Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 13.12.2018 o 13:23, Zosia123 napisał:

Właścicielka podpisała dzisiaj umowę zrzeczenia się Riki. Obiecała oddać mi pieniądze za dotychczasowe leki i karmę.

Tak więc mam kolejnego psa...

Tak, jak pisałam, jutro USG, pod koniec miesiąca kolejne badanie krwi. Potem chyba wreszcie szczepienie. A za jakiś czas operacja usunięcia całej listwy mlecznej i sterylizacja. Myślę, że tysiąc złotych pójdzie na to spokojnie.

To są dobre wiadomości, bardzo dobre!ok2.gif będę rozsyłać zaproszenia do suni, jak się uda to po Świetach lub już w styczniu, musimy nazbierać te pieniążki :)

.... zobaczymy czy właścicielka zachowa się godnie i odda pieniądze?

• Like 1
Posted
3 hours ago, anica said:

To są dobre wiadomości, bardzo dobre!ok2.gif będę rozsyłać zaproszenia do suni, jak się uda to po Świetach lub już w styczniu, musimy nazbierać te pieniążki :)

.... zobaczymy czy właścicielka zachowa się godnie i odda pieniądze?

Już 'była właścicielka' przełożyła wizytę na przyszły tydzień, zobaczymy co z tego wyniknie.

Posted

Mama dała Riki śniadanie wczoraj, więc niestety będziemy musiały umówić nowy termin na USG.

Teraz mamy dalszy ciąg jazdy z Brunem... Wczoraj RTG, kontrast nie przeszedł dalej niż żołądek, podejrzenie ciała obcego albo nowotroru, blokującego przewód pokarmowy... W tej chwili jest operowany i czekamy na telefon od weta.

Posted
Dnia 13.12.2018 o 13:23, Zosia123 napisał:

Właścicielka podpisała dzisiaj umowę zrzeczenia się Riki. Obiecała oddać mi pieniądze za dotychczasowe leki i karmę.

Tak więc mam kolejnego psa...

Tak, jak pisałam, jutro USG, pod koniec miesiąca kolejne badanie krwi. Potem chyba wreszcie szczepienie. A za jakiś czas operacja usunięcia całej listwy mlecznej i sterylizacja. Myślę, że tysiąc złotych pójdzie na to spokojnie.

o matuniu

Zosienko sciskam za wszytkie lapenki

za was za sile zdrowko

z awszelka pomoc

• Like 1
Posted

Po 10-dniowej walce nareszcie mamy przyczynę zapalenia trzustki - Bruno zżarł szarpaka, dzisiaj był operowany przez 4 godziny, zrobiła się już perforacja jelit... Nie napiszę, ile to wszystko kosztowało pieniędzy i nerwów...

Bruno po operacji.jpg

Posted

Matko Ziemio ...

zeslij do Zosienkow tylko dobry los  sciskm przytulinkam

Zosienko sily stokrosci wutrwlosci

dla Was  wszytko najgorsze juz poszlo

• Like 1
Posted

Jeżu kolczasty! Jak niewiele brakowało. Zapalenie otrzewnej nie powstało? 

Ja po poprzedniej suni, która zeżarła kocią zabawkę - myszkę futrzaną, mam od kilku lat metodę, że codziennie przeliczam zabawki. Ma być 8. Jak brakuje, to szukamy w domu, na podwórku, w świeżo skopanych miejscach. Jak się nie znajdzie, to czujność na kolejne dni zdecydowanie wzrasta. 

• Upvote 1
Posted

Jak Bruno ? Chyba od początku nie było to zapalenie trzustki tylko ciało obce. Kto w końcu postawił właściwą diagnozę?

Oby chłopak dał radę wyjść z tego , bo sytuacja jest piekielnie poważna.