Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I na gryzaki są najlepsze gryzaki różne duże suszone z masarni. ;) Smakołyk i do tego męczy. Z zabawek to właśnie tylko bawełniane rzeczy, ale ja zabawki daję tylko do zabawy ze mną: wtedy jest to piłeczka na sznurku itd.

Ale u Was ruch, malagos.

Posted

Pan Paweł zadzwonił: rano były kłopoty  z założeniem Pikusiowi szelek, chował się pod fotel, nawet gryzł, aż wreszcie córka wywołała go do przedpokoju chrupkami i spokojnie ubrała Pikusia. Trochę się bał nowego terenu przed domem, ale jak zobaczył pieska sąsiadów, ucieszył się i pospacerował. Ale na razie bez efektów :(

U nas tez na początku się zakorkował na 30 godzin :(

Posted

Wieczorem SMS - jest! dwa razy siuśku i kupal. Bardzo radosna wiadomość :)

Uprzedzałam pana Pawła, że tak się może zdarzyć, że trzeba często wychodzić, chwalić i być przygotowanym na ewentualną niespodziankę na podłodze. Było to dla nich oczywiste :)

I zdjęcie Pikusia na kanapie, cudnie!!

Posted
1 godzinę temu, malagos napisał:

Wieczorem SMS - jest! dwa razy siuśku i kupal. Bardzo radosna wiadomość :)

Uprzedzałam pana Pawła, że tak się może zdarzyć, że trzeba często wychodzić, chwalić i być przygotowanym na ewentualną niespodziankę na podłodze. Było to dla nich oczywiste :)

I zdjęcie Pikusia na kanapie, cudnie!!

Podobny obraz
Posted

Przypomniało mi się, jak już Pikuś był spakowany, że wcześniej zamroziłam taka niedużą mięsną kostkę biodrową, i że ją dam do nowego domu, na pierwszy dzień. Państwo już wyjeżdżali, Tomek otwierał bramę, a ja pędem wróciłam do domu, porwałam z zamrażarki ten gnatek, i dogoniłam samochód już prawie na ulicy. Dopiero spojrzałam, co mam w ręku - ślicznie podpisany kawałek wołowiny na zrazy :) 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
5 minut temu, malagos napisał:

porwałam z zamrażarki ten gnatek, i dogoniłam samochód już prawie na ulicy. Dopiero spojrzałam, co mam w ręku - ślicznie podpisany kawałek wołowiny na zrazy :) 

I co ? Dałaś?

Posted
10 godzin temu, Poker napisał:

I co ? Dałaś?

no nie było wyjścia :) Pewnie ludzie pomyśleli, że tak na co dzień karmię psiaki :)

• Upvote 2
Posted
12 godzin temu, malagos napisał:

no nie było wyjścia :) Pewnie ludzie pomyśleli, że tak na co dzień karmię psiaki :)

Hahaha, jeszcze pomyśleć można że zarabiasz na psach, powodzi się.

• Like 1
Posted

Pikuś ma się dobrze :)

A i Asik, ten nasz kojcowy tymczas bez swojego wątku, zachwyca pańciów, a nawet nornicę w ogrodzie złapał!

• Like 1
Posted
Dnia 19.03.2019 o 22:22, malagos napisał:

Przypomniało mi się, jak już Pikuś był spakowany, że wcześniej zamroziłam taka niedużą mięsną kostkę biodrową, i że ją dam do nowego domu, na pierwszy dzień. Państwo już wyjeżdżali, Tomek otwierał bramę, a ja pędem wróciłam do domu, porwałam z zamrażarki ten gnatek, i dogoniłam samochód już prawie na ulicy. Dopiero spojrzałam, co mam w ręku - ślicznie podpisany kawałek wołowiny na zrazy :) 

Na gnatku pomidorowke ugotujesz:-D

Posted
4 godziny temu, UlaFeta napisał:

Na gnatku pomidorowke ugotujesz:-D

Gatek się nie zmarnował, bo go rano rozmroziłam, i teraz Dianka ma robotę zajadaniem na trawniku :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 19.03.2019 o 22:28, Poker napisał:

I co ? Dałaś?

Dnia 20.03.2019 o 09:27, malagos napisał:

na nową drogę dla psiaka nie ma co żałować, ja też zawsze coś daję, ale.... taki gest ;) ;) na pewno dobrze wróży PIkusiowi :)

• Like 2
Posted

U Pikusia wszystko ok, pan mówi, ze pokochał pańcię i jej na krok nie odstępuje. A mówiłam, ze to pies dla kobietki :) (żeby nie powiedzieć, "pies na baby" he, he!)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, malagos napisał:

Mam filmik przesłany na Messengera, nie umiem udostępnić, ale widzę na nim, jaki Pikulinek jest szczęśliwy :) 

Wierzę na słowo i bardzo się cieszę.

• Like 1