Kisiaraf Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Jeszcze nie dzwoniłam do Petera jutro napewno to zrobie. A Oskarka jak nie było tak niema. Zastanawiamy się czy przypadkiem nie popędził do starego właściciela, jutro będe w schronisku może dostaniemy numer do byłego właściciela. Quote
Daria_13 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dorobiłam dzisiaj ogłoszeń naszej MIx jamniczka;) a koleżanka później zrobi pakiecik ogłoszeń dla naszej niebieskoocznej ślicznoty. Oby telefony się rozdzwoniły Quote
kmonika Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 rozmawialam dzis z panem, ktory zastanawia sie nad adopcja jamnika z dt od amaleny, lub naszej schroniskowej suczki.Zobaczymy, moze sie uda.. Quote
Daria_13 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Trzymam kciuki, powiadomiłaś pana o sterylce i wizytach? Quote
Kisiaraf Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Jeżeli potrzeba by było podjechać zobaczyć jamnika na dt lub jakieś nowe fotki to ja chętnie pomoge. Cudnie by było gdyby cudak znalazł domek :) Quote
ancymonka2000 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Wiem, że to nie miejsce na ten temat, ale może zaglądniecie i wypowiecie się? może przyłaczycie się, pomożecie, albo chociaz skomentujecie pomysł - zapraszamy: :cool1: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f526/grupa-interwencyjna-katowice-134991/#post12206254"][COLOR=#000000]Grupa Interwencyjna -Katowice[/COLOR][/URL] Quote
Daria_13 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Niebieskooka sunia ma zrobione kilka ogłoszeń. Czekam na jakiś odzew. Jamniczka też ma sporo ogłoszeń. Kto może zrobić psiakom choć po 2-3 ogłoszenia? Quote
Daria_13 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Mam fajny domek z Bytomia zainteresowany adopcją jamniczki kto z was może sprawdzić czy sunia nadal jest w schronisku? to pilne, bo pani bardzo zależy!!!;) Quote
Kisiaraf Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Daria przed sekundą dzwoniłam do schroniska suczka jamniczka jest jeszcze. Mam nadzieje, że wypali ten domek w Bytomiu. Quote
Daria_13 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Super ksiaraf, dziękuje, oby wypalił domek Quote
MartynaP Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 schron na Baczynskiego?? przydalby sie w pierwszym poscie adres i tel do schronu niema szczeniorow zadnych?? Quote
katik Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Daria, dzięki za info na pw. w miarę mozliwości postaram się pomóc. Quote
Daria_13 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 MartynaP w schronie są szczeniaki jest ich kilka jedne większe, drugie malutkie, ogromny wybór... a czy chcesz psiaka na DT? Quote
MartynaP Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Daria_13']MartynaP w schronie są szczeniaki jest ich kilka jedne większe, drugie malutkie, ogromny wybór... a czy chcesz psiaka na DT?[/quote] macie mozliwosc zrobienia zdjec??? Quote
Daria_13 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 mnie niestety teraz nie będzie w schronisku, ale może za 2 tyg. Napisz do kmoniki z prośbą o zrobienie fotek szczeniakom albo do lucy* Quote
Daria_13 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [color=red]kochani potrzebujemy pilnie dt dla niebieskookiej suni, ktÓra Źle znosi warunki schroniskowe, caŁy czas wyje, szczeka i prosi o zabranie jej do domu!!! [/color] Quote
Daria_13 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Podnosimy psiaki i z całego serca prosimy o Allegro, które zwiększy szanse adopcyjne psiaków :)... jamniczce założyłam osobny wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mix-jamniczka-pilnie-szuka-domu-slask-136807/#post12219125[/url] Quote
Kisiaraf Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Pisałam wczoraj na wątku niewiem czemu niema mojego postu. Zrobiłam kilka ogłoszeń niebieskookiej: [URL="http://www.eoferty.pl/"][FONT=Times New Roman][SIZE=3]WWW.eoferty.pl[/SIZE][/FONT][/URL] [URL="http://www.4lapy.pl/"][FONT=Times New Roman][SIZE=3]WWW.4lapy.pl[/SIZE][/FONT][/URL] [URL="http://www.kupiepsa.pl/"][FONT=Times New Roman][SIZE=3]WWW.kupiepsa.pl[/SIZE][/FONT][/URL] [URL="http://www.adopcje.org/"][FONT=Times New Roman][SIZE=3]WWW.adopcje.org[/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Times New Roman][URL="http://www.mojpupil.pl"]WWW.mojpupil.pl[/URL][/FONT] Daria dodaj na pierwszej stronie gdzie niebieskooka ma ogloszenia. Co do DT to nie mam już pomysłu. Pozdrawiam Quote
Kisiaraf Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dziewczyny dziś dostałam maila od Pani Korneli (szef biura ogłoszeń gazety OFERTA) zaproponowała mi co tydzień 50 :multi:ogłoszeń drobnych o psiakach sama osobiście będzie to nadzorowała. Ogłoszenie jednak ma być napisane według ustalonego wzoru: "[FONT=Arial]PIESEK, mały, starszy, o imieniu Rejmo, pogodny, przyjaźnie nastawiony do ludzi, proszę o opis pieska z wyglądu..., czeka na kochających ludzi, którzy dadzą mu dom, miłość i zapewnią szcześliwą starość. T.xxx-xxx-xxx"[/FONT] [FONT=Arial]Coś w tym stylu. Niestety niema możliwości dodawania zdjęć ale myśle, że jak będzie koło 50 ogłoszeń to zainteresowani skontaktują się z odpowiednią osobą.[/FONT] [FONT=Arial]Prosiła bym o zebranie 10 ogłoszeń(w kilku schroniskach prosze o to samo) i przesłanie ich na mój mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ja będe przesyłała to Pani Kornelii. Na ogłoszenia czekam do niedzieli każdego tygodnia. Mam nadzieje, że uda nam się pomóc wielu psiakom.[/FONT] Quote
Daria_13 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Przesłałam do pani na razie 3 psiaki, po południu doślę więcej;) Quote
terenia1 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='Kisiaraf']Dziewczyny dziś dostałam maila od Pani Korneli (szef biura ogłoszeń gazety OFERTA) zaproponowała mi co tydzień 50 :multi:ogłoszeń drobnych o psiakach sama osobiście będzie to nadzorowała. Ogłoszenie jednak ma być napisane według ustalonego wzoru: "[FONT=Arial]PIESEK, mały, starszy, o imieniu Rejmo, pogodny, przyjaźnie nastawiony do ludzi, proszę o opis pieska z wyglądu..., czeka na kochających ludzi, którzy dadzą mu dom, miłość i zapewnią szcześliwą starość. T.xxx-xxx-xxx"[/FONT] [FONT=Arial]Coś w tym stylu. Niestety niema możliwości dodawania zdjęć ale myśle, że jak będzie koło 50 ogłoszeń to zainteresowani skontaktują się z odpowiednią osobą.[/FONT] [FONT=Arial]Prosiła bym o zebranie 10 ogłoszeń(w kilku schroniskach prosze o to samo) i przesłanie ich na mój mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ja będe przesyłała to Pani Kornelii. Na ogłoszenia czekam do niedzieli każdego tygodnia. Mam nadzieje, że uda nam się pomóc wielu psiakom.[/FONT][/quote] Dziewczyny mam taką prośbę co prawda ja z dziewczynami z Sosnowca, zajmujemy się kociakami w naszym sosnowieckim schronie (jest nas kilka osób w Sosnowcu) działamy raczej na miau, ale przy okazji bytności w schronisku też nam się parę razy zdarzyło klika psiaków wyciągnąć ze schronu, ale generalnie zajmujemy się kociakami bo wszystkiego naraz nie da rady się robić, mam prośbę w sprawie tych ogłoszeń czy ewentualnie byłaby taka możliwość odnosnie naszych sosnowieckich kociaków:oops: Jesteśmy też często w schronisku, więc gdyby była konieczność zrobienia zdjęć pieskom ewentualnie jakiegoś transportu to służę pomocą. Może przy okazji kocich adopcji można czasami pomóc z psimi adopcjami. No sama nie wiem co Wy na to Quote
Daria_13 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 terenia1 dobry pomysł, jak będziecie w schronie to poróbcie psiakom fotki ;) a co do ogłoszeń o to należy już zapytać ksiaraf my możemy odstąpić kilka miejsc do ogłoszeń Quote
Daria_13 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 6 psiaków wysłałam do gazety, zobaczymy czy będzie jakiś odzew, oby... a co do kociaków zostały 4 miejsca w gazecie, zapytałam się ksiaraf o kociaki, zobaczymy czy się zgodzi jeśli tak to macie udostępnione 4 miejsca dla kotów;) Quote
terenia1 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='Daria_13']terenia1 dobry pomysł, jak będziecie w schronie to poróbcie psiakom fotki ;) a co do ogłoszeń o to należy już zapytać ksiaraf my możemy odstąpić kilka miejsc do ogłoszeń[/quote] Może w przyszłym tygodniu uda nam się podjechać do schronu, musimy z naszej prywatnej kociarni wyadoptować trochę kociaków, żeby podjechać do schroniska po kociaki. Czy macie jakiś plan którym pieskom trzeba robić zdjęcia - bo oprócz zdjęcia trzeba tez mieć jakieś konkretne informacje - tzn numerek, box, płeć. I ewntualnie komu podesłać te zdjęcia Quote
Recommended Posts