Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 14.02.2019 o 22:11, Aldrumka napisał:

czekamy na wieści,

wiem, ze walczysz o Bosmanka

Aldrumko czy masz moze jakies wiesci od Bebeneczkowej?

nic nie pisze tyle czasu

Posted
Dnia 21.02.2019 o 20:17, Tyś(ka) napisał:

I ja zaglądam. Czytałam na Szczebrzeszyniakach, że z Bosmankiem trochę lepiej.

Taki sms napsała Bębenek tydzień temu, 15 lutego " z Bosikiem chyba lepiej"

I nadal cisza, nic nie wiemy i bardzo się martwimy- czy coś się stało Bębenek, czy coś złego z Bosmanem :((

Posted
13 godzin temu, Baltimoore napisał:

Taki sms napsała Bębenek tydzień temu, 15 lutego " z Bosikiem chyba lepiej"

I nadal cisza, nic nie wiemy i bardzo się martwimy- czy coś się stało Bębenek, czy coś złego z Bosmanem :((

:( 

Oby się wyjaśniło...

Posted

Bebenku zdrowka zdrowka wam serdecznie

pisz tutaj

bo martwimy

rozliczam bazareczek ,bedzie i dla Bebenkowa czesc pieniazka

za jakis xczas

jak wszytkie wplaty bd

Posted

UWAGA  PILNE !!!!

Może ktoś dla kogo Bębenek tymczasowała chomiki skontaktował by się ze mną i pomógł ogarnąć temat.

Dla 2 chomików mamy domy tymczasowe.  Potrzebne DT jeszcze dla dwóch.

Niestety na chomikach kompletnie się nie znam :((

Bosmanek jest na leczeniu w szpitaliku od wczoraj. Był u Bębenek na tymczasie. Jakby ktoś  coś wiedział o DT/DS dla przemiłego miziastego białaczkowca to bardzo proszę o pomoc.

Organizujemy na razie DT dla Filcaka, gdzie będzie mógł poczekać aż Bębenek się nim będzie mogła z powrotem zająć.

I WSZYSCY TRZYMAMY MOCNO KCIUKI ZA BĘBENEK I ŻEBY SZYBKO DO ZWIERZAKÓW I DO NAS WRÓCIŁA  :)))

Posted
1 godzinę temu, bakusiowa napisał:

Skoro znasz to może mogłabyś dowiedzieć się odnośnie tymczasu.

Dopytam - ale do kogo namiary?
Weronika niby miała teraz mieć zawieszony tymczas, bo za dużo ma gryzoni, ale...

Posted
37 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Dopytam - ale do kogo namiary?
Weronika niby miała teraz mieć zawieszony tymczas, bo za dużo ma gryzoni, ale...

Baltimoore apelowała o tymczas więc skoro znajoma zgodzi się to podalabyś  namiary na pw np.do Dory.

Posted

Dziękuję Tyśka za namiar na Azyl dla Gryzoni w Lublinie. Zadzwoniłam,  bardzo fajna dziewczyna :))

I dziękuję za tą ściągawkę, bardzo pomocne i kluczowe informacje. Chociaż podpytałam też trochę Weronikę- chomiki to samotniki i nie lubią zmian. Nawet ściółkę trzeba im zmieniać na raty a nie wszystko na raz.

Może się jednak uda, że wszystkim chomikom dziewczyna, która się zgłosiła z pomocą, znajdzie domy tymczasowe. Powiedziała, że przecież nie weźmie dwóch, a dwóch zostawi :))

Na razie problem zwierzaków byłby rozwiązany.  Przewidywany czas leczenia Bosmanka w szpitaliku to około 2-3 tygodnie i chłopak powinien być jak nowy :)) Tylko fajny dom będzie potrzebny. Już jest z nim lepiej

Chomiki będą zaopiekowanie :))

Bębenek wracaj szybko do nas :))

• Like 1