Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, agat21 napisał:

Grudzień jak to grudzień nie zapowiada się dobrze finansowo, ale są rzeczy ważne i ważniejsze. W pierwszych dniach grudnia wpłacę 20 zł, a potem po 15 zł deklaruję miesięcznie. Czy wchodzi w grę wpłata na konto jakiejś fundacji, czy tylko na konto prywatne? 

Witaj Agatko!!!

Bardzo serdecznie dziękuję!!!

Nie mam żadnej zaprzyjaźnionej fundacji, chyba, że ewu ma?

Dopytam i dam Ci znać

Posted
Przed chwilą, Gabi79 napisał:

Witaj Agatko!!!

Bardzo serdecznie dziękuję!!!

Nie mam żadnej zaprzyjaźnionej fundacji, chyba, że ewu ma?

Dopytam i dam Ci znać

Gabrysiu podawaj swoje konto. Fundacja musi mieć faktury.

Posted
13 godzin temu, elik napisał:

Ty Gabrysiu już założyłaś wątek suni, ja przymierzam się założyć ślepaczkowi jutro .

No i założyłam wątek staruszkowi, tyle, że miał jechać w miejsce Laluni, którą wczoraj zdecydowała się adoptować pewna pani, która dzisiaj SMS-em powiadomiła mnie, że rezygnuje z adopcji. Teraz  będę mieć 2 psy w hotelach i jednego na BDT. To za wiele jak na moje możliwości finansowe :(

Posted

Dziękuję za zaproszenie, bardzo się cieszę, ze sunia wyjdzie ze schronu.

Ona zza tych krat wygląda jak moja Florka w zamojskim schronisku, mam bardzo podobne zdjęcie;  one wszystkie tam tak wyglądają - jedno wielkie cierpienie:(

Zea może pomóc w pokryciu kosztów weterynaryjnych.

Posted

Sunia o 12 będzie do odbioru. Zaawansowana ciąża:( Jest mi bardzo przykro ale niestety nie było wyjścia:(

Udało się załatwić transport ze schroniska.Pani z lecznicy dzwoniła do mnie i mówiła ,że to malizna.

Pozdrawia wszystich , którzy jej pomagają, Bardzo się ucieszyła ,że Perełka nie wraca do schroniska.

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

elik, sunię można zgłosić do akcja sterylizacja. Zawsze to mnie kasy do uzbierania.

Basiu czy sunię wysterylizowało schronisko, czy trzeba będzie pokryć koszt zabiegu?

Posted

Ratunku, u mnie serce bierze przewage nad rozsadkiem. Wprawdzie dwa psiaki poszly do adopcji, ale chcialam Apsika porzadnie wesprzec. Trudno. Od 1 stycznia 50 zl,  miesiac grudzien jest juz u mnie wyczerpany. Corka wychodzi za maz.

Posted

Jestem prześliczna, przekochana sunieczka, nic tylko mnie kochać, tulić i głaskać :)

Prześliczna, przekochana  sunia   173448884_serce8.gif.bbb2b622a2a61a8a4767d9726f09dca4.gif

Niesamowita :)

p2.jpg

I jaka już wyluzowana. Pomomo zabiegu, transportu, wywalona do góry kołami :)  Bomba :)

p4.jpg

• Like 2
Posted

Gabrysiu, co za cudo masz pod opieką ! Kochana, cudna malizna-długo u Kasi nie posiedzi. Niech tylko dojdzie do siebie a Kasia zrobi cudną sesję-będzie telefonów moc :).