Jaaga Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: No niestety ja zapomniałam, dużo się dzieje, jutro oprócz oneczki wyprawiam 2 zwierzaki do nowych domów, trzeba ustalić transport, odbiory no i zapomniałam. Ale w listopadzie odbiorę koci kontenerek od Jagny, będzie łatwiej. O, to razem z oneczką jadą ? Tolu, to może tamte dwa transporterki jakoś udałoby się do Anecik dostarczyć, a Ona gdyby była w Katowicach, to dałaby je mojej mamie i wszystkie trzy pojechałyby do Was? Quote
Anecik Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 1 godzinę temu, Jaaga napisał: O, to razem z oneczką jadą ? Tolu, to może tamte dwa transporterki jakoś udałoby się do Anecik dostarczyć, a Ona gdyby była w Katowicach, to dałaby je mojej mamie i wszystkie trzy pojechałyby do Was? No niestety ale tamte dwa są u szafirków - zbyt późno bylo info o tym. Ale jak chcecie to Arek rano pojedzie przez Dąbrówkę i weźmie od Twojej Mamy Jaaga transporter. Quote
Jaaga Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 55 minut temu, Anecik napisał: No niestety ale tamte dwa są u szafirków - zbyt późno bylo info o tym. Ale jak chcecie to Arek rano pojedzie przez Dąbrówkę i weźmie od Twojej Mamy Jaaga transporter. Gdyby tak się dało, jesli to nie nadkładanie drogi, to super, to Tola od razu miałaby go. Jesli nie po drodze, to ktos znajomy od Toli ma jechać w połowie listopada i wsąpić po niego. Quote
Anecik Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 8 minut temu, Jaaga napisał: Gdyby tak się dało, jesli to nie nadkładanie drogi, to super, to Tola od razu miałaby go. Jesli nie po drodze, to ktos znajomy od Toli ma jechać w połowie listopada i wsąpić po niego. Da się. 1 Quote
Havanka Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 Starsza Oneczka i Haski, zbierają pieniadze na transport. Zapraszam Was na pomieszany bazarek, gdzie będzie można pomóc: 1 Quote
Tola Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 3 godziny temu, Havanka napisał: Starsza Oneczka i Haski, zbierają pieniadze na transport. Zapraszam Was na pomieszany bazarek, gdzie będzie można pomóc: Eluś - pięknie dziękuję, jutro postaram się pomóc w rozsyłaniu wątku. Quote
Radek Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 8 godzin temu, Tola napisał: Jutro wielki dzień dla oneczki - ok 12.00 jedzie po nowe, lepsze życie! Zaciskam kciuki z całych sił za powodzenie. Dziś przelałem swój skromny grosik. Quote
Tola Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 9 minut temu, Radek napisał: Zaciskam kciuki z całych sił za powodzenie. Dziś przelałem swój skromny grosik. Bardzo dziękujemy Kciuki przydadzą się, bo jak wszystko pójdzie dobrze to nie tylko oneczka wyjedzie ze schronu... Quote
Tola Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 6 godzin temu, Anecik napisał: No niestety ale tamte dwa są u szafirków - zbyt późno bylo info o tym. Ale jak chcecie to Arek rano pojedzie przez Dąbrówkę i weźmie od Twojej Mamy Jaaga transporter. 5 godzin temu, Jaaga napisał: Gdyby tak się dało, jesli to nie nadkładanie drogi, to super, to Tola od razu miałaby go. Jesli nie po drodze, to ktos znajomy od Toli ma jechać w połowie listopada i wsąpić po niego. Dziewczyny, dzięki za troskę, kontenerki na pewno przydałyby się tutaj na miejscu, ale jak będzie problem to spokojnie poczekam do końca listopada, wtedy do Katowic jedzie znajoma. Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 14 minut temu, yolanovi napisał: Proszę o nr konta. Nie dostałam Przepraszam, już wysyłam!! Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Jeśli jeszcze komuś nie wyslałam numeru konta, proszę się dobijać!!! Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 50 minut temu, DONnka napisał: Melduję się u suni Witamy cieplutko!! 19 minut temu, malagos napisał: bo to dziś środa!! :) Tak malagosku!! Dzisiaj sunia wyjeżdza ze schroniska i zostawi wszystko co złe za sobą!! O kciuki posimy, aby wszystko przebiegło bez zakłóceń!! 1 Quote
Anecik Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Arek wyjechał parę minut po 6 rano. Na po 12 powinien być w Zamościu. Udało się zabrać od mamy Jaagi kontener Toli. Quote
malagos Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Wracajcie z suczyskiem, spokojnej drogi! 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 11 godzin temu, b-b napisał: Mój grosik poleciał :) I jest już na koncie oneczki!! Bardzo dziękujemy!! Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 22 godziny temu, Zagrodowy pies polski napisał: Pieniążki poleciały:) Przyjeżdżaj biedulko, czekamy na ciebie 50zł już na koncie oneczki!! Serdecznie dziękujemy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Na konto oneczki wpłynęły także następujące kwoty: Radek - 20zł Konfirm31 - 20zl Nesiowata - 20zł terra - 20zł Z całego serca dziękujemy!!!! Quote
Anula Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Czekam na wiadomości.Arek chyba 100km przed Zamościem jest. Quote
Alaskan malamutte Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 2 minuty temu, Anula napisał: Czekam na wiadomości.Arek chyba 100km przed Zamościem jest. Mam info od Toli, ze Arek juz w Zamościu... Quote
Recommended Posts