Tyśka) Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Ależ wieści, wyśmienicie :) Trzymam kciuki za aklimatyzację pięknej! Quote
Ewa Marta Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Będzie dobrze. Państwo sa naprawde odpowiedzialni i super fajni. Quote
b-b Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Strasznie się cieszę i trzymam kciuki! :) Quote
Gabi79 Posted February 24, 2019 Author Posted February 24, 2019 Dzwoniłam przed południem do Pana Tomasza. Perełka dzielnie zniosła 5godzinną podróż, ani przez chwilę nie spała, cały czas czuwała. Po przyjeździe zjadła posiłek, zwiedziła dom. W nocy grzecznie spała. Na razie jest spokojna i smutna, ale to się lada dzień zmieni. Pan Tomasz jeszcze raz bardzo dziękował za Perełkę. Zadzwonię za kilka dni, mam nadzieję, że Perełka się szybciutko zadomowi i smutek minie. 2 2 Quote
Bogusik Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Bardzo się cieszę,że pierwsze wiadomości są dobre i trzymam mocno aby kolejne też takie były! :) 1 Quote
Poker Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Super domek , jeżeli jechał tyle kilometrów po sunieczkę. Brawo. Teraz Perełka będzie błyszczeć w Ds. 1 Quote
elik Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Bardzo się cieszę, że Perełka ma tak wspaniałych, kochających ją ludzi. Na razie jest smutna, bo tęskni za Kasią i nie jest pewna co ją czeka, ale szybko przekona się, że jest bezpieczna i pokocha państwo całą mocą swego psiego serduszka. Będzie pięknie :) 1 Quote
b-b Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Będzie dobrze kiedy mała przekona się ,że tam gdzie trafiła jest fajnie i nic jej nie grozi. Powodzenia maleńka :) 1 Quote
Ewa Marta Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 12 godzin temu, b-b napisał: Będzie dobrze kiedy mała przekona się ,że tam gdzie trafiła jest fajnie i nic jej nie grozi. Powodzenia maleńka :) W tym domu jest dobra energia. Bije od rodzinki i z całego domu... Jak tam podjechałam, to pomyślałam, że w takim domu mogłabym zamieszkać:) 1 Quote
Gabi79 Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 Dzwoniłam dzisiaj do Pana Tomasza, ale nie odebrał, mam nadzieję, że wszystko ok i po prostu nie mógł rozmzwiać. Dzisiaj rano, jakby to ujął mój były szef "rozum mi odjęlo" i pod wpływem jednej foty podjęłam decyzję o wyciągnięciu ze schroniska Saruni. Zapraszam serdecznie na wątek, będę ogromnie wdzięczna za wszelką pomoc Mała Sarunia tak bardzo chce opuścić schronisko, próbuje przegryźć kraty. Bardzo prosi o wsparcie na utrzymanie i weta Quote
Onaa Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Wszystkiego dobrego i dużo miłości w swoim nowym domku Perełko :). 1 Quote
Gabi79 Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Wieści z DS Perełki: Maleńka się aklimatyzuje, jest otwarta i komunikatywna, bardzo pogodna. Chętnie chodzi na spacerki, troszkę boi się obcych psów. Wszyscy domownicy bardzo ją kochają. Gdyby ktoś z deklarowiczów zechciał wesprzeć Sarunię będę ogromnie wdzięczna 22 godziny temu, Gabi79 napisał: Zapraszam serdecznie na wątek, będę ogromnie wdzięczna za wszelką pomoc Mała Sarunia tak bardzo chce opuścić schronisko, próbuje przegryźć kraty. Bardzo prosi o wsparcie na utrzymanie i weta 1 Quote
b-b Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 19 godzin temu, Gabi79 napisał: Wieści z DS Perełki: Maleńka się aklimatyzuje, jest otwarta i komunikatywna, bardzo pogodna. Chętnie chodzi na spacerki, troszkę boi się obcych psów. Wszyscy domownicy bardzo ją kochają. Gdyby ktoś z deklarowiczów zechciał wesprzeć Sarunię będę ogromnie wdzięczna Jak zawsze jedna psinka jest już bezpieczna a kolejna liczy na pomoc człowieka. Quote
Gabi79 Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 Dzisiaj zadzwonił do mnie Pan Tomasz, serce podeszło mi do gardła, jak się okazało, całkiem niepotrzebnie. Perełka ma się świetnie, jest cudowna i zauroczyła na maksa wszystkich domowników. Jest radosna, już się całkowicie zadomowiła. Mam obiecane zdjęcia, ale trudno jej zrobić bo Perełka jest w ciągłym ruchu. Podobno skacze, jak zajączek 5 Quote
b-b Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 1 godzinę temu, Gabi79 napisał: Dzisiaj zadzwonił do mnie Pan Tomasz, serce podeszło mi do gardła, jak się okazało, całkiem niepotrzebnie. Perełka ma się świetnie, jest cudowna i zauroczyła na maksa wszystkich domowników. Jest radosna, już się całkowicie zadomowiła. Mam obiecane zdjęcia, ale trudno jej zrobić bo Perełka jest w ciągłym ruchu. Podobno skacze, jak zajączek I oby tak już zostało :) Quote
Gabi79 Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 Na konto Perełki wpłynęło 31,40 z bazarku Ty decydujesz za ile kupujesz. Mega wyprzedaż XIV edycja . Cena minimalna 1 zł.do 31.01.2019 godz.20.00 Quote
Gabi79 Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 Dnia 28.11.2018 o 10:59, ewu napisał: Elik wpłaciła na moje konto 20 zł na sterylkę. Jak schron i ZEA pokryją te 200 zł to będzie 20 zł nadwyżki na inne potrzeby Perełki. elik dziękuję:) Basiu, przekaż proszę te 20,- od elik na jakiegoś pieska z M. który ma wątek na Dogo, może dołóż do pui dla Maleństw i napisz mi proszę na kogo przekazałaś, żebym mogła wpisać w rozliczenie. Z góry dziękuję pozdrawiam!!! Quote
Gabi79 Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 Ponieważ Perełka już w DS , pieniążki z jej konta w kwocie 56,51 pozwolę sobie przekazać na Sarunię Mała Sarunia tak bardzo chce opuścić schronisko, próbuje przegryźć kraty. Bardzo prosi o wsparcie na utrzymanie i weta Nie wiem, co z kwotą 20, które ewu ma na koncie Quote
Gabi79 Posted April 26, 2019 Author Posted April 26, 2019 Tydzień temu otrzymałam życzenia świąteczne od Perełkowej Rodziny Perełka pozdrawia: 1 Quote
Poker Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Pozdrowienia od szczęśliwego psa są zawsze budujące. 1 Quote
Gabi79 Posted October 6, 2019 Author Posted October 6, 2019 Mam wieści z domu Perełki, sunia jest szczęśliwa, radosna, kocha swoją Rodzinę z wzajemnością. Była z Rodziną na urlopie nad Bałtykiem, gdzie zachwycała wszystkich. Perełeczka pozdrawia: 1 3 Quote
Recommended Posts