Alaskan malamutte Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Zapisuję się u ślicznych sunieczek, zarówno z imion jak i wyglądu!! Anulko, jak tylko będa potrzebne ogloszenia, to służę pomocą. 1 Quote
Anula Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 51 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Zapisuję się u ślicznych sunieczek, zarówno z imion jak i wyglądu!! Anulko, jak tylko będa potrzebne ogloszenia, to służę pomocą. Bardzo dziękuję.Taka pomoc na wagę złota jest dla nas. Quote
Anula Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 P.Piotr już rano wyjechał do Zamościa,tam przenocuje i raniutko jedzie do schronu po psiaczki.Zabrał także dwa zamojskie kontenerki. Jeżeli czas pozwoli to wstąpi do mnie na chwilkę z psiakami. P.Piotrze szerokiej,bezpiecznej drogi życzę. Quote
Bogusik Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Szerokiej i bezpiecznej drogi życzę na dzisiaj i jutro! :) Quote
Havanka Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Przyłączam sie do zyczeń szczęśliwej podróży i czekamy na dobre wieści ! Quote
kiyoshi Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Zaglądam do suniek z watku Aleksa, śliczne będzie miał koleżanki. Szerokiej drogi pieski i Szafirku ! W razie czego też bede mogła pomóc przy ogłoszeniach 1 Quote
Anula Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 29 minut temu, kiyoshi napisał: Zaglądam do suniek z watku Aleksa, śliczne będzie miał koleżanki. Szerokiej drogi pieski i Szafirku ! W razie czego też bede mogła pomóc przy ogłoszeniach Izuniu,bardzo dziękuję za pomoc.Jak tylko Sara i Maja będą nadawać się do adopcji to chętnie skorzystamy. 1 Quote
szafirka Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Szafirek dojechał do Zamościa szczęśliwie, chociaż jechał ponad 10 godzin przez złą pogodę. Trzymajcie kciuki, żeby pogoda jutro była łaskawsza dla kierowców. Czekam na dziewczyny z niecierpliwością. Spa udało mi się umówić już na poniedziałek, sunie szybko pozbędą się kołtunów. Quote
Poker Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Dzielny Szafirek. Oby jutro wszystko przebiegło pomyślnie. Quote
Bogusik Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 52 minuty temu, szafirka napisał: Szafirek dojechał do Zamościa szczęśliwie, chociaż jechał ponad 10 godzin przez złą pogodę. Trzymajcie kciuki, żeby pogoda jutro była łaskawsza dla kierowców. Czekam na dziewczyny z niecierpliwością. Spa udało mi się umówić już na poniedziałek, sunie szybko pozbędą się kołtunów. Trzymamy Haniu mocno! Dziękujemy za załatwienie terminu w spa :) Quote
b-b Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 14 godzin temu, Bogusik napisał: Bogduniu,znajdziesz chwilę czasu i zrobisz dziewczynkom banerek? Będziemy bardzo wdzięczne :) Bogusiu co napisać na banerku? Quote
Bogusik Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 28 minut temu, b-b napisał: Bogusiu co napisać na banerku? Jejku sama nie wiem Bogduniu...Może: Rezygnacja i smutek...Czy tylko to im pozostało? Albo może: Zrezygnowane i smutne-pomóżmy im znowu uwierzyć! Bogduniu coś w tym stylu bo nic mi innego do głowy nie przychodzi i może uda się zrobić z tego zdjęcia lub pierwszego w poście Quote
Tola Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Właśnie wyjechali, mam nadziejë, że wszystko będzie dobrze! Przed Piotrem i psiakami długa droga, zwłaszcza przed Sarą i Mają. SZEROKIEJ drogi! Quote
Bogusik Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 9 godzin temu, b-b napisał: Bogduniu,bardzo,bardzo dziękujemy za banerki! :) Quote
