Bębenek Posted February 10, 2019 Author Posted February 10, 2019 A gdzie mama karmiąca? Sam muszę? Ehh nieźle pachnie I muszę sam...profanacja.. Quote
Aldrumka Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 czekamy na wieści, wiem, ze walczysz o Bosmanka Quote
Nadziejka Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Sciskamy seerdecznie ogromnie caluni czas za Was Quote
Nadziejka Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 Dnia 14.02.2019 o 22:11, Aldrumka napisał: czekamy na wieści, wiem, ze walczysz o Bosmanka Aldrumko czy masz moze jakies wiesci od Bebeneczkowej? nic nie pisze tyle czasu Quote
Tyśka) Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 I ja zaglądam. Czytałam na Szczebrzeszyniakach, że z Bosmankiem trochę lepiej. Quote
Baltimoore Posted February 22, 2019 Posted February 22, 2019 Dnia 21.02.2019 o 20:17, Tyś(ka) napisał: I ja zaglądam. Czytałam na Szczebrzeszyniakach, że z Bosmankiem trochę lepiej. Taki sms napsała Bębenek tydzień temu, 15 lutego " z Bosikiem chyba lepiej" I nadal cisza, nic nie wiemy i bardzo się martwimy- czy coś się stało Bębenek, czy coś złego z Bosmanem :(( Quote
Tyśka) Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 13 godzin temu, Baltimoore napisał: Taki sms napsała Bębenek tydzień temu, 15 lutego " z Bosikiem chyba lepiej" I nadal cisza, nic nie wiemy i bardzo się martwimy- czy coś się stało Bębenek, czy coś złego z Bosmanem :(( :( Oby się wyjaśniło... Quote
Nadziejka Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Bebenku zdrowka zdrowka wam serdecznie pisz tutaj bo martwimy rozliczam bazareczek ,bedzie i dla Bebenkowa czesc pieniazka za jakis xczas jak wszytkie wplaty bd Quote
Nadziejka Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Wszelkiego spokoju zdrownka Wam Bebeneczki tulinkam za wszystko Quote
Baltimoore Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 UWAGA PILNE !!!! Może ktoś dla kogo Bębenek tymczasowała chomiki skontaktował by się ze mną i pomógł ogarnąć temat. Dla 2 chomików mamy domy tymczasowe. Potrzebne DT jeszcze dla dwóch. Niestety na chomikach kompletnie się nie znam :(( Bosmanek jest na leczeniu w szpitaliku od wczoraj. Był u Bębenek na tymczasie. Jakby ktoś coś wiedział o DT/DS dla przemiłego miziastego białaczkowca to bardzo proszę o pomoc. Organizujemy na razie DT dla Filcaka, gdzie będzie mógł poczekać aż Bębenek się nim będzie mogła z powrotem zająć. I WSZYSCY TRZYMAMY MOCNO KCIUKI ZA BĘBENEK I ŻEBY SZYBKO DO ZWIERZAKÓW I DO NAS WRÓCIŁA :))) Quote
bakusiowa Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Na szybko zrobiłam ogłoszenie na olx w sprawie dt dla chomików. Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Gryzoniowy DT we WrocławiuChomiczo-myszoskoczkowy DT w Lublinie (Weronikę znam) I ściąga co do opieki, warunków etc. Quote
bakusiowa Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Gryzoniowy DT we WrocławiuChomiczo-myszoskoczkowy DT w Lublinie (Weronikę znam) Skoro znasz to może mogłabyś dowiedzieć się odnośnie tymczasu. Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Skoro znasz to może mogłabyś dowiedzieć się odnośnie tymczasu. Dopytam - ale do kogo namiary? Weronika niby miała teraz mieć zawieszony tymczas, bo za dużo ma gryzoni, ale... Quote
Nadziejka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Bebeneczkowa sciskam ogromnie sciskam za Ciebie i zwierzunki kramik rozliczam bedzie czesc dla Bebeneczkow Rozliczam dla Riki, Pikusia i Bebeneczkow ! Roznosci Ani christo z przyjaciolmi ,Magadrynki i Nadziejkow-do 23 lutego. Quote
bakusiowa Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 37 minut temu, Tyś(ka) napisał: Dopytam - ale do kogo namiary? Weronika niby miała teraz mieć zawieszony tymczas, bo za dużo ma gryzoni, ale... Baltimoore apelowała o tymczas więc skoro znajoma zgodzi się to podalabyś namiary na pw np.do Dory. Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Baltimoore apelowała o tymczas więc skoro znajoma zgodzi się to podalabyś namiary na pw np.do Dory. Dziękuję. Znajoma nie może, ale HEMMA-dom tymczasowy dla małych zwierząt jest w stanie przejąć chomiki. Quote
Baltimoore Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Dziękuję Tyśka za namiar na Azyl dla Gryzoni w Lublinie. Zadzwoniłam, bardzo fajna dziewczyna :)) I dziękuję za tą ściągawkę, bardzo pomocne i kluczowe informacje. Chociaż podpytałam też trochę Weronikę- chomiki to samotniki i nie lubią zmian. Nawet ściółkę trzeba im zmieniać na raty a nie wszystko na raz. Może się jednak uda, że wszystkim chomikom dziewczyna, która się zgłosiła z pomocą, znajdzie domy tymczasowe. Powiedziała, że przecież nie weźmie dwóch, a dwóch zostawi :)) Na razie problem zwierzaków byłby rozwiązany. Przewidywany czas leczenia Bosmanka w szpitaliku to około 2-3 tygodnie i chłopak powinien być jak nowy :)) Tylko fajny dom będzie potrzebny. Już jest z nim lepiej Chomiki będą zaopiekowanie :)) Bębenek wracaj szybko do nas :)) 1 Quote
Baltimoore Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Dziękuję. Znajoma nie może, ale HEMMA-dom tymczasowy dla małych zwierząt jest w stanie przejąć chomiki. Super że mamy wariant awaryjny dla jakiegoś chomika, gdyby w Rzeszowie się nie udało. Quote
Recommended Posts