Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY, rozliczony. Zapraszam na bazarek z różnościami na pomoc dla rekonwalescentek Tiny po parwowirozie i Luny po usunięciu wielkiego guza. Do 27.01. godz. 20:00.

Recommended Posts

Posted

czyli płacę 8 zł + koszty przesyłki? to bardzo proszę doliczyć jeszcze dyszkę na serduszka. Ile muszę zapłacić za wszystko ( transport?)

pozdrawiam:)

Posted
14 godzin temu, elik napisał:

Mam złamanie stawu barkowego (chyba tak się to nazywa, nie wiem na pewno, bo nie mam jeszcze opisu rezonansu magnetycznego) i ból ogranicza ruchy, a w dodatku jutro prawdopodobnie wiele czasu będę musiała stracić na wymuszenie na służbie zdrowia naprawienie mojego barku.

Ty zadbaj o siebie, przesyłki mogą poczekać. Zdrowie najważniejsze

• Like 1
Posted
26 minut temu, Aska7 napisał:

Ty zadbaj o siebie, przesyłki mogą poczekać. Zdrowie najważniejsze

Niestety muszę Was przeprosić, ale odebrałam dzisiaj wynik z rezonansu magnetycznego i jestem przerażona. Czeka mnie operacja. Miałam nadzieję, że uda się jej uniknąć.

Żeby nie być gołosłowną załączam opis RM

RM-1.jpg.8bf6ff934ab811a9b08057d369bb54be.jpg

Przez chorą służbę zdrowia chodzę z tymi złamaniami od ubiegłej środy. Już we środę na wizycie u chirurga powinnam być skierowana do szpitala. Ale tam ważny jest nie pacjent i jego choroba, ale ile się uda z pacjenta wyciągnąć kasy.

Jadę do szpitala i możliwe, że już dzisiaj każą mi zostać, ale jeśli nie będzie miejsc, to pewnie wyznaczą mi termin zgłoszenia się.

W tej sytuacji bardzo Was proszę o wyrozumiałość. Nie z\dawałam sobie sprawy z tego, że mam w barku taka ruinę. Boli, bo stłuczone, myślałam, a tymczasem konieczna jest operacja. Jak tylko będę mogła, zrobię przy pomocy męża paczki i mąż będzie wysyłał.

Jeszcze raz przepraszam     gif niewinny.gif

Posted
Podobny obraz Ciociu
 najmocniej  tulinkam i zycze
 aby zdrowka zdrowionka
 niechaj sie Ciocia nie wysila nic a nic
 matko jedyno ....
 dobrze ze jest poloweczek w domku
 Ciocia nie spieszcie absolutnie z wysylkami nic a nic

• Like 1
Posted
9 godzin temu, elik napisał:

Niestety muszę Was przeprosić, ale odebrałam dzisiaj wynik z rezonansu magnetycznego i jestem przerażona. Czeka mnie operacja. Miałam nadzieję, że uda się jej uniknąć.

Żeby nie być gołosłowną załączam opis RM

RM-1.jpg.8bf6ff934ab811a9b08057d369bb54be.jpg

Przez chorą służbę zdrowia chodzę z tymi złamaniami od ubiegłej środy. Już we środę na wizycie u chirurga powinnam być skierowana do szpitala. Ale tam ważny jest nie pacjent i jego choroba, ale ile się uda z pacjenta wyciągnąć kasy.

Jadę do szpitala i możliwe, że już dzisiaj każą mi zostać, ale jeśli nie będzie miejsc, to pewnie wyznaczą mi termin zgłoszenia się.

W tej sytuacji bardzo Was proszę o wyrozumiałość. Nie z\dawałam sobie sprawy z tego, że mam w barku taka ruinę. Boli, bo stłuczone, myślałam, a tymczasem konieczna jest operacja. Jak tylko będę mogła, zrobię przy pomocy męża paczki i mąż będzie wysyłał.

Jeszcze raz przepraszam     gif niewinny.gif

Brak słów żeby przekazać jak bardzo współczuje.Nerwy,zawalone plany,ból,obawa...Trochę za dużo jak na jedną osobę.

• Like 1
Posted

Współczuję bólu i cierpienia. Oczywiście paczki schodzą na plan dalszy. Ale napiszę moje dane na priv i prośbę o rachunek gdzie wysłać pieniążki.....

• Like 1
Posted

Ja dopiero zajrzałam...

Ogólnie, to do mnie wysyłkę poproszę zwykłym listem. Oczywiście poczekam,  na spokojnie, jak już będziesz zdrowa, absolutnie się nie śpieszy, bez stresu.

Tylko jeśli ktoś jest uprawniony do podania danych do wpłaty, to poproszę, wpłacę od razu, za pamięci. 

• Like 1
Posted

Bardzo serdecznie dziękuję Wam za słowa współczucia i zrozumienia.  W poniedziałek wysiedziałam się 8 godzin na SORze i dowiedziałam się tyle, że złamanie jest skomplikowane (z przemieszczeniem i odpryskiem) i lekarz nie chce sam podejmować decyzji - operacja, czy leczenie zachowawcze. Kazał mi zostawić wszystkie wyniki (RTG, USG i RM) i  zgłosić się do niego do poradni ortopedycznej dopiero we czwartek!!!

