Anula Posted November 20, 2018 Author Posted November 20, 2018 OLX na Katowice dla Lemi wyróżnione do 27.11.18. Quote
Bogusik Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Zgłosiła się pani z Lubonia zainteresowana adopcją Lemi.Dzisiaj ok. 15 będę dzwonić i napiszę coś więcej. 2 1 Quote
halszka Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Kciuki zaciśnięte z całych sił za szczęśliwe adopcje:) 1 Quote
kiyoshi Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 3 godziny temu, Bogusik napisał: Zgłosiła się pani z Lubonia zainteresowana adopcją Lemi.Dzisiaj ok. 15 będę dzwonić i napiszę coś więcej. Oo;) super! Mamy w Luboniu jedna sunie z przytuliska. Ciekawe czy to Pani ktora ma papuge w domu ;) ? Quote
Bogusik Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 3 minuty temu, kiyoshi napisał: Oo;) super! Mamy w Luboniu jedna sunie z przytuliska. Ciekawe czy to Pani ktora ma papuge w domu ;) ? A to zapytam o papugę...:) Quote
kiyoshi Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 17 minut temu, Bogusik napisał: A to zapytam o papugę...:) Dzwonila do nas niedawno Pani z Lubonia o psiaka- jej papuga lata luzem po domu wiec nie mialysmy dobrego kandydata zeby jej zaproponowac. Ale Pani sympatyczna Moze to ona ;) Quote
Bogusik Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 57 minut temu, kiyoshi napisał: Dzwonila do nas niedawno Pani z Lubonia o psiaka- jej papuga lata luzem po domu wiec nie mialysmy dobrego kandydata zeby jej zaproponowac. Ale Pani sympatyczna Moze to ona ;) To jednak nie pani od papugi ale również bardzo sympatyczna :) Państwo mieszkają w bloku z 16 letnim synem,drugi już jest na swoim.Mają też 3 letniego kotka.Oboje pracują i co drugi tydzień Lemi by pozostawała ok 7 godzin sama w domu.Na urlopy wyjeżdżają nad morze do miejsca,w którym bardzo chętnie widziane są zwierzaki,więc Lemi jeździła by z nimi.Gdyby jednak trafił się wyjazd bez możliwości zabrania jej ze sobą jest też zwierzolubna mama,która chętnie przejmie opiekę..Pani potrzebuje jeszcze chwilę czasu aby podjąć ostateczną decyzję i przedyskutować jeszcze z rodziną ewentualny przyjazd do Hoteliku.Chce też jeszcze porozmawiać z Hanią aby więcej wypytać ją o charakter Lemi, a szczególnie o jej reakcje na koty.Umówiłam się,że da mi znać o podjętej decyzji i jeżeli będzie pozytywna to będziemy szukać kogoś do wizyty p/a 2 1 Quote
Tola Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 2 godziny temu, Bogusik napisał: To jednak nie pani od papugi ale również bardzo sympatyczna :) Państwo mieszkają w bloku z 16 letnim synem,drugi już jest na swoim.Mają też 3 letniego kotka.Oboje pracują i co drugi tydzień Lemi by pozostawała ok 7 godzin sama w domu.Na urlopy wyjeżdżają nad morze do miejsca,w którym bardzo chętnie widziane są zwierzaki,więc Lemi jeździła by z nimi.Gdyby jednak trafił się wyjazd bez możliwości zabrania jej ze sobą jest też zwierzolubna mama,która chętnie przejmie opiekę..Pani potrzebuje jeszcze chwilę czasu aby podjąć ostateczną decyzję i przedyskutować jeszcze z rodziną ewentualny przyjazd do Hoteliku.Chce też jeszcze porozmawiać z Hanią aby więcej wypytać ją o charakter Lemi, a szczególnie o jej reakcje na koty.Umówiłam się,że da mi znać o podjętej decyzji i jeżeli będzie pozytywna to będziemy szukać kogoś do wizyty p/a Zapowiada się dobry domek, teraz tylko poczekajmy na wynik rodzinnej narady Quote
Gabi79 Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 18 minut temu, Tola napisał: Zapowiada się dobry domek, teraz tylko poczekajmy na wynik rodzinnej narady Czekam zaciskając kciuki!!! Quote
