Kaas1 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 czyli płacę 8 zł + koszty przesyłki? to bardzo proszę doliczyć jeszcze dyszkę na serduszka. Ile muszę zapłacić za wszystko ( transport?) pozdrawiam:) Quote
Kamila Proc Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 a gucio, zadne hopsi, juz po bazarku 2 Quote
Aska7 Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 14 godzin temu, elik napisał: Mam złamanie stawu barkowego (chyba tak się to nazywa, nie wiem na pewno, bo nie mam jeszcze opisu rezonansu magnetycznego) i ból ogranicza ruchy, a w dodatku jutro prawdopodobnie wiele czasu będę musiała stracić na wymuszenie na służbie zdrowia naprawienie mojego barku. Ty zadbaj o siebie, przesyłki mogą poczekać. Zdrowie najważniejsze 1 Quote
elik Posted January 28, 2019 Author Posted January 28, 2019 26 minut temu, Aska7 napisał: Ty zadbaj o siebie, przesyłki mogą poczekać. Zdrowie najważniejsze Niestety muszę Was przeprosić, ale odebrałam dzisiaj wynik z rezonansu magnetycznego i jestem przerażona. Czeka mnie operacja. Miałam nadzieję, że uda się jej uniknąć. Żeby nie być gołosłowną załączam opis RM Przez chorą służbę zdrowia chodzę z tymi złamaniami od ubiegłej środy. Już we środę na wizycie u chirurga powinnam być skierowana do szpitala. Ale tam ważny jest nie pacjent i jego choroba, ale ile się uda z pacjenta wyciągnąć kasy. Jadę do szpitala i możliwe, że już dzisiaj każą mi zostać, ale jeśli nie będzie miejsc, to pewnie wyznaczą mi termin zgłoszenia się. W tej sytuacji bardzo Was proszę o wyrozumiałość. Nie z\dawałam sobie sprawy z tego, że mam w barku taka ruinę. Boli, bo stłuczone, myślałam, a tymczasem konieczna jest operacja. Jak tylko będę mogła, zrobię przy pomocy męża paczki i mąż będzie wysyłał. Jeszcze raz przepraszam Quote
Nadziejka Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Ciociu najmocniej tulinkam i zycze aby zdrowka zdrowionka niechaj sie Ciocia nie wysila nic a nic matko jedyno .... dobrze ze jest poloweczek w domku Ciocia nie spieszcie absolutnie z wysylkami nic a nic 1 Quote
Negra & Anna Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 Jeśli można to proszę jeszcze 23 cw Quote
guccio Posted January 28, 2019 Posted January 28, 2019 9 godzin temu, elik napisał: Niestety muszę Was przeprosić, ale odebrałam dzisiaj wynik z rezonansu magnetycznego i jestem przerażona. Czeka mnie operacja. Miałam nadzieję, że uda się jej uniknąć. Żeby nie być gołosłowną załączam opis RM Przez chorą służbę zdrowia chodzę z tymi złamaniami od ubiegłej środy. Już we środę na wizycie u chirurga powinnam być skierowana do szpitala. Ale tam ważny jest nie pacjent i jego choroba, ale ile się uda z pacjenta wyciągnąć kasy. Jadę do szpitala i możliwe, że już dzisiaj każą mi zostać, ale jeśli nie będzie miejsc, to pewnie wyznaczą mi termin zgłoszenia się. W tej sytuacji bardzo Was proszę o wyrozumiałość. Nie z\dawałam sobie sprawy z tego, że mam w barku taka ruinę. Boli, bo stłuczone, myślałam, a tymczasem konieczna jest operacja. Jak tylko będę mogła, zrobię przy pomocy męża paczki i mąż będzie wysyłał. Jeszcze raz przepraszam Brak słów żeby przekazać jak bardzo współczuje.Nerwy,zawalone plany,ból,obawa...Trochę za dużo jak na jedną osobę. 1 Quote
Kaas1 Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Współczuję bólu i cierpienia. Oczywiście paczki schodzą na plan dalszy. Ale napiszę moje dane na priv i prośbę o rachunek gdzie wysłać pieniążki..... 1 Quote
b-b Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Ja poproszę wysyłkę zwykłym listem i jeszcze raz dane do wpłaty. Quote
Koki-99 Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Podałam adres na pw, ale w tej sytuacji zdrowie najważniejsze. Mogę zapłacić, a wysyłka niech poczeka. Tylko gdzie, na jakie konto? 1 Quote
Bębenek Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Ja dopiero zajrzałam... Ogólnie, to do mnie wysyłkę poproszę zwykłym listem. Oczywiście poczekam, na spokojnie, jak już będziesz zdrowa, absolutnie się nie śpieszy, bez stresu. Tylko jeśli ktoś jest uprawniony do podania danych do wpłaty, to poproszę, wpłacę od razu, za pamięci. 1 Quote
elik Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 Bardzo serdecznie dziękuję Wam za słowa współczucia i zrozumienia. W poniedziałek wysiedziałam się 8 godzin na SORze i dowiedziałam się tyle, że złamanie jest skomplikowane (z przemieszczeniem i odpryskiem) i lekarz nie chce sam podejmować decyzji - operacja, czy leczenie zachowawcze. Kazał mi zostawić wszystkie wyniki (RTG, USG i RM) i zgłosić się do niego do poradni ortopedycznej dopiero we czwartek!!! Nasza służba zdrowia to porażka. Tak prywatna, jak i NFZ :( Wczoraj nie wchodziłam na żadne watki, bo chciałam przed czwartkiem przygotować wszystkie paczuszki. Nie wiem jakie będą moje możliwości ruchowa od czwartku, ale pewnie bez względu na to jaką decyzję podejmą lekarze, lewa ręka będzie unieruchomiona. Udało mi się przygotować do wysyłki wszystkie paczuszki z wyjątkiem paczki dla Kawon5. Po prostu nie znalazłam u siebie pudełka odpowiedniego do zapakowania fantów. Poproszę męża, żeby załatwił odpowiednią. Quote
elik Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 Dnia 28.01.2019 o 09:59, Kaas1 napisał: czyli płacę 8 zł + koszty przesyłki? to bardzo proszę doliczyć jeszcze dyszkę na serduszka. Ile muszę zapłacić za wszystko ( transport?) pozdrawiam:) Pięknie dziękuję za serduszka Już mam zapakowane i zważone prawie wszystkie paczuszki. Jeszcze dzisiaj roześlę PW z pełnymi kwotami i numerek konta do wpłaty. Quote
elik Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 Dnia 28.01.2019 o 08:50, Gabi79 napisał: Eluniu bardzo proszę o zwykłą nierejestrowaną przesyłkę. Z góry dziękuję, pozdrawiam!!! Bardzo dziękuję Gabi za info :) Przesyłka będzie nierejestrowana wedle życzenia :) Quote
elik Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 Dnia 28.01.2019 o 20:26, Negra & Anna napisał: Jeśli można to proszę jeszcze 23 cw Można, można dziękuję :) Z przyjemnością dołożę. Jak zwykle odbiór osobisty ? Quote
elik Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 18 godzin temu, b-b napisał: Ja poproszę wysyłkę zwykłym listem i jeszcze raz dane do wpłaty. Bardzo dziękuję Boguniu za info :) Przesyłka będzie wedle życzenia nierejestrowana :) Quote
elik Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 16 godzin temu, Koki-99 napisał: Podałam adres na pw, ale w tej sytuacji zdrowie najważniejsze. Mogę zapłacić, a wysyłka niech poczeka. Tylko gdzie, na jakie konto? 1 godzinę temu, Bębenek napisał: Ja dopiero zajrzałam... Ogólnie, to do mnie wysyłkę poproszę zwykłym listem. Oczywiście poczekam, na spokojnie, jak już będziesz zdrowa, absolutnie się nie śpieszy, bez stresu. Tylko jeśli ktoś jest uprawniony do podania danych do wpłaty, to poproszę, wpłacę od razu, za pamięci. Serdecznie Wam dziękuję za zrozumienie :) Paczuszki już zapakowane, czekam na adresu, żeby jak najwięcej paczek wysłać lub choćby zaadresować (to wyśle mąż) przed jutrzejszym dniem. Kwoty i nr konta do wpłaty podam jeszcze dzisiaj. Quote
Nesiowata Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 26 minut temu, elik napisał: Serdecznie Wam dziękuję za zrozumienie :) Paczuszki już zapakowane, czekam na adresu, żeby jak najwięcej paczek wysłać lub choćby zaadresować (to wyśle mąż) przed jutrzejszym dniem. Kwoty i nr konta do wpłaty podam jeszcze dzisiaj. Elik - przecież to nie robota w takim stanie. Nie mogłaś odpuścić sobie tego pakowania na później? Quote
elik Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Elik - przecież to nie robota w takim stanie. Nie mogłaś odpuścić sobie tego pakowania na później? Kochana Nesiowata serdecznie dziękuję za troskę Jestem pewna, że Ty zrobiłabyś tak samo :) Jesteśmy z tej samej epoki : ) Przynajmniej tak mi się wydaje. Jeśli nie, to przepraszam :) Quote
Nesiowata Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 1 godzinę temu, elik napisał: Kochana Nesiowata serdecznie dziękuję za troskę Jestem pewna, że Ty zrobiłabyś tak samo :) Jesteśmy z tej samej epoki : ) Przynajmniej tak mi się wydaje. Jeśli nie, to przepraszam :) Pewnie tak. Zawsze łatwiej radzić komuś. Quote
Nadziejka Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Tragicznie tragicznie wszedzie .. Ciociu najlepszego serdecznie caln czas zasylam nie przejmuj wysyleczka u mnie wszytko dobrze z podliczeniem dzieuje serdecznie jak wplace to zaraz bede pisac 1 Quote
Recommended Posts