Nasza służba zdrowia to porażka. Tak prywatna, jak i NFZ :(

Wczoraj nie wchodziłam na żadne watki, bo chciałam przed czwartkiem przygotować wszystkie paczuszki. Nie wiem jakie będą moje możliwości ruchowa od czwartku, ale pewnie bez względu na to jaką decyzję podejmą lekarze, lewa ręka będzie unieruchomiona.

Udało mi się przygotować do wysyłki wszystkie paczuszki z wyjątkiem paczki dla Kawon5. Po prostu nie znalazłam u siebie pudełka odpowiedniego do zapakowania fantów. Poproszę męża, żeby załatwił odpowiednią.

Posted
Dnia 28.01.2019 o 09:59, Kaas1 napisał:

czyli płacę 8 zł + koszty przesyłki? to bardzo proszę doliczyć jeszcze dyszkę na serduszka. Ile muszę zapłacić za wszystko ( transport?)

pozdrawiam:)

Pięknie dziękuję za serduszka     1110935718_buziaczki2.jpg.1cdc1a14daef83b6c782850dbc86fd42.jpg

Już mam zapakowane i zważone prawie wszystkie paczuszki. Jeszcze dzisiaj roześlę PW z pełnymi kwotami i numerek konta do wpłaty.

Posted
Dnia 28.01.2019 o 08:50, Gabi79 napisał:

Eluniu bardzo proszę o zwykłą nierejestrowaną przesyłkę.

Z góry dziękuję, pozdrawiam!!!

Bardzo dziękuję Gabi za info  :)  Przesyłka będzie nierejestrowana wedle życzenia :)

Posted
Dnia 28.01.2019 o 20:26, Negra & Anna napisał:

Jeśli można to proszę jeszcze 23 cw

Można, można  dziękuję  :)  1108633437_serce6.gif.3cb6b6b914683c47de7b788eab497f22.gif   Z przyjemnością dołożę.

Jak zwykle odbiór osobisty ?

Posted
18 godzin temu, b-b napisał:

Ja poproszę wysyłkę zwykłym listem i jeszcze raz dane do wpłaty.

Bardzo dziękuję Boguniu za info  :)  Przesyłka będzie wedle życzenia nierejestrowana :)

Posted
16 godzin temu, Koki-99 napisał:

Podałam adres na pw, ale w tej sytuacji zdrowie najważniejsze. Mogę zapłacić, a wysyłka niech poczeka. Tylko gdzie, na jakie konto? 

1 godzinę temu, Bębenek napisał:

Ja dopiero zajrzałam...

Ogólnie, to do mnie wysyłkę poproszę zwykłym listem. Oczywiście poczekam,  na spokojnie, jak już będziesz zdrowa, absolutnie się nie śpieszy, bez stresu.

Tylko jeśli ktoś jest uprawniony do podania danych do wpłaty, to poproszę, wpłacę od razu, za pamięci.

Serdecznie Wam  dziękuję za zrozumienie      :)

Paczuszki już zapakowane, czekam na adresu, żeby jak najwięcej paczek wysłać lub choćby zaadresować (to wyśle mąż) przed jutrzejszym dniem.

Kwoty i nr konta do wpłaty podam jeszcze dzisiaj.

Posted
26 minut temu, elik napisał:

Serdecznie Wam  dziękuję za zrozumienie      :)

Paczuszki już zapakowane, czekam na adresu, żeby jak najwięcej paczek wysłać lub choćby zaadresować (to wyśle mąż) przed jutrzejszym dniem.

Kwoty i nr konta do wpłaty podam jeszcze dzisiaj.

Elik - przecież to nie robota w takim stanie. Nie mogłaś odpuścić sobie tego pakowania na później? 

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Elik - przecież to nie robota w takim stanie. Nie mogłaś odpuścić sobie tego pakowania na później? 

Kochana Nesiowata serdecznie dziękuję za troskę  888855286_buziaczki2.jpg.a89f8cd2fbfdff1939706353c1170e33.jpg

Jestem pewna, że Ty zrobiłabyś tak samo :) Jesteśmy z tej samej epoki : ) Przynajmniej tak mi się wydaje. Jeśli nie, to przepraszam :)  645035051_gifniewinny.gif.e5fc4ea5b2a69552a698f04e67767be8.gif

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Kochana Nesiowata serdecznie dziękuję za troskę  888855286_buziaczki2.jpg.a89f8cd2fbfdff1939706353c1170e33.jpg

Jestem pewna, że Ty zrobiłabyś tak samo :) Jesteśmy z tej samej epoki : ) Przynajmniej tak mi się wydaje. Jeśli nie, to przepraszam :)  645035051_gifniewinny.gif.e5fc4ea5b2a69552a698f04e67767be8.gif

Pewnie tak. Zawsze łatwiej radzić komuś.

Posted
Tragicznie tragicznie wszedzie ..
 Ciociu najlepszego serdecznie caln czas zasylam
 nie przejmuj wysyleczka
 u mnie wszytko dobrze z podliczeniem
dzieuje serdecznie
 jak wplace to zaraz bede pisac
Podobny obraz
  • Like 1