Bogusik Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 8 godzin temu, kiyoshi napisał: Dzwonila do nas niedawno Pani z Lubonia o psiaka- jej papuga lata luzem po domu wiec nie mialysmy dobrego kandydata zeby jej zaproponowac. Ale Pani sympatyczna Moze to ona ;) 4 godziny temu, Tola napisał: Zapowiada się dobry domek, teraz tylko poczekajmy na wynik rodzinnej narady 4 godziny temu, Gabi79 napisał: Czekam zaciskając kciuki!!! Dziewczyny mam wiadomość dnia! :) Dzisiaj w Hoteliku byli Państwo,którzy chcą zaadoptować Holi i jak zobaczyli też Lemi,która nie chciała za nic dzisiaj wyjść z pokoju,to postanowili dać też jej dom :) Pani Aneta mi powiedziała,że nie mogli by jej tam zostawić bo i ona skradła ich serducha :) Państwo zakupili już wszelkie akcesoria x 2 i tylko jeszcze zostały adresówki.Po powrocie z planowanego wyjazdu zaraz w poniedziałek jadą po sunie do Hoteliku :) Rozmawiałam też z p.Agnieszką z Lubonia i poinformowałam,że adopcja Lemi jest nieaktualna.Pani Agnieszka jest chętna dać dom innej suni,nie koniecznie z długą sierścią i nie koniecznie musi być młodziutka.Głównie chodzi o charakter aby nie miała lęku separacyjnego,tolerowała koty i była ułożoną,spokojną sunią.Choć wizyty p/a tam nie było to wydaje mi się,że to może być dobry domek 3 2 Quote
Bogusik Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Foteczki przesłane przez p.Anetę z dzisiejszych odwiedzin :) Quote
kiyoshi Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 REWELACJA!!!! Ale się ciesze :) to najlepsze rozwiązanie dla suniek, że będa dalej razem:) macie szczęście dziewczyny! A Pani z Lubonia koniecznie chce sunie? Ja mam Imcie która by pasowała, ale Bielsko- za daleko:( Quote
Bogusik Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 5 minut temu, kiyoshi napisał: REWELACJA!!!! Ale się ciesze :) to najlepsze rozwiązanie dla suniek, że będa dalej razem:) macie szczęście dziewczyny! A Pani z Lubonia koniecznie chce sunie? Ja mam Imcie która by pasowała, ale Bielsko- za daleko:( Tak chcą sunię Quote
halszka Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 oooo rajuniu,ale się podziało :)))wspaniale :) Quote
Bogusik Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Ja też ogromnie się cieszę,że obie dziewczynki pojadą do jednego i fajnego domku :) Nawet przez myśl mi nie przeszło,że tak może się stać...:) 1 Quote
Anula Posted November 20, 2018 Author Posted November 20, 2018 No to Bogusik nas zaskoczyła wiadomością.Ogromnie się cieszę,jest to radość nie do opisania.Moje ślicznotki trafią w bardzo dobre warunki.Będzie im to wynagrodzone za to co przeszły wcześniej. 1 Quote
szafirka Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Bardzo fajna rodzinka szykuje się dziewczynom, również bardzo się cieszę. Jesteśmy umówieni na poniedziałek około 18. Dzisiaj zaproponowałam Pani z Lubonia Lalę z Miedar. Odebrałam fakturę za leczenie przeziębienia i sterylizację Holi. Quote
Anula Posted November 22, 2018 Author Posted November 22, 2018 Pieniążki przelane za fakturę.Dzięki Haniu. OLX na Wrocław dla dziewczyn zlikwidowałam aby nie było zbędnych telefonów. Quote
Bogusik Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Pani Aneta podesłała mi zdjęcie zakupionych dla dziewczynek szeleczek i co najważniejsze adresówek :) 4 1 Quote
kiyoshi Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 1 godzinę temu, Bogusik napisał: Pani Aneta podesłała mi zdjęcie zakupionych dla dziewczynek szeleczek i co najważniejsze adresówek :) cudowna ta Pani:) i widze imiona zostają:) 1 Quote
Bogusik Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 7 minut temu, kiyoshi napisał: cudowna ta Pani:) i widze imiona zostają:) Na to wygląda Izuniu,że zostają :) Quote
Alaskan malamutte Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Bardzo się cieszę z domku dla suń. Boguniu, zdjąć ogłoszenie dla kochanej Lemi? https://www.olx.pl/oferta/bede-cie-kochac-calym-sercem-tylko-mnie-przytul-adoptuj-CID103-IDxquke.html Quote
Recommended Posts