Zosia123 Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 6 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Jak tam gojenie u Riki? Jak na tak ogromną ranę to chyba nie jest źle. Już dzisiaj brzuszek jest wyraźnie bledszy. Na dole trochę się sączy, odkażamy Octeniseptem. W poniedziałek znowu kontrola u pani weterynarz. 1 Quote
Nadziejka Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Goraco tulinkamy pozdrawiamy lapeczki Quote
Nadziejka Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 Rikuniu stooookrosci stokrosci tulinkam za zdrowko za wszystko pozdrawiam goraco jak u was z mruziskami kochane u nas koszmnarnie i jeszcze szadz wszedzie i slizgawica ech ... 1 Quote
Zosia123 Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 U nas mrozik, ale wreszcie nie pada deszcz, od razu lepsze powietrze. 1 2 Quote
Nadziejka Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Cudne cudne lapucinki calunim serduchem tulinkamy goraco Zosiu a ja czaruje kolejny dla Rikuni i dla Bebeneczkowa bedzie za pare dni otworze nie czynny jeszcze ale ale zapraszam w odwiedzinka do zagladania ...!czaruje czaruje dla Bebeneczkowych tygryskow i dla Rikuni ktora odzyla stokrosci u Zosienkow! 1 Quote
Zosia123 Posted January 23, 2019 Author Posted January 23, 2019 Ranka już ładniejsza, jeszcze trochę cieknie na dole. Jutro kolejna kontrola. Quote
Nadziejka Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 o matko az serce zmrozilo jak wielka rana ... Quote
Dusia-Duszka Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Bardzo duże cięcie. Dobrze, że sunia ma opiekę. Quote
Zosia123 Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 No, cała listwa mleczna zostala usunięta, to cięcie musi być długie. Ale najgorszy był ten ogromny guz na jajniku, 8 cm... Dzisiaj pani doktor powiedziała, że jest całkiem dobrze. We wtorek jedziemy na zdjęcie szwów z obydwoma panienkami - Riki i Zuzią (kocicą). 1 1 Quote
Nadziejka Posted January 25, 2019 Posted January 25, 2019 Sciskamy sciskamy tulinkamy za lapenki i za Was Zosiu 1 Quote
Zosia123 Posted January 29, 2019 Author Posted January 29, 2019 Chyba jakieś fatum ciąży nad nami... Od soboty Riki boli tylna prawa łapa... Zaczęło się jakoś tak nagle na spacerze, od razu pojechałyśmy do pani doktor, dostała zastrzyk, ale nic nie pomogło. Wczoraj znowu Asia była u pani doktor, mamy skierowanie na RTG, udało mi się umówić ją bez kolejki na klinikach na piątek (pierwszy normalny termin jest na 18. lutego). W sumie chyba dr Siembieda przyjąłby nas wcześniej, ale nie do końca mam do niego zaufanie, nie wiem, czy słusznie, on ma różne opinie... Musiałam wyciągnąć uprząż Reksia, bo nie potrafi chodzić po schodach... Quote
Poker Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 Biedna Riki. Do Siembiedy bym nie szła. 1 Quote
Nadziejka Posted January 29, 2019 Posted January 29, 2019 O masz ci los Zosienku sciskam tulinkam za lapuciki wszystkie 1 Quote
Zosia123 Posted February 1, 2019 Author Posted February 1, 2019 Niestety nie jest dobrze. Zdjęcia dzisiejsze, w znieczuleniu, wykazaly spondylozę - czyli to nie uraz, tylko zmiany, z którymi pewnie nie za bardzo da się coś zrobić, pewnie trzeba będzie wprowadzić sterydy. Pojedziemy do pani doktor, a potem chyba zawędrujemy do doktora Szczypki. Bardzo mi smutno, bo ona tak ładnie biegała przed operacją i nic nie wskazywało na coś takiego... Chciałam wrzucić zdjęcie opisu, ale dogomania odmawia współpracy. Quote
Nadziejka Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 To sie bidunia nacierpi o losie losi Zosienko calem serduchem pozdrawunkam tulinkam Quote
Nadziejka Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 zapraszamy serduchem calem pozdrawiam Zosienko lapenki wszystkie kramik juz dzis otworzylam bede jeszcze dokladac roznosci dla wielu biedulineczek z nadzieja zapraszam Otwieramy! Sercem zapraszamy dla Rikuni dla Pikusia dla Bebeneczkow ! Roznosci cudka od Ani christo z przyjaciolmi , od Magadrynki i Nadziejkow-do 23 lutego. 1 Quote
Nadziejka Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Zosienko jak sie macie jak malenka kruszka czyli Rikunia pozdrawiam stokrosciiii lapenki no wlasnie od kilku dni wszdezie narzekaja ze zadnych zdjec nijak wstwaic nie da rady .. ulepszenia znow nadejszly ... zawolam moze anice moze bedzie wiedziala Quote
sharka Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Na innych wątkach dziewczyny sygnalizują kłopoty ze zdjęciami, nie wiem czy nie ma powrotu do linkow Quote
Isiak Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Zdjęcia można wstawić w formie linku, ja np. korzystam z fotosika, a jeśli wstawiam ze swojego bloga, to wstawiam adres obrazu. 1 Quote
Recommended Posts