Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 2 minuty temu, b-b napisał: Jestem na zaproszenie. Będę o suni pamiętać i jeśli tylko będę mogła coś na dziewczynę wpłacę. Joasiu podeślij mi PW z numerem .Mam ale jak będę miała PW to bedę pamiętać ,że obiecałam wspomóc. Witaj Bogduniu na wątku oneczki!! zaraz podeślę konto na PW Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 Pani Irenka z Katowic wpłaci 30 zł jednorazowo na potrzeby suni!! Pani Irenko, bardzo, bardzo dziękujemy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 1 godzinę temu, Anula napisał: Teraz najważniejsze to dobre,ciepłe miejsce dla Oneczki wykombinować.Czy macie coś na oku już? Witaj Anulko i zostań tutaj na watku z nami!! Quote
Havanka Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Ja też witam się na wątku tej biednej, schorowanej oneczki. Spróbuję zrobić bazarek na jej transport do hoteliku. 1 Quote
Radek Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Zaglądam z zaproszenia. Dziś mam wariacki dzień, więc poczytam jutro. Na razie zakochałem się w tym starszym, mądrym pycholu. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 13 minut temu, Nesiowata napisał: Też poproszę nr konta. Witaj Danusiu!! Zaraz podeślę numer konta. Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 15 minut temu, Havanka napisał: Ja też witam się na wątku tej biednej, schorowanej oneczki. Spróbuję zrobić bazarek na jej transport do hoteliku. Havanko, bardzo, bardzo dziękujemy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 7 minut temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia. Dziś mam wariacki dzień, więc poczytam jutro. Na razie zakochałem się w tym starszym, mądrym pycholu. Witaj Radku. Mamy nadzieję, że ten cudny pycholek juz niedługo będzie szczęśliwy. zrobimy wszystko, aby tak właśnie było.. Quote
elficzkowa Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Przychodzę z zaproszenia. Niestety stałej dać nie mogę ale w następnym tygodniu wyślę coś dla oneczki. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 1 minutę temu, elficzkowa napisał: Przychodzę z zaproszenia. Niestety stałej dać nie mogę ale w następnym tygodniu wyślę coś dla oneczki. Witamy i pięknie dziękujemy!! Quote
konfirm31 Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Jestem na zaproszenie. Biedactwo straszne. To prawda, że od lipca do października bardzo się jej stan pogorszył i strach zimy na betonie w schronisku.... Nie mam kasy, ale wysupłam te 20 zł stałej. No, bo jak nie wspomóc takiej biedy. Wpłata na konto Alaskan? 2 Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 1 minutę temu, konfirm31 napisał: Jestem na zaproszenie. Biedactwo straszne. To prawda, że od lipca do października bardzo się jej stan pogorszył i strach zimy na betonie w schronisku.... Nie mam kasy, ale wysupłam te 20 zł stałej. No, bo jak nie wspomóc takiej biedy. Wpłata na konto Alaskan? Witaj Krysiu!! Pięknie dziękujemy za deklarację!! Tak, wpłata na moje konto. Quote
mdk8 Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 Jestem u suni i w miare możliwości pomogę . 1 Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 22 minuty temu, mdk8 napisał: Jestem u suni i w miare możliwości pomogę . Witaj Małgosiu!! Zostań z nami. Wierzymy, że nasza oneczka podobnie jak Julcia znajdzie swój domek. Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 6 minut temu, Onaa napisał: Biedna starowinka :(. Witaj na wątku suni. Tola mówi, że zdjęcia nie oddają jej faktycznego stanu....skołtuniona, ledwo chodzi....:-(((( Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 1 godzinę temu, agat21 napisał: Asiu, wpłacę grosik na sunię. Stałej na razie nie mogę, zobaczę, jak zdrowotnie będzie sobie radziło paru moich podopiecznych w najbliższych miesiącach... Agatko, witam cieplutko i pięknie dziękuję!! Konto masz czy podesłać na PW? Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 2 minuty temu, wiolhelm170 napisał: Stała 20 Witaj! Bardzo, bardzo dziękujemy!! Konto to samo, co dla Maxa, tylko z dopiskiem "dla oneczki" Quote
Alaskan malamutte Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 10 minut temu, ewu napisał: Serce pęka :( Witaj ewu. Bieda straszna, dobrze, ze Tola ją wyptrzyła i pokazała nam tutaj na dogo..Jest ogromna szansa na to, że sunia zostanie uratowana.. Quote
ewu Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 11 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Witaj ewu. Bieda straszna, dobrze, ze Tola ją wyptrzyła i pokazała nam tutaj na dogo..Jest ogromna szansa na to, że sunia zostanie uratowana.. Ja niestety w obliczu moich psich zobowiązań nie pomogę finasowo ale będę kibicować biduni. Mam też fanty na bazarki chętnie się podzielę. Quote
Recommended Posts