Bogusik Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 47 minut temu, b-b napisał: Fajnie,że Państwo "walczą" o nie:) Walczą Bogduniu i mam nadzieję,że nie odpuszczą...:) Quote
Bogusik Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Czy może być święty spokój na dłuższą chwilę? Może ! :) Odpowiedni zakup to zapewnił...:) 2 1 Quote
b-b Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 14 godzin temu, Bogusik napisał: Czy może być święty spokój na dłuższą chwilę? Może ! :) Odpowiedni zakup to zapewnił...:) No paszczak sam mi się śmiej :D Chociaż tutaj trochę radości psiaki mają :) Swoją drogą ciekawe na jak długo te kostki im wystarczą :D Quote
Anula Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Kostki są kupione jak dla np.dogów ale przynajmniej dziewczynki będą miały zajęcie raczej na dłużej,chociaż widzę,że Majeczka już rozpracowała początek kości.Bardzo dobrze,że obie są zainteresowane takimi kosteczkami.Jednym słowem super.Są cudne,papużki nierozłączki.Jak to dobrze,że trafiły do jednego domku.Tyle nieszczęścia jest na dogo ale jak wchodzę na wątek Mai i Saruni to przez chwilę wtapiam się w ich szczęście oglądając filmiki i jestem też szczęśliwa.Tak sobie myślę,że tak nie wiele pomocy,zaangażowania z naszej strony a uratowało się dwa życia. 2 Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Wow, cudni Państwo, cudne dziewczyny!! Też cieszę się, że poszłu w duecie... :) 1 Quote
b-b Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Wierzyłam w to ,że uda im się razem znaleźć dom :) Quote
Bogusik Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Wow, cudni Państwo, cudne dziewczyny!! Też cieszę się, że poszłu w duecie... :) Ja też bardzo,bardzo się cieszę! :) 2 godziny temu, b-b napisał: Wierzyłam w to ,że uda im się razem znaleźć dom :) Taki był zamiar i się udało :) Takie z nich nierozłączki...:) 1 Quote
Bogusik Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 I filmik z podpisem: Moja rozrabiara :) Quote
Anula Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Popatrzcie na Maję i Sarę jakie teraz są przepiękne.Sierść staje się normalną taka jaka powinna być u pudli już bez przebarwień brązowych. 2 Quote
Tola Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Ja też wciąż cieszę oczy i serce jak tu wchodzę:) Cudowne nasze królewny, wspaniale! 1 Quote
b-b Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 17 godzin temu, Anula napisał: Popatrzcie na Maję i Sarę jakie teraz są przepiękne.Sierść staje się normalną taka jaka powinna być u pudli już bez przebarwień brązowych. Tu widać ile poczucie bezpieczeństwa, pełna miska i miłość opiekunów potrafi zdziałać:) 3 Quote
Bogusik Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Sara i Maja wraz z rodziną pozdrawiają :) 1 Quote
Anula Posted March 24, 2019 Author Posted March 24, 2019 Ja też pozdrawiam nasze ślicznotki.Jakie one są cudne. Quote
Bogusik Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 21 minut temu, Anula napisał: Ja też pozdrawiam nasze ślicznotki.Jakie one są cudne. U dziewczyn wszystko dobrze i to najważniejsze :) Cudne są i ciągle robią furorę na osiedlu :) Jedyny problem, to że Majka nie cierpi czesania i nie można jej do tego przekonać... Pan Mirek przed chwilą podesłał jeszcze jedno zdjęcie pt....Tu Maja pokazuje język..... 1 Quote
Anula Posted March 24, 2019 Author Posted March 24, 2019 9 minut temu, Bogusik napisał: U dziewczyn wszystko dobrze i to najważniejsze :) Cudne są i ciągle robią furorę na osiedlu :) Jedyny problem, to że Majka nie cierpi czesania i nie można jej do tego przekonać... Pan Mirek przed chwilą podesłał jeszcze jedno zdjęcie pt....Tu Maja pokazuje język..... Trzeba próbować szczotką z końcówkami z kuleczkami a później przejść do pudlówki bez kuleczek.Jeżeli to nie pomoże to może grzebień ale o dużych odstępach zębów.Pudle mają bardzo gęstą sierść i kręconą i w tym jest problem.W zasadzie pudle się są strzyżone kilka razy w roku. Quote
Poker Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Cudne sunie. Mam wrażenie ,że Maja jest bardziej podobna do sznaucera niż do pudla. Quote
Bogusik Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 10 minut temu, Poker napisał: Cudne sunie. Mam wrażenie ,że Maja jest bardziej podobna do sznaucera niż do pudla. Namieszane na pewno było,ale przynajmniej teraz,już obu dziewczynkom,a raczej potomstwu,to nie grozi. Quote
b-b Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Razem na dobre i na złe. Nic lepszego chyba nie mogło je spotkać :) 1 Quote
Bogusik Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Państwo zaczęli systematycznie uczyć sunie spuszczania ze smyczy.Najpierw została spuszczona Sara,a Majka szła na smyczy.Po kilku takich spacerach było odwrotnie i Majka była spuszczona.Obie sunie spisały się na medal i pięknie pilnowały się Pańciostwa,a także reagowały na przywołanie.Teraz mogą sobie pohasać i wybiegać się razem :) 2 Quote
Anula Posted April 11, 2019 Author Posted April 11, 2019 O rany! Jakie one są cudne.Bogusiu serdecznie pozdrów Państwa ode mnie.Aż mi się łezka w oku zakręciła ale to z radości.Dla takich filmików nawet warto pomagać.Dodają tak wiele sił bo nieraz ręce opadają z niemocy. Quote
Recommended Posts