Tyśka) Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 I na gryzaki są najlepsze gryzaki różne duże suszone z masarni. ;) Smakołyk i do tego męczy. Z zabawek to właśnie tylko bawełniane rzeczy, ale ja zabawki daję tylko do zabawy ze mną: wtedy jest to piłeczka na sznurku itd. Ale u Was ruch, malagos. Quote
Nadziejka Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Pikuniu sciskam tulinkam za Ciebie i Rodzinke Quote
Mazowszanka13 Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Cieszę się ze szczęścia Pikusia i czekam na wątek Bezi :) To jeszcze Mamulka i dwa szczyle zostały ? Quote
malagos Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 Tak, Mazowszanko, dwa maluchy, śliczne puchate kulki :) Quote
malagos Posted March 18, 2019 Author Posted March 18, 2019 Pan Paweł zadzwonił: rano były kłopoty z założeniem Pikusiowi szelek, chował się pod fotel, nawet gryzł, aż wreszcie córka wywołała go do przedpokoju chrupkami i spokojnie ubrała Pikusia. Trochę się bał nowego terenu przed domem, ale jak zobaczył pieska sąsiadów, ucieszył się i pospacerował. Ale na razie bez efektów :( U nas tez na początku się zakorkował na 30 godzin :( Quote
konfirm31 Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Pikuś zdecydowanie damski. Póki co. Mądra Córka :) .No i czekamy, żeby się odetkał. Quote
Poker Posted March 18, 2019 Posted March 18, 2019 Pikusiu, skoop się porządnie ku radości wszystkich. Oby pańcio nie zniechęcił się. 1 1 Quote
malagos Posted March 19, 2019 Author Posted March 19, 2019 Wieczorem SMS - jest! dwa razy siuśku i kupal. Bardzo radosna wiadomość :) Uprzedzałam pana Pawła, że tak się może zdarzyć, że trzeba często wychodzić, chwalić i być przygotowanym na ewentualną niespodziankę na podłodze. Było to dla nich oczywiste :) I zdjęcie Pikusia na kanapie, cudnie!! Quote
Nadziejka Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 1 godzinę temu, malagos napisał: Wieczorem SMS - jest! dwa razy siuśku i kupal. Bardzo radosna wiadomość :) Uprzedzałam pana Pawła, że tak się może zdarzyć, że trzeba często wychodzić, chwalić i być przygotowanym na ewentualną niespodziankę na podłodze. Było to dla nich oczywiste :) I zdjęcie Pikusia na kanapie, cudnie!! Quote
malagos Posted March 19, 2019 Author Posted March 19, 2019 Przypomniało mi się, jak już Pikuś był spakowany, że wcześniej zamroziłam taka niedużą mięsną kostkę biodrową, i że ją dam do nowego domu, na pierwszy dzień. Państwo już wyjeżdżali, Tomek otwierał bramę, a ja pędem wróciłam do domu, porwałam z zamrażarki ten gnatek, i dogoniłam samochód już prawie na ulicy. Dopiero spojrzałam, co mam w ręku - ślicznie podpisany kawałek wołowiny na zrazy :) 1 1 Quote
Poker Posted March 19, 2019 Posted March 19, 2019 5 minut temu, malagos napisał: porwałam z zamrażarki ten gnatek, i dogoniłam samochód już prawie na ulicy. Dopiero spojrzałam, co mam w ręku - ślicznie podpisany kawałek wołowiny na zrazy :) I co ? Dałaś? Quote
malagos Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 10 godzin temu, Poker napisał: I co ? Dałaś? no nie było wyjścia :) Pewnie ludzie pomyśleli, że tak na co dzień karmię psiaki :) 2 Quote
Nadziejka Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Spokojnej kolejnej nocy malenki w domku doemczku Quote
Tyśka) Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 12 godzin temu, malagos napisał: no nie było wyjścia :) Pewnie ludzie pomyśleli, że tak na co dzień karmię psiaki :) Hahaha, jeszcze pomyśleć można że zarabiasz na psach, powodzi się. 1 Quote
malagos Posted March 22, 2019 Author Posted March 22, 2019 Pikuś ma się dobrze :) A i Asik, ten nasz kojcowy tymczas bez swojego wątku, zachwyca pańciów, a nawet nornicę w ogrodzie złapał! 1 Quote
UlaFeta Posted March 22, 2019 Posted March 22, 2019 Dnia 19.03.2019 o 22:22, malagos napisał: Przypomniało mi się, jak już Pikuś był spakowany, że wcześniej zamroziłam taka niedużą mięsną kostkę biodrową, i że ją dam do nowego domu, na pierwszy dzień. Państwo już wyjeżdżali, Tomek otwierał bramę, a ja pędem wróciłam do domu, porwałam z zamrażarki ten gnatek, i dogoniłam samochód już prawie na ulicy. Dopiero spojrzałam, co mam w ręku - ślicznie podpisany kawałek wołowiny na zrazy :) Na gnatku pomidorowke ugotujesz:-D Quote
malagos Posted March 22, 2019 Author Posted March 22, 2019 4 godziny temu, UlaFeta napisał: Na gnatku pomidorowke ugotujesz:-D Gatek się nie zmarnował, bo go rano rozmroziłam, i teraz Dianka ma robotę zajadaniem na trawniku :) 1 Quote
mari23 Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Dnia 19.03.2019 o 22:28, Poker napisał: I co ? Dałaś? Dnia 20.03.2019 o 09:27, malagos napisał: no nie było wyjścia :) Pewnie ludzie pomyśleli, że tak na co dzień karmię psiaki :) na nową drogę dla psiaka nie ma co żałować, ja też zawsze coś daję, ale.... taki gest ;) ;) na pewno dobrze wróży PIkusiowi :) 2 Quote
malagos Posted March 28, 2019 Author Posted March 28, 2019 U Pikusia wszystko ok, pan mówi, ze pokochał pańcię i jej na krok nie odstępuje. A mówiłam, ze to pies dla kobietki :) (żeby nie powiedzieć, "pies na baby" he, he!) 1 Quote
malagos Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 Mam filmik przesłany na Messengera, nie umiem udostępnić, ale widzę na nim, jaki Pikulinek jest szczęśliwy :) Quote
Poker Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 1 godzinę temu, malagos napisał: Mam filmik przesłany na Messengera, nie umiem udostępnić, ale widzę na nim, jaki Pikulinek jest szczęśliwy :) Wierzę na słowo i bardzo się cieszę. 1 Quote
Recommended Posts