Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, elik napisał:

Z mojego bazarku jest dla Miłki i Rokyego 425,00 zł do podziału według Aniu Twojego uznania. Bardzo proszę o nr konta i potwierdzenie na wątku bazarku, gdy wpłata dotrze na konto.

<Bazarek>

EDIT

Przelew w drodze.

Dziękuję, Elu  buziak.gif oczywiście jak dolecą , potwierdzę , policzę ;)

Napisałam do p doktor, mejla z prośbą o ustalenie terminu wizyty, ponieważ Rokuś kończy kurację .

Posted
1 godzinę temu, jola&tina napisał:

Ja wiem,że z p. Andrzejem jest trudna rozmowa, ale czy powyrzucał dotychczasowe posłania Rokusia, bo inaczej to nie ma sensu. Trzeba go na to uczulić.

Rozmawialiśmy o tym i p doktor również na to uczulała, mam nadzieję, że p Andrzej zdaje sobie sprawę z ryzyka?  p doktor zrobiła cały wykład na temat żywotności, patogenów grzybowych :(

• Like 1
Posted

Prosiłam p Andrzeja, żeby przyszedł w czwartek ,żebyśmy mogli się jakoś wspólnie umówić na wizytę kontrolną do p doktor, jest piątek wieczór i nie przyszedł!  zobaczymy jutro?

Pani doktor też mi nie odpisała, na wszelki wysłałam jeszcze jedną wiadomość, zobaczymy jutro?

Przyszły za to pieniążki 425,00zł od Elik , Dziękuję , Eluniubuziak.gif cała kwota jest ,do podziału dla Rokunia i spłatę długu po Miłeczce, jak tylko znajdę chwilkę ,zrobię dokładne rozliczenie :)

Posted

Niestety, musiałam nagle wyjechać, nie ma mnie do końca tygodnia ,ale jak tylko ,mogę zajrzeć do netu ,zaraz sprawdzam pocztę, niestety odpowiedzi, od p doktor nie ma??  codziennie rozmawiam z kolegą w pracy i p Andrzej, również się nie pokazał??   ... niefart, na całego :(

Posted

Pani doktor się odezwała, nie mogła odpisać, miała zhakowane konto, niestety p Andrzeja ,podczas mojej nieobecności nie było... nie wiem co mam o tym myśleć?? jeśli nie przyjdzie jutro, będę musiała iść po pracy do niego i sprawdzić co się dzieje??

Cytat

Odp: Fw: Kontynuacja leczenia

acekiera([email protected])dodaj kontakt

Do tecza;

Przepraszam mialam zahakowane konto.
Prosze o kontakt telefoniczny z przychodnia w celu umowienia sie na wizyte, pzdr

1. Dnia 14 maja 2019 15:41 tecza <[email protected]> napisał(a):
Dzień dobry ,

na wszelki, jeszcze raz napiszę prośbę o wyznaczenie terminu, wizyty kontrolnej z pieskiem Roky , chory na grzybicę.

Pozdrawiam
Anna Sawicka

----- Original Message -----
From: tecza
Sent: Thursday, May 09, 2019 11:55 AM
Subject: Kontynuacja leczenia
Dzień dobry,

Pani doktor, proszę o umówienie w przyszłym tygodniu wizyty, celem kontynuacji leczenia ,przypomnę tylko ,pies Roki z grzybicą,

Pozdrawiam
Anna Sawicka

wirusów. www.avast.com

Posted

Anuniu

sciskam za Rokunia i za Pana

i za Ciebie

obys miela dalej i dalej sile i wytrwalosci

pozdrawiam

czekamy

wszystko niepokoi

jak dluzej Rokunia nie ma

moze jutro sie zjawia juz

Posted

Niestety , nie zjawił się! :(      mi również nie udało się odwiedzić p Andrzeja, muszę jutro ,bezwzględnie pójść do domu p Andrzeja, ponieważ źle mi wygląda ten brak odwiedzin p Andrzeja.

Posted
Dnia 22.05.2019 o 21:04, anica napisał:

Niestety , nie zjawił się! :(      mi również nie udało się odwiedzić p Andrzeja, muszę jutro ,bezwzględnie pójść do domu p Andrzeja, ponieważ źle mi wygląda ten brak odwiedzin p Andrzeja.

Aniu kochana, czy udało Cio się odwiedzić dzisiaj p. Andrzeja i Rokyego?

Posted
19 godzin temu, elik napisał:

Aniu kochana, czy udało Cio się odwiedzić dzisiaj p. Andrzeja i Rokyego?

Niestety nie zastałam nikogo! :(     specjalnie pozostałam w pracy dłużej i byłam tam przed samą dwudziestą? nic!  cicho i głucho, nawet sąsiadki nie było w domu... spróbuję w sobotę... zmartwiłam się, bardzo! :(

Posted
2 godziny temu, anica napisał:

Niestety nie zastałam nikogo! :(     specjalnie pozostałam w pracy dłużej i byłam tam przed samą dwudziestą? nic!  cicho i głucho, nawet sąsiadki nie było w domu... spróbuję w sobotę... zmartwiłam się, bardzo! :(

Oby tylko nie okazało się, że Pan Andrzej jest w szpitalu, a Roky nie wiadomo gdzie :(

Posted
Dnia 25.05.2019 o 13:57, anica napisał:

TZ powiedział , że podwiezie mnie do p Andrzeja, po południu,tak ok 17-18  skoro się tak martwię, sobota... może będą w domu?

I byli?

Posted
14 godzin temu, elik napisał:

I byli?

Nie!  nic ,znowu cisza :(    zostawiłam karteczkę w drzwiach z prośbą o pilny kontakt!  dziwna jest ta cisza, sąsiadka też mi nie otworzyła.

Posted

Nie byłam u p Andrzeja,  postanowiłam że podjadę w czwartek ,późnym wieczorem, zobaczymy ? do pani doktor napisałam, że nie mogę się skontaktować z p Andrzejem, wobec czego nie ustaliłam terminu, kolejnej wizyty.

Posted
14 godzin temu, jola&tina napisał:

Kiepsko to wygląda - raz, że leczenie Rokiego przeciąga się w czasie a dwa ......... czarne myśli chodzą mi po głowie :(

.. i mi również! :(  sytuacja jest tym bardziej trudna, że ja nie mam czasu biegać do p Andrzeja / zawsze na nogach, nie jestem zmotoryzowana /  i mam obawy czy ta kuracja ,nie zaszkodziła Rokusiowi?

Posted

Wczoraj byłam u p Andrzeja ok 21 również nikogo nie zastałam,  karteczki w drzwiach , którą zostawiłam wcześniej jednak nie,było?   zostawiłam następną , tym razem napisałam, że ... proszę o jakikolwiek kontakt,  ponieważ się martwię czy wszystko jest w porządku!?   na dole w bramie stało dwóch panów, spytałam ich o pana z pieskiem i powiedzieli ,że wiedzą o kogo chodzi ,ale ... nie widzieliśmy??

Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko poczekać???    pani doktor ,nie odpisała...

Dnia 29.05.2019 o 11:05, elik napisał:

Przynajmniej temu psiaczkowi się poszczęściło. Został adoptowany :)

Cieszę się ogromnie!  ... wiesz, Elu że miałam do Ciebie dzwonićgafa.gif

• Like 1