Jump to content
Dogomania

Lemi i Holi-udało się,sunie już poza schronem.Jadą do hoteliku.Prosimy o pomoc w utrzymaniu bid.Sunie od 26.11.18 już we wspólnym DS.29.07.22-Holi za TM.

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Bogusik napisał:

Zgłosiła się pani z Lubonia zainteresowana adopcją Lemi.Dzisiaj ok. 15 będę dzwonić i napiszę coś więcej.

Oo;) super! Mamy w Luboniu jedna sunie z przytuliska. Ciekawe czy to Pani ktora ma papuge w domu ;) ?

Posted
17 minut temu, Bogusik napisał:

A to zapytam o papugę...:)

Dzwonila do nas niedawno Pani z Lubonia o psiaka- jej papuga lata luzem po domu wiec nie mialysmy dobrego kandydata zeby jej zaproponowac. Ale Pani sympatyczna

Moze to ona ;)

Posted
57 minut temu, kiyoshi napisał:

Dzwonila do nas niedawno Pani z Lubonia o psiaka- jej papuga lata luzem po domu wiec nie mialysmy dobrego kandydata zeby jej zaproponowac. Ale Pani sympatyczna

Moze to ona ;)

To jednak nie pani od papugi ale również bardzo sympatyczna :)

Państwo mieszkają w bloku z 16 letnim synem,drugi już jest na swoim.Mają też 3 letniego kotka.Oboje pracują i co drugi tydzień Lemi by pozostawała ok 7 godzin sama w domu.Na urlopy wyjeżdżają nad morze do miejsca,w którym bardzo chętnie widziane są zwierzaki,więc Lemi jeździła by z nimi.Gdyby jednak trafił się wyjazd bez możliwości zabrania jej ze sobą jest też zwierzolubna mama,która chętnie przejmie opiekę..Pani potrzebuje jeszcze chwilę czasu aby podjąć ostateczną decyzję i przedyskutować jeszcze z rodziną ewentualny przyjazd do Hoteliku.Chce też jeszcze porozmawiać z Hanią aby  więcej wypytać ją o charakter Lemi, a szczególnie o jej reakcje na koty.Umówiłam się,że da mi znać o podjętej decyzji i jeżeli będzie pozytywna to będziemy szukać kogoś do wizyty p/a

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
2 godziny temu, Bogusik napisał:

To jednak nie pani od papugi ale również bardzo sympatyczna :)

Państwo mieszkają w bloku z 16 letnim synem,drugi już jest na swoim.Mają też 3 letniego kotka.Oboje pracują i co drugi tydzień Lemi by pozostawała ok 7 godzin sama w domu.Na urlopy wyjeżdżają nad morze do miejsca,w którym bardzo chętnie widziane są zwierzaki,więc Lemi jeździła by z nimi.Gdyby jednak trafił się wyjazd bez możliwości zabrania jej ze sobą jest też zwierzolubna mama,która chętnie przejmie opiekę..Pani potrzebuje jeszcze chwilę czasu aby podjąć ostateczną decyzję i przedyskutować jeszcze z rodziną ewentualny przyjazd do Hoteliku.Chce też jeszcze porozmawiać z Hanią aby  więcej wypytać ją o charakter Lemi, a szczególnie o jej reakcje na koty.Umówiłam się,że da mi znać o podjętej decyzji i jeżeli będzie pozytywna to będziemy szukać kogoś do wizyty p/a

Zapowiada się dobry domek, teraz tylko poczekajmy na wynik rodzinnej narady

Posted
8 godzin temu, kiyoshi napisał:

Moze to ona ;)

4 godziny temu, Tola napisał:

Zapowiada się dobry domek, teraz tylko poczekajmy na wynik rodzinnej narady

4 godziny temu, Gabi79 napisał:

Czekam zaciskając kciuki!!!

Dziewczyny mam wiadomość dnia! :) Dzisiaj w Hoteliku byli Państwo,którzy chcą zaadoptować Holi i jak zobaczyli też Lemi,która nie chciała za nic dzisiaj wyjść z pokoju,to postanowili dać też jej dom :) Pani Aneta mi powiedziała,że nie mogli by jej tam zostawić bo i ona skradła ich serducha :) Państwo zakupili już wszelkie akcesoria x 2 i tylko jeszcze zostały adresówki.Po powrocie z planowanego wyjazdu zaraz w poniedziałek jadą po sunie do Hoteliku :)

Rozmawiałam też z p.Agnieszką z Lubonia i poinformowałam,że adopcja Lemi jest nieaktualna.Pani Agnieszka jest chętna dać dom innej suni,nie koniecznie z długą sierścią i nie koniecznie musi być młodziutka.Głównie chodzi o charakter aby nie miała lęku separacyjnego,tolerowała koty i była ułożoną,spokojną sunią.Choć wizyty p/a tam nie było to wydaje mi się,że to może być dobry domek

• Like 3
  • Upvote 2
Posted

REWELACJA!!!! Ale się ciesze :) to najlepsze rozwiązanie dla suniek, że będa dalej razem:) macie szczęście dziewczyny!

A Pani z Lubonia koniecznie chce sunie? Ja mam Imcie która by pasowała, ale Bielsko- za daleko:(

Posted
5 minut temu, kiyoshi napisał:

REWELACJA!!!! Ale się ciesze :) to najlepsze rozwiązanie dla suniek, że będa dalej razem:) macie szczęście dziewczyny!

A Pani z Lubonia koniecznie chce sunie? Ja mam Imcie która by pasowała, ale Bielsko- za daleko:(

Tak chcą sunię

Posted

No to Bogusik nas zaskoczyła wiadomością.Ogromnie się cieszę,jest to radość nie do opisania.Moje ślicznotki trafią w bardzo dobre warunki.Będzie im to wynagrodzone za to co przeszły wcześniej.

• Like 1
Posted

Bardzo fajna rodzinka szykuje się dziewczynom, również bardzo się cieszę. Jesteśmy umówieni na poniedziałek około 18.

Dzisiaj zaproponowałam Pani z Lubonia Lalę z Miedar.

Odebrałam fakturę za leczenie przeziębienia i sterylizację Holi.IMG_20181121_162233_800x600.jpg.136801694d29e238c2e42160540648d9.jpg

Posted
1 godzinę temu, Bogusik napisał:

Pani Aneta podesłała mi zdjęcie zakupionych  dla dziewczynek szeleczek i co najważniejsze adresówek :)

46507813_590709534693596_1986828588111888384_n.jpg.da8f8e739dcb80a4d0477374fa341923.jpg

cudowna ta Pani:) i widze imiona zostają:)

• Like 1