superowy domek to już nie płakaj.No i powiedziałam Panstwu,ze Pikus musi spac w łóżku,bo taki ma przywilej w DT:))))) 2 2 Quote
Recommended Posts