Jump to content
Dogomania

Zuzia już szczęśliwa w swoim domku . Dziękuję wszystkim którzy jej pomogli. Szceniaczek, ofiara bezdusznego, bezmózgowego potwora, wyrzucona na mróz prosi o grosik na życie w cieple, z pełnym brzuszkiem i na weta. Zafundujmy jej start w dobre, psie życie.

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Havanka napisał:

Elu, Boguniu, dziękuję za Zuzię ! Fajnie, ze jest już wątek, bo to początek zmian, jakie nadejdą w życiu suni. Oczywiście zapisuję !

Witaj Elunia    493120302_kwiatkile2ra.gif.19adc32cbb599a6ae5b54befba3c81b1.gif

Z|miany w jej życiu już się zaczęły w momencie, gdy spotkała na swej drodze Człowieka o wielkim sercu, który nie przeszedł obojętnie obok maleństwa błąkającego się na ulicy. Ciekawa jestem jak długo biedactwo było bezdomne.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Tianku napisał:

i ja przybywam do Zuzi :) 

Witam serdecznie  1406804291_dajekwiat.gif.04e16a3c15ff96a4231b58da1167687e.gif    i cieszę się, że do Zuzi przychodzi co raz więcej dobrych ludzi :)

Posted

Wszystkich fanów Zuzi i nie tylko, zapraszam na wątek, gdzie będziemy ubierać wirtualną choinkę ! Dochód będzie przeznaczony na transport Zuzi i piątki psiaczków z zamojskiego schronu, do Hoteliku Jaagi i Szafirki:

• Like 1
Posted
20 minut temu, Anula napisał:

I ja też przybywam do Zuzi-kruszynki.Nigdy nie zrozumiem i nie przyjmę tego,jak można takie maleństwo wypuścić z domu,porzucić na pewną śmierć,przecież jest zima.Nawet dorosłym psom ciężko jest przetrwać zimę w budzie a co dopiero takiemu maleństwu na przestrzeni.

Witam Anula   1520764535_kwiatkile2ra.gif.d3212502c0cf7bdbbca04757c126d964.gif    Bardzo się cieszę, że zaglądasz do suni  :) Nasze psiaczki część drogi pojadą razem. Nie wiem w którym miejscu się rozdzielą, bo to Martusia zajmuje się logistyką, ale jak na mój gust  :) to tak gdzieś połowę drogi będą jechały razem.

Posted
8 minut temu, Jo37 napisał:

Przywitam się u Zuzi.

Witam serdecznie  kwietki.jpg.1a56be84d0cc05f0c5914c89fef77a33.jpg  Bardzo nam miło, że zaglądasz do Zuzi i zapraszamy :)

Posted
4 minuty temu, b-b napisał:

Biorę się za rozsyłanie zaproszeń.

Niestety wczoraj po pracy padłam.

Cudna Zuleczka :)

part000001.thumb.jpeg.91cd8f89fc3fcd4ae2738dbbecccad81.jpeg.d06c04d48d389f59c5115eb558400a31.jpeg

Śliczna jest ta nasza Zuzia  846494655_serce9bijce.gif.05ccc02234c7342d63298355b402c8ca.gif     Pyzioreczek tak trochu do cocker spaniela podobny, ale uszy to  już nie :)  Spaniel, nie spaniel, ale śliczności.

Ja wczoraj w pracy nie byłam, a też padłam około 21-wszedj co rzadko mi się zdarza. Widocznie taki śpiący dzień był wczoraj :)

Zapraszaj Boguniu zapraszaj, bo kasiorki naszej suni potrzeba :)

Posted
9 godzin temu, Tola napisał:

Zuzia mi wybaczy, ale zajmę tylko chwilkę i zaproszę  na wątek   jej koleżanek teraz z lecznicy, a już wkrótce  z DT

Biegnę zobaczyć koleżanki Zuzi z DT :)

Posted
11 godzin temu, b-b napisał:

Biorę się za rozsyłanie zaproszeń.

Boguniu, jak Ci poszło z rozsyłaniem zaproszeń.

Ja niestety dzisiaj pod południa musiałam być poza domem i bez dostępu do kompa.

Posted

Rozmawiałam z Tolą i Zuzia to podobno bardzo żywiołowy, zdrowy szczeniaczek. Niestety będzie musiała byc oddzielona od drugiej szczeniorki, tej ze schroniska, bo tamta ma biegunkę.

Posted
1 minutę temu, Jaaga napisał:

Rozmawiałam z Tolą i Zuzia to podobno bardzo żywiołowy, zdrowy szczeniaczek. Niestety będzie musiała byc oddzielona od drugiej szczeniorki, tej ze schroniska, bo tamta ma biegunkę.

Mi przysłała MMS-em zdjęcia małej i napisała, że Zuzia jest zdrowa i ma energię za dwie Zuzie :)  To dobrze.

Biedna ta sunia ze schronu :( Podobno ma wyniszczoną sierść i jelita. Dlatego pewnie ta biegunka :(  Biedactwo :(

Posted

Kochana Zuzia. Nie przejmuje się zmianami, jakie zachodzą w jej życiu; jest wesoła i cieszy sie dobrymi chwilami. Bardzo szkoda mi tej sunieczki z biegunką ze schronu. Oby szybko wydobrzała.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Zuzia jeszcze w gabinecie u wetki, gdzie pobędzie do jutra rana.

Nasza urocza Zuzia  :)

part000001.thumb.jpg.0ac4e2c61d710743e02d101659f1fb28.jpg

Zuzia2.thumb.jpg.968a4475c103dadcd810700171bec4c0.jpg

Zuzia3.thumb.jpg.649354dbfad432cd12a596305c45b372.jpg

Śliczna sunia :)

Szkoda tylko tej ze schronu. Trzyma za nią mocno kciuki!

Posted

Malutka jest słodka, pełna energii, zdrowa.

Została zbadana, odrobaczona, przyjedzie  książeczką.

Z trudem zrobiłam zdjęcia, tak się wierciła;)

Posted

Przed chwilką psiaki wyjechały ze schroniska, szczeniaki TZ zabrał wcześniej z lecznicy. Dobrze, że wet Kuba zgodził się na wcześniejsze otwarcie lecznicy. 

Posted
9 godzin temu, b-b napisał:

Co napisać w banerku małej?

Boguniu, wczoraj czułam się fatalnie i bardzo wcześnie położyłam się do łóżka, dlatego nie odpowiedziałam na Twój post.

Co napisać? Hmmm może -Zuzia prosi o wsparcie- 

Teraz musimy jechać na działkę uzupełnić karmę dla kotów. Jak wrócę może coś lepszego wpadnie mi do głowy, a może ktoś podpowie :)

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Przed chwilką psiaki wyjechały ze schroniska, szczeniaki TZ zabrał wcześniej z lecznicy. Dobrze, że wet Kuba zgodził się na wcześniejsze otwarcie lecznicy. 

Super wiadomość :)

Psiaczki rozpoczęły start po nowe, dobre życie. Oby jak najprędzej dotarły wszystkie do mety - DS.