Bogusik Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Właśnie wyjechali, mam nadziejë, że wszystko będzie dobrze! Przed Piotrem i psiakami długa droga, zwłaszcza przed Sarą i Mają. SZEROKIEJ drogi! Dziękujemy Martuniu za info. i trzymam kciuki za szczęśliwe dotarcie Piotrka i psiaków! Quote
Tola Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 2 minuty temu, Bogusik napisał: Bogduniu,bardzo,bardzo dziękujemy za banerki! :) Bardzo ładne banerki! A czy ja mogę też prosić dla Gabi i bezimiennego szczeniaka? Quote
Tola Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 4 minuty temu, Bogusik napisał: Dziękujemy Martuniu za info. i trzymam kciuki za szczęśliwe dotarcie Piotrka i psiaków! Kciuki potrzebne jak najbardziej i mocno zacisnięte! Rozmawiałam przed chwilką z Hanią - karmę opłaci ZEA; poczekamy też na koszt weta, żeby tez pomóc w opłatach. Quote
Bogusik Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 minutę temu, Tola napisał: Kciuki potrzebne jak najbardziej i mocno zacisnięte! Rozmawiałam przed chwilką z Hanią - karmę opłaci ZEA; poczekamy też na koszt weta, żeby tez pomóc w opłatach. Martuniu bardzo dziękujemy Fundacji ZEA za tak ogromną pomoc! :)Czy wiadomo może ile sunie mają lat? Co do Banerka to zacytuj b-b bo to ona je robiła :) Na pewno postara się zrobić :) Quote
Tola Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 2 minuty temu, Bogusik napisał: Martuniu bardzo dziękujemy Fundacji ZEA za tak ogromną pomoc! :)Czy wiadomo może ile sunie mają lat? Co do Banerka to zacytuj b-b bo to ona je robiła :) Na pewno postara się zrobić :) Nie wiadomo, wszystko jest w książeczkach, rano nie było czasy sprawdzać - przed Piotrem długa droga, a ubieranie szeleczek troche trwało. Dzwonił szafirek - psiaki śpią:) Quote
Bogusik Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 4 minuty temu, Tola napisał: Dzwonił szafirek - psiaki śpią:) Dobrze,że spokojne i śpią.Piotrek może skoncentrować się na drodze a psiakom szybciej minie podróż :) Quote
szafirka Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Psiaki, które miały wysiąść w Katowicach, już wysiadły. Sara i Maja jadą cierpliwie dalej, są grzeczne i spokojne, pewnie czekają zdezorientowane, co im niesie ta wycieczka, jeszcze nie wiedzą, że lepsze życie, ale za kilka godzin się dowiedzą. 1 2 Quote
b-b Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 3 godziny temu, Tola napisał: Bardzo ładne banerki! A czy ja mogę też prosić dla Gabi i bezimiennego szczeniaka? Jasne. Tylko najszybciej jutro późnym wieczorem albo w poniedzialek bo wlasnie jestem w drodze do wnuków :) 3 godziny temu, Bogusik napisał: Bogduniu,bardzo,bardzo dziękujemy za banerki! :) Proszę bardzo :) Quote
Bogusik Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 19 minut temu, szafirka napisał: Psiaki, które miały wysiąść w Katowicach, już wysiadły. Sara i Maja jadą cierpliwie dalej, są grzeczne i spokojne, pewnie czekają zdezorientowane, co im niesie ta wycieczka, jeszcze nie wiedzą, że lepsze życie, ale za kilka godzin się dowiedzą. Super,że psiaczki już w dt :) Teraz aby Piotrek i sunie szczęśliwie dojechały do hoteliku! Quote
Anula Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 Psiaczki już dotarły do Hani.Przez chwilkę widziałam Maję i Sarę.To są sunie w typie pudla,sięgają przed kolano,są zaniedbane,szczególnie Maja.Za dużo nie mogłam ich wyoglądać bo się ściemniało.Są przyjazne,ciekawskie,polizały mnie po rękach.Szczekały na Mikusia bo Miki zaglądał do suń. Mają jedna jak i druga 7 lat,tak jest wpisane w książeczce.Rok 2011. Przekazałam szafirkowi pieniążki.Założyłam całość za transport 870,00zł. Quote
Recommended Posts