konfirm31 Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 5 minut temu, Kamila Proc napisał: jak skoki? Skoki skoczyły, pod się czają. 1 Quote
Kamila Proc Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 6 minut temu, konfirm31 napisał: Skoki skoczyły, pod się czają. po jakiemu to? 1 Quote
konfirm31 Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 57 minut temu, Kamila Proc napisał: po jakiemu to? Po mojemu . Podskoki się rozpadły na składniki. Bo przecież cały czas podskakujemy bazarkowo. No to skoki już na mecie, a pod nadal przyczajone. 2 Quote
jola&tina Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 59 minut temu, konfirm31 napisał: Po mojemu . Podskoki się rozpadły na składniki. Bo przecież cały czas podskakujemy bazarkowo. No to skoki już na mecie, a pod nadal przyczajone. Oczywiście, że wszystko jasne :) A może ktoś jeszcze czai ? Zapraszamy! Quote
UlaFeta Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 3 godziny temu, jola&tina napisał: Po skokach :) zapraszamy! Tych na skoczni? Quote
UlaFeta Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 2 godziny temu, konfirm31 napisał: Po mojemu . Podskoki się rozpadły na składniki. Bo przecież cały czas podskakujemy bazarkowo. No to skoki już na mecie, a pod nadal przyczajone. Trudne to:))) Quote
jola&tina Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 27 minut temu, UlaFeta napisał: Tych na skoczni? Tak, tych na skoczni a przed tymi na bazarku :) 20 minut temu, Olena84 napisał: hopa no to hop :) Quote
konfirm31 Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Skoków na skoczni nie oglądam. Robię podskoki na bazarku. Czyli raz skoki, raz pod. Bo już nie jestem taka skoczna, jak kiedyś i naraz nie dam rady. Do tych pod, to nawet muszę się czaić. Jak kot ;) ..... 1 Quote
jola&tina Posted December 1, 2018 Author Posted December 1, 2018 6 minut temu, konfirm31 napisał: Skoków na skoczni nie oglądam. Robię podskoki na bazarku. Czyli raz skoki, raz pod. Bo już nie jestem taka skoczna, jak kiedyś i naraz nie dam rady. Do tych pod, to nawet muszę się czaić. Jak kot ;) ..... Ja też tylko taką bazarkową dyscyplinę sportu uprawiam :) Quote
jola&tina Posted December 2, 2018 Author Posted December 2, 2018 Dzień dobry! Miłej słonecznej niedzieli! Quote
konfirm31 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 U mnie słońce marne. Ale mróz mniejszy, niż wczoraj. Zapraszamy na zakupy :) Quote
jola&tina Posted December 2, 2018 Author Posted December 2, 2018 31 minut temu, konfirm31 napisał: U mnie słońce marne. Ale mróz mniejszy, niż wczoraj. Zapraszamy na zakupy :) U nas słonecznie - chociaż to słoneczko takie marne, grudniowe. I Mikołaje grasują po ulicach :) , bo dziś podobno handlowa niedziela. A my mikołajkowo zapraszamy na bazarek - nie trzeba wychodzić z domu :) Quote
UlaFeta Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 U mnie zimno,chociaż podobno cieplej niż wczoraj.Jakoś nie zauważyłam:( 1 Quote
UlaFeta Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Cieszyn, potrzebna osoba do wizyty p/a.Nie ma kontaktu z osoba adoptujaca.Nie odbiera tel:( Quote
Polek Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 A nad morzem też cieplutko - w miarę oczywiście 1 Quote
jola&tina Posted December 2, 2018 Author Posted December 2, 2018 2 godziny temu, Kamila Proc napisał: no, cieplej jest 1 godzinę temu, Polek napisał: A nad morzem też cieplutko - w miarę oczywiście W miarę cieplej - jak na grudzień przystało :) Quote
Recommended Posts