Radek Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Dorzuciłem jeszcze dwie dyszki dla Limby. Trzymaj się kochana psinko. 2 Quote
Jaaga Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Wczoraj dotarł Capsomasol wysłany przez panią od mojej yoreczki. Limba więc ma go już podawany. Otrzymałam mailem ostatni wynik z badania krwi, przesłałam Toli. Tolu, Zuzanna J. od wpłaty, którą tu podałaś, to córka p. Małgosi. Podziękowałam już na FB za wpłatę. Quote
Tola Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 20 godzin temu, Radek napisał: Dorzuciłem jeszcze dwie dyszki dla Limby. Trzymaj się kochana psinko. Pięknie dziękujemy! Quote
Tola Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 12 godzin temu, Jaaga napisał: Wczoraj dotarł Capsomasol wysłany przez panią od mojej yoreczki. Limba więc ma go już podawany. Otrzymałam mailem ostatni wynik z badania krwi, przesłałam Toli. Tolu, Zuzanna J. od wpłaty, którą tu podałaś, to córka p. Małgosi. Podziękowałam już na FB za wpłatę. Bardzo się cieszę, że lek już jest, trzeba być dobrej myśli... Wynik badania mam, jutro go wstawię. Wyściskaj Limbę, myślę o Was... Quote
Tyśka) Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 I ja wysyłam głaski Limbie. Jak dobrze, że została wyciągnięta ze schroniska... wierzę, że u Jaagi pożyje trochę, wystarczająco aby poczuć co oznacza miłość z rąk człowieka. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 2, 2018 Author Posted November 2, 2018 Przywitam sie z oneczką Limbą w ten pochmurny i deszczowy u nas na Roztoczu dzień... Quote
Jaaga Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Przywitam sie z oneczką Limbą w ten pochmurny i deszczowy u nas na Roztoczu dzień... U nas na szczęście słoneczny. Limba wita równiez wszystkich. W niedziele, jak bede miała czas, to postaram się wstawic troche fotek. Quote
Tyśka) Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Czy relacje Limby z psiakami się poprawiły? Czy dalej chce się rządzić? Quote
Jaaga Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Czy relacje Limby z psiakami się poprawiły? Czy dalej chce się rządzić? Niestety, dalej. Chciałam przy okazji pokazać naszą Tycię, która szuka domu. Gdyby ktoś słyszał o chętnym na kociaczka domu z psem lub kotem, to polecam maleńką: https://www.olx.pl/oferta/tycia-kot-ktory-mysli-ze-jest-psem-adopcja-CID103-IDxj0DH.html Quote
Tyśka) Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 5 godzin temu, Jaaga napisał: . Gdyby ktoś słyszał o chętnym na kociaczka domu z psem lub kotem, to polecam maleńką: https://www.olx.pl/oferta/tycia-kot-ktory-mysli-ze-jest-psem-adopcja-CID103-IDxj0DH.html Poleciłam komuś :) Quote
terra Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Zapraszam na bazarek w połowie dla Limby: 1 Quote
Jaaga Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Poleciłam komuś :) Dziekuje bardzo. Czy to może pan z Bytomia? Quote
Tyśka) Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 1 godzinę temu, Jaaga napisał: Dziekuje bardzo. Czy to może pan z Bytomia? Nie, to rodzina dogomaniacka z psiakiem :) Quote
malagos Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Udaje się jakoś izolować psy w domu? Czy ich nie izolujesz?... Mam ten problem z Dianą i tymczasy musiałam bardzo powoli wprowadzać do stadka, aż Diana powoli zaakceptowała nowego. 1 Quote
Tola Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Dnia 2.11.2018 o 13:25, Jaaga napisał: U nas na szczęście słoneczny. Limba wita równiez wszystkich. W niedziele, jak bede miała czas, to postaram się wstawic troche fotek. U nas dzisiaj był bardzo ładny dzień, jutro tez tak ma być; na fotki czekamy z niecierpliwością. Dnia 2.11.2018 o 16:29, Jaaga napisał: Niestety, dalej. Chciałam przy okazji pokazać naszą Tycię, która szuka domu. Gdyby ktoś słyszał o chętnym na kociaczka domu z psem lub kotem, to polecam maleńką: https://www.olx.pl/oferta/tycia-kot-ktory-mysli-ze-jest-psem-adopcja-CID103-IDxj0DH.html Śliczna malutka - może jej jeszcze dorobić OLX? 11 godzin temu, terra napisał: Zapraszam na bazarek w połowie dla Limby: Bardzo dziękujemy terra, każda pomoc na wagę złota! Quote
Tola Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Zrobiłam zbiórkę na pokrycie części kosztów diagnostyki no i na bieżące i przyszłe leki... Bardzo proszę fejsbukowe dziewczyny o udostępnianie, wysyłanie linku do znajomych, rodziny, Limbie nie może niczego zabraknąć... https://www.ratujemyzwierzaki.pl/limbaznowotworem Quote
Radek Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Bardzo proszę fejsbukowe dziewczyny o udostępnianie Udostępnione na FB. Na zbiórkę wpłaciłem dwie dychy. Quote
Tola Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 12 godzin temu, Radek napisał: Udostępnione na FB. Na zbiórkę wpłaciłem dwie dychy. Bardzo dziękuję Zbiórka nie jest jeszcze widoczna na Ratujemy Zwierzaki, może dlatego taka tam cisza... U suni też cichutko się zrobiło:( Quote
Tola Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Dnia 1.11.2018 o 09:28, Jaaga napisał: Wczoraj dotarł Capsomasol wysłany przez panią od mojej yoreczki. Limba więc ma go już podawany. Otrzymałam mailem ostatni wynik z badania krwi, przesłałam Toli. Tolu, Zuzanna J. od wpłaty, którą tu podałaś, to córka p. Małgosi. Podziękowałam już na FB za wpłatę. Wynik - ten ostatni z badani krwi Quote
Radek Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 10 godzin temu, Tola napisał: U suni też cichutko się zrobiło:( Przy niedzieli zawsze mniejszy ruch. Quote
b-b Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Niestety miała weekend pracujący i dopiero teraz nadrabiał zaległości na dogo. Quote
Recommended Posts