Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY, rozliczony. Zapraszam na bazarek z różnościami na pomoc dla rekonwalescentek Tiny po parwowirozie i Luny po usunięciu wielkiego guza. Do 27.01. godz. 20:00.

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Aska7 napisał:

Moja Babcia mówiła, że sadełko musi się zawiązać : )

3 godziny temu, Kamila Proc napisał:

moja tez

Kochanego ciałka nigdy za wiele :)

Posted
6 godzin temu, Kamila Proc napisał:

oby sie w brzuszku ulozylo

Dobrze się ułożyło, chociaż zjadłem ciut za dużo:)

5 godzin temu, Aska7 napisał:

Moja Babcia mówiła, że sadełko musi się zawiązać : )

Po dzisiejszym obiedzie chyba się zawiązało.

Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

Czas rozpocząć ostatni dzień bazarku. 

Dzień już sam się rozpoczął :)  My zacznijmy bazarkowanie :)

• Like 1
Posted

W związku z tym, iż jest 27 stycznia 2019 roku, godz. 21:25 uroczyście ogłaszam, że od godziny i 25 minut  licytowanie tudzież kupowanie na tym bazarku jest już zakończone.

Niech żałuje ten, kto nie zdążył się załapać, ale na pocieszenie powiem, że fanty, które nie znalazły nabywców wystawię ponownie na najbliższym bazarku po w miarę niższych cenach lub nie, ale na pewno będzie dużo nowych ślicznych i wielce użytecznych fantów. Już dzisiaj zapraszam.

A tym, którzy znaleźli czas i ochotę aby uczestniczyć w tym bazarku, bardzo serdecznie dziękuję za dobrą zabawę i przede wszystkim za wielką pomoc dla dwóch suczek bardzo potrzebujących finansowego wsparcia.

1210161222_gifDzikuj))).gif.4d06d0334033da45c1c4b8965c1a534a.gif

• Like 1
Posted

Postaram się jeszcze dzisiaj przygotować zestawienie nabytych fantów i od jutra zacząć pakowanie i wysyłkę. Z góry proszę jednak o wyrozumiałość i wybaczenie, że tym razem nie będzie to tak szybko jak zwykle. Mam złamanie stawu barkowego (chyba tak się to nazywa, nie wiem na pewno, bo nie mam jeszcze opisu rezonansu magnetycznego) i ból ogranicza ruchy, a w dodatku jutro prawdopodobnie wiele czasu będę musiała stracić na wymuszenie na służbie zdrowia naprawienie mojego barku.

Jeśli ktoś chciałby jeszcze coś, to proszę się pospieszyć. Regulamin bazarków przewiduje możliwość nabycia jednego fantu po zakończeniu bazarku. Przynajmniej tak było

Posted

Proszę sprawdzić czy wszystko się zgadza, czy wszystkie fanty są prawidłowo przypisane .

Zestawienie

Nr zakup.   .       Nabywca..    . .Należn....  .Opłata..    Razem         Wpłata... ..  .Nad-.    .Dla.       Potw.
fantów..........      ...      . .            za fanty..   ..poczt................      data .   kwota..  płata     psów..   dbioru
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
1, 33                      sue                    16,00
4, 5, 6, 14,  45,      Aska7                95,00
48, 50 (20szt.) 
7,15                    Kawon5             34,00
8, 24, 69              guccio                35,00
9                             haniabor            15,00
11                           Gabi79               12,00
13, 35, 83            majowa              25,00
22, 44             Negra & Anna          18,00
36A, 38, 73, 74      Ewa Marta         74,00        12,60        86,60     15.01.   90,00     3,40      77,40     jest
36 B, 78              Nadziejka           12,00  
41                         monikapf              8,00
49 (5 szt.),  60       Besia11              18,00
50 (15 szt.), 51
55                       Kaas1                    8,00
64                       Bębenek                8,00
75                       b-b                          5,00
84, 85                 Koki-99               26,00

Serduszka 

...   . .. . . .                          .Deklaracja... .                           . .                                                 .  Wpłata            .

.Data . ...    Kwota

Havanka                     15,00 zł   po 5,00 zł dla każdego pieska                            21.01.           15,00       

Nesiowata                 15,00 zł   po 5,00 zł dla każdego pieska    

bakusiowa                   9,00 zł   5,00 zł suni z guzem, po 2,00 zł reszta

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

O wysłanie fantów przesyłką nierejestrowaną proszą: