Gabi79 Posted November 26, 2018 Author Posted November 26, 2018 1 minutę temu, agat21 napisał: Grudzień jak to grudzień nie zapowiada się dobrze finansowo, ale są rzeczy ważne i ważniejsze. W pierwszych dniach grudnia wpłacę 20 zł, a potem po 15 zł deklaruję miesięcznie. Czy wchodzi w grę wpłata na konto jakiejś fundacji, czy tylko na konto prywatne? Witaj Agatko!!! Bardzo serdecznie dziękuję!!! Nie mam żadnej zaprzyjaźnionej fundacji, chyba, że ewu ma? Dopytam i dam Ci znać Quote
b-b Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Jestem Gabi u małej. Coś dla suni podrzucę tylko daj mi trochę czasu :) Quote
ewu Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Przed chwilą, Gabi79 napisał: Witaj Agatko!!! Bardzo serdecznie dziękuję!!! Nie mam żadnej zaprzyjaźnionej fundacji, chyba, że ewu ma? Dopytam i dam Ci znać Gabrysiu podawaj swoje konto. Fundacja musi mieć faktury. Quote
Gabi79 Posted November 26, 2018 Author Posted November 26, 2018 1 minutę temu, ewu napisał: Gabrysiu podawaj swoje konto. Fundacja musi mieć faktury. Ok. Dzięki za szybką odpowiedź Quote
Gabi79 Posted November 26, 2018 Author Posted November 26, 2018 2 minuty temu, b-b napisał: Jestem Gabi u małej. Coś dla suni podrzucę tylko daj mi trochę czasu :) Witaj Bogduniu, pięknie dziękuję!!! Quote
elik Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Bardzo się cieszę, że suni tak się poszczęściło :) Dzięki Gabrysiu Quote
elik Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Ty Gabrysiu już założyłaś wątek suni, ja przymierzam się założyć ślepaczkowi jutro . Quote
Poker Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Niestety nie wspomogę finansowo dopóki nie zabezpieczę ok. 1000 zł na Nanę i Balbinkę. Quote
Gusiaczek Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Dzień dobry, kciuki zaciśnięte Perełko Quote
elik Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 13 godzin temu, elik napisał: Ty Gabrysiu już założyłaś wątek suni, ja przymierzam się założyć ślepaczkowi jutro . No i założyłam wątek staruszkowi, tyle, że miał jechać w miejsce Laluni, którą wczoraj zdecydowała się adoptować pewna pani, która dzisiaj SMS-em powiadomiła mnie, że rezygnuje z adopcji. Teraz będę mieć 2 psy w hotelach i jednego na BDT. To za wiele jak na moje możliwości finansowe :( Quote
Tola Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Dziękuję za zaproszenie, bardzo się cieszę, ze sunia wyjdzie ze schronu. Ona zza tych krat wygląda jak moja Florka w zamojskim schronisku, mam bardzo podobne zdjęcie; one wszystkie tam tak wyglądają - jedno wielkie cierpienie:( Zea może pomóc w pokryciu kosztów weterynaryjnych. Quote
Poker Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 elik, sunię można zgłosić do akcja sterylizacja. Zawsze to mnie kasy do uzbierania. Quote
ewu Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Sunia o 12 będzie do odbioru. Zaawansowana ciąża:( Jest mi bardzo przykro ale niestety nie było wyjścia:( Udało się załatwić transport ze schroniska.Pani z lecznicy dzwoniła do mnie i mówiła ,że to malizna. Pozdrawia wszystich , którzy jej pomagają, Bardzo się ucieszyła ,że Perełka nie wraca do schroniska. 2 Quote
ewu Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Sunia po zabiegu. Na razie wszystko w porządku. 2 1 Quote
elik Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 1 godzinę temu, Poker napisał: elik, sunię można zgłosić do akcja sterylizacja. Zawsze to mnie kasy do uzbierania. Basiu czy sunię wysterylizowało schronisko, czy trzeba będzie pokryć koszt zabiegu? Quote
teresaa118 Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Ratunku, u mnie serce bierze przewage nad rozsadkiem. Wprawdzie dwa psiaki poszly do adopcji, ale chcialam Apsika porzadnie wesprzec. Trudno. Od 1 stycznia 50 zl, miesiac grudzien jest juz u mnie wyczerpany. Corka wychodzi za maz. Quote
Gabi79 Posted November 27, 2018 Author Posted November 27, 2018 Kochane cioteczki, zaraz wszystko pozapisuję, podziękuję itd. A tymczasem patrzcie proszę i podziwiajcie: 1 2 Quote
elik Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Jestem prześliczna, przekochana sunieczka, nic tylko mnie kochać, tulić i głaskać :) Prześliczna, przekochana sunia Niesamowita :) I jaka już wyluzowana. Pomomo zabiegu, transportu, wywalona do góry kołami :) Bomba :) 2 Quote
Sara2011 Posted November 27, 2018 Posted November 27, 2018 Gabrysiu, co za cudo masz pod opieką ! Kochana, cudna malizna-długo u Kasi nie posiedzi. Niech tylko dojdzie do siebie a Kasia zrobi cudną sesję-będzie telefonów moc :). Quote
Recommended Posts