b-b Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Jak będzie potrzebna pomoc przy ogłoszeniach to daj znać:) Z tym ,że nie umiem układać tekstów ogłoszeń:/ Quote
Gabi79 Posted November 30, 2018 Author Posted November 30, 2018 18 minut temu, b-b napisał: Jak będzie potrzebna pomoc przy ogłoszeniach to daj znać:) Z tym ,że nie umiem układać tekstów ogłoszeń:/ Bardzo dziękuję Bogduniu, chętnie skorzystam. Przed chwilą skleciłam tekst i zrobię takie próbne olx, zobaczymy, czy będzie jakiś odzew. A może ktoś się zakocha i poczeka Quote
b-b Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Bardzo dziękuję Bogduniu, chętnie skorzystam. Przed chwilą skleciłam tekst i zrobię takie próbne olx, zobaczymy, czy będzie jakiś odzew. A może ktoś się zakocha i poczeka Jeśli będzie to miłość prawdziwa to na pewno poczeka :) 1 Quote
ewu Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 Biedna:( co ona przeżyła:( Dobrze ,że to całe zło już za nią. Quote
Radek Posted November 30, 2018 Posted November 30, 2018 2 godziny temu, ewu napisał: Dobrze ,że to całe zło już za nią. Teraz będzie już tylko lepiej. Quote
agat21 Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Cieszą dobre wieści o Perełce :) Poznaje dobre normalne życie, jakie powinien wieść każdy zwierz :) W poniedziałek kasa poleci dla malizny :) Quote
Gabi79 Posted December 2, 2018 Author Posted December 2, 2018 13 godzin temu, agat21 napisał: Cieszą dobre wieści o Perełce :) Poznaje dobre normalne życie, jakie powinien wieść każdy zwierz :) W poniedziałek kasa poleci dla malizny :) Bardzo dziękuję Agatko!!! Problem z utrzymaniem czystość może wskazywać na to, że Perełka była dotychczas psem podwórkowym Quote
b-b Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 11 godzin temu, Gabi79 napisał: Bardzo dziękuję Agatko!!! Problem z utrzymaniem czystość może wskazywać na to, że Perełka była dotychczas psem podwórkowym Załapie maleńka zasady ;) tyko musi dostać trochę czasu:) Quote
Gabi79 Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 Na koncie Perełki następujące wpłaty elik 50,- (listopad, grudzień) Bogusik 30,- (jednorazowa) MikAga z Mikusią 30,- (jednorazowa). Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Rozmawiałam z Kasią, Perełka jest bardzo grzeczna, w domu niczego nie niszczy, troszkę boi się psów. Jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem Quote
jaguska Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Poleciała obiecana jednorazowa dla Perełki. 1 Quote
Gabi79 Posted December 3, 2018 Author Posted December 3, 2018 4 godziny temu, jaguska napisał: Poleciała obiecana jednorazowa dla Perełki. Pewnie jutro pieniążki będą na koncie, z całego serca dziękuję, a tymczasem zapraszam na bazarek Quote
Alaskan malamutte Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Pani Irenka z Katowic zadeklarowała stałą wpłatę dla Perełki w wysokości 20zł, od grudnia. Quote
Gabi79 Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Pani Irenka z Katowic zadeklarowała stałą wpłatę dla Perełki w wysokości 20zł, od grudnia. Asiu podziękuj z całego serca Pani Irence!!! Quote
Gabi79 Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 19 godzin temu, jaguska napisał: Poleciała obiecana jednorazowa dla Perełki. Pieniążki w kwocie 50,- już doleciały na konto Perełki, bardzo bardzo serdecznie dziękuję, to ogromna pomoc!!! Quote
Gabi79 Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 7 minut temu, Selenga napisał: Na szybko bazarek dla dziewczynki: Ojej, ale niespodzianka!!! Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted December 4, 2018 Author Posted December 4, 2018 Wpłynęło 15,- od Tianku, bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Gabi79 Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 10 godzin temu, ania75 napisał: Ode mnie 15 zł stałej Witaj Aniu!!! Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Perełki!!! 1 Quote
Gabi79 Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 Na koncie Perełki wpłata od Onaa w kwocie 30,- Renatko z całego serca dziękuję. Teraz już mam 100% pewności, że Perełka była psem podwórkowym. Załatwia się w domu i nie potrafi chodzić na smyczy. Cała nadzieja w Kasi. Tak, czy owak nie będzie to szybka adopcja, bo zanim mała załapie, co wolno, czego nie i, że smycz jest ok. minie trochę czasu Quote
Ewa Marta Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Poleciala moja stała dla Perełki. Mam nadzieję, że maleńka szybko nauczy sie czystości w domu:) Quote
Gabi79 Posted December 5, 2018 Author Posted December 5, 2018 2 minuty temu, Ewa Marta napisał: Poleciala moja stała dla Perełki. Mam nadzieję, że maleńka szybko nauczy sie czystości w domu:) Pięknie dziękuję!!! Ja też mam taką nadzieję. Nie wiem, co jest trudniejsze nauczenie psiaka, że trzeba załatwiać się na dworze, czy nauka chodzenia na smyczy? Quote
Radek Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 7 godzin temu, Gabi79 napisał: Nie wiem, co jest trudniejsze nauczenie psiaka, że trzeba załatwiać się na dworze, czy nauka chodzenia na smyczy? Chyba łatwiej nauczyć zachowania czystości. Quote
Recommended Posts