jola&tina Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 Mikołajkowe pieniążki od Besia11 już na koncie. Dziękuję bardzo Quote
UlaFeta Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 11 minut temu, Martika&Aischa napisał: dobry wieczór :) Dobry:) Quote
jola&tina Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 Dobry Mikołajkowy wieczór! Mikołaju, przynieś mi lajki. Grzeczna byłam :) 2 Quote
UlaFeta Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 41 minut temu, jola&tina napisał: Dobry Mikołajkowy wieczór! Mikołaju, przynieś mi lajki. Grzeczna byłam :) masz:) za całokształt 1 Quote
jola&tina Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 37 minut temu, UlaFeta napisał: masz:) za całokształt Czuję się dowartościowana, św. Mikołaju, tym całokształtem :) Quote
jola&tina Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 48 minut temu, NikaEla napisał: Dzień dobry Dzień doberek! Quote
jola&tina Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 Zapraszamy, bo wkrótce zakończenie bazarku! Quote
UlaFeta Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 8 godzin temu, jola&tina napisał: Dzień doberek! Najlepszy dzień tygodnia:-D 1 Quote
jola&tina Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 Koniec przedweekendowego wypoczynku:) - zapraszamy na bazarek! Quote
UlaFeta Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Bylam dziś na spotkaniu z Aldrumka i auraa:)w sprawach dogowych.Zamienilysmy się fantami i gęby nam się nie zamykały. Fajnie by było,spotykac się częściej:) i w większej grupie.I w najfajniejszy dzień tygodnia:)))))Na lajcie. 1 Quote
jola&tina Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 29 minut temu, UlaFeta napisał: Bylam dziś na spotkaniu z Aldrumka i auraa:)w sprawach dogowych.Zamienilysmy się fantami i gęby nam się nie zamykały. Fajnie by było,spotykac się częściej:) i w większej grupie.I w najfajniejszy dzień tygodnia:)))))Na lajcie. Bardzo przyjemne są takie spotkania a Warszawa ma liczną reprezentację na Dogo :) Ja od siebie spotkałam tylko jedną osobę na Dogo - kupowała u mnie na bazarku i poprosiłam ją o adres, okazało się, że mieszka 500 m ode mnie i pewnie wcześniej nieraz spotykałyśmy się :) Quote
UlaFeta Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 1 minutę temu, jola&tina napisał: Bardzo przyjemne są takie spotkania a Warszawa ma liczną reprezentację na Dogo :) Ja od siebie spotkałam tylko jedną osobę na Dogo - kupowała u mnie na bazarku i poprosiłam ją o adres, okazało się, że mieszka 500 m ode mnie i pewnie wcześniej nieraz spotykałyśmy się :) No popatrz jaki ten swiat maly:) Quote
jola&tina Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 Świątecznie i ciuszkowo biegniemy w górę! Quote
jola&tina Posted December 7, 2018 Author Posted December 7, 2018 Dobranoc - jeżeli do kogoś wczoraj nie zdążył, to może dziś przyjdzie :) Quote
Recommended